Tempets trær i høst: hvordan å øke hastigheten på prosessen

Anonim

Riktig vare på hagetrær og busker er en garanti for en god avling. Listen over obligatoriske arbeider inkluderer høst hvitvasking. Hvordan øke hastigheten på denne prosessen?

Tempets trær i høst: hvordan å øke hastigheten på prosessen 10411_1

Forbereder fremtidig utbytte

Foto: Shutterstock / Fotodom.ru, Kolesnikovserg / Fotolia.com

Lekkasjen av koffertene er en effektiv måte å beskytte barken av hagetrær og busker. Det er barken som må være motstandsdyktig mot å overføre temperaturforskjellene, effekten av UV-stråler, kalde vind og frost. Videre finner mange skadedyrsinsekter sitt utmerkede sted for boliger og avl, og gnagere anser veldig næringsrik i den kalde årstiden.

Hvis hagetrær og busker er minst 2 ganger i året, så vil de skade mindre, det er bedre å se, gi gode avlinger og leve mye lenger

Hvordan lage en løsning?

Metoder for å forberede en multiple løsningssett. Spesialiserte butikker tilbyr emballasje med smurt kalk, som bare er nødvendig for å fortynne med vann i en viss andel. I noen oppskrifter som overføres av Sorcene Radio Gadgets, inneholder den anbefalinger å legge til kobberstyrke, mel eller lim, slik at det ferdige belegget blir bedre holdt, og til og med en ku gjødsel.

Det er imidlertid mulig å kjøpe allerede ferdigsatt spesiell vanndispersjonsmaling, hvor produsentene har funnet den optimale kombinasjonen av komponenter og blandet dem i de ønskede proporsjoner. Blant dem er VGT, decarter, Optimist, Tex, Yaroslavl maling, Pufas. Og vi kan bare velge en tur dag og maling trær i hagen.

Forbereder fremtidig utbytte

Maling for hagetrær brukes med børste, ruller, svamp eller sprøyter. Før det brukes, blandes det grundig. Øk maling Frostmotstanden, separate forbindelser er i stand til å motstå flere frysende / tine-sykluser. Foto: Shutterstock / Fotodom.ru, Kolesnikovserg / Fotolia.com

Vilkår for arbeid

Egnede forhold for platingtrær: lufttemperaturmalert overflate og sammensetning i seg selv - ikke lavere enn 5 ° C. Malingen påføres på ett eller to lag, som medfører tidsintervallet som er angitt på pakken. Forresten, en av de merknader fra gartnere, som brukte maling for trær, er at de lett spyles med regn. Ifølge produsentene er dette oftest en konsekvens av dårlig forberedelse for farging eller manglende overholdelse av arbeidsforholdene. Tønnen og de største grenene må rengjøres av støv, smuss, web, død og dårlig å holde barksteder. Gjør det med en skrape, en kniv eller metallbørste. Arbeid under sterk vind og regn anbefales ikke. De som ikke hadde tid til å hvite hagen i høst, anbefaler vi deg om å gjøre dette i februar - mars.

Viktige egenskaper av maling for hagetrær og busker

  • Beskytt mot insekt skadedyr tre og tvist sopp-patogener.
  • Beskytt barken av trær fra solbrenthet.
  • Øke vinterhardheten av frukttrær og evnen til å bære skarpe temperaturforskjeller.
  • Hindre dannelsen av sprekker på skorpen.
  • Lag et dampgjennomtrengelig belegg på et tre, som ikke forstyrrer den naturlige luften.

Maling for hagetrær

Navn, Mark.

"Maling for hagetrær espert"

"Maling for hagetrær"

"Paint gartner sterkt"

"Maling for hage trær vogn"

"Maling for hagen Trees Lek"

"Akrylmaling for trær"

Produsent

Decarter

Pufas.

"Yaroslavl maler"

"Tex"

"Optimist"

"VGT"

Forbruk, m² / kg

6-10.

6-7.

4-8.

4-8.

6-7.

fem

Farge

Hvit

Hvit

Hvit

Hvit

Hvit

Hvit

Holdbarhet, måneder

12.

24.

24.

atten

12.

atten

Emballasje, kg.

2.7.

2. 3. 3. 3. 3.

pris, gni.

82.

95. 171. 124. 118. 143.

Hvordan bringe hvitvask?

Poons er påført på den fremmede delen av treet (fra rotthalsen på fatet til den første grenen av den nedre grenen av kronen) og de største "skjelett" grenene som er direkte fra kofferten og komponentene i kronen av kronen av trær og busker. Dette kan gjøres flere ganger i året, men eksperter mener at hovedbelegget utføres sent på høsten, før frost. I dette tilfellet vil koffertene på trærne være smertefritt bære den aktive solen i februar - mars og temperaturvariasjoner fra en minus til pluss. Faktum er at i fravær av å klissende stammen kan varme opp til 11 ° C, og juicestrømmen begynner inne i den. Om natten, med negative temperaturer, fryser juice, det utvider at det kan føre til brudd på trevevet og utseendet på dype sprekker i skorpen. Fra skoleåret av fysikk vet vi at mørke kropper blir oppvarmet mye raskere og sterkere enn lys. Derfor vil malte hvite malingstammer og store grener bli oppvarmet mindre og nattfrostene vil bli overført bedre.

Forbereder fremtidig utbytte

Foto: Shutterstock / Fotodom.ru, Kolesnikovserg / Fotolia.com

Les mer