Et virkelig lyst interiør uten dødelige feil: hvordan å gjøre alt riktig

Anonim

Vil du legge til lyse farger i situasjonen, men er redd for farge eller frykt for å omorganisere? Vi forteller hvordan å hindre savner i denne spennende virksomheten.

Et virkelig lyst interiør uten dødelige feil: hvordan å gjøre alt riktig 10447_1

1 bestemme på forhånd med fargeskjemaet

Det spiller ingen rolle om du lager et sterkt interiør fra grunnen av, eller legger til farge på det allerede tilgjengelige boligområdet, det viktigste er å bestemme glasjene fullt ut før starten av enhver endring. Uten å sende inn et felles bilde og legge til aktive toner gradvis, gjør høy risiko en feil og forstyrrer palettens harmoni.

Lys interiør: Regler, Tips, Bilder

Foto: Instagram Cordelia.n.fox

  • 9 design hacks for de som er redd for farger i interiøret

2 "Kontroller" farger

Under forskjellige forhold for belysning og på forskjellige tidspunkter kan dagtids fargetoner se annerledes ut. Hvis du bestemmer deg for å legge til lysstyrke leiligheter ved hjelp av den nye fargen på veggene, sørg for å gjøre en prøveskjermbilder på plass, "Reworing" Shade. Ellers er det fare for feil og få på produksjonen er ikke akkurat det som ble planlagt.

Lys interiør: Regler, Tips, Bilder

Foto: Instagram Claire.a.ramshaw

3 Bruk barnesenger på en kombinasjon av farger

I spesialiserte magasiner, bøker og online finner du mange cribs på en harmonisk kombinasjon av farger og nyanser, for eksempel slik. Hvis du tviler på dine evner til å skape en kompetent saftig palett, referer til disse instruksjonene.

Lys interiør: Regler, Tips, Bilder

Foto: Instagram KatelovejoyInteriors

4 Ikke legg til mange aktive nyanser.

Ikke opprett en palett med flere for lyse nyanser. Det er bedre å identifisere en eller to dominerende farger og supplere dem litt mindre aktive toner.

Lys interiør: Regler, Tips, Bilder

Foto: Instagram AnitaSheAmccann

5 Del paletten med nøytrale toner

For ikke å få en blanding fra lyse farger i interiøret, sørg for å gjøre dem med nøytrale nyanser. Det kan være hvitt, beige, lysegrå eller tvert imot en av de grunnleggende mørke tonene.

Den bredere paletten og mer i det indre av lyse toner, jo mer er det nødvendig å "fortynne" av nøytrale farger, så innstillingselementene på denne måten sammen.

Lys interiør: Regler, Tips, Bilder

Foto: Instagram ReclecticInteriors

6 Legg plass til manøvrering

Hvis du ikke er helt sikker på at du er klar til å observere de valgte fargene i ditt interiør i lang tid, la deg en plass til manøvrering. Legg til aktive nyanser ved hjelp av tekstiler og tilbehør, små gjenstander av møbler eller andre gjenstander av situasjonen, som ikke vil være vanskelig hvis nødvendig for å erstatte.

Lys interiør: Regler, Tips, Bilder

Foto: Instagram KatelovejoyInteriors

Så oppdater gardinene, tepper eller dekorative puter - ikke veldig dyrt og veldig fort. Men erstatt fasadene på kjøkkenhodetelefonen eller si, skifte flisen på badet - allerede større og dyre oppgaver.

Lys interiør: Regler, Tips, Bilder

Foto: Instagram Fairyandfox

7 korrigerende belysningsfarge

Over, har vi allerede nevnt at lyset seriøst påvirker oppfatningen av farger. Dette punktet har imidlertid ikke bare mangler, men også fordelene. Så, med hjelp av belysning, kan du rette fargegruppen, og vi handler ikke bare om intensiteten av lyset og antall kilder: Husk at lampene med varmt lys vil gi en effekt, med kaldt - den andre.

Lys interiør: Regler, Tips, Bilder

Foto: Instagram _onehundredandtwelve

8 Velg høyverdig etterbehandling og tekstiler

Når det gjelder lyse møbler, etterbehandling og innredning fag, er det verdt å betale spesiell oppmerksomhet på spørsmålet om kvalitet. Enig, de brente tepper og gardiner eller veggene som er gult fra de solfylte strålene, vil se, for å si det mildt, ikke så stilig. Pass på at fargen er bevart lenger.

Lys interiør: Regler, Tips, Bilder

Foto: Instagram Alexandraposterbennaim

  • Slik legger du til farge til interiøret: 11 Tilgjengelige ideer

Les mer