5 viktige problemer og svar om rengjøring

Anonim

Er det mulig å skape en slik plass for ikke å bli fjernet i det hele tatt? Hvor mange ganger må en måned bli fjernet? Hva vil skje hvis ikke kjøpe produkter for rengjøring, og gjør en brus? Vi svarer på disse og andre vitale problemer.

5 viktige problemer og svar om rengjøring 10471_1

Spørsmål 1. Hvor ofte trenger du å fjerne?

Tenk deg at nå vil vi endelig fortelle deg et nøyaktig siffer. Som hva Du må rengjøre 1 gang i 2 dager . Hva vil skje videre? Vil du bryte gjennom hele leiligheten hver 2 dager? Mest sannsynlig, nei, hvis du ikke har en slik vane. Faktisk er vått rengjøring i leiligheten anbefalt å gjøre på en dag (spesielt hvis allergi lever i den) eller 2 ganger i uken for å forhindre spredning av infeksjoner og puste lettere. Men vi bor ikke i den perfekte verden.

5 viktige problemer og svar om rengjøring

Foto: Pixabay.com.

Det er vanlige rengjøringsmetoder, hvor rengjøring er nødvendig for å bruke ikke mer enn 20 minutter hver dag. Har du noen gang ønsket å vaske noe i lang tid, gjør det samme skitne objektet eller vinkelen hver dag? Vask det i dag i løpet av disse 20 minuttene, og i morgen, finn deg selv den samme ikke-natt-oppgaven. Da må du ikke slå produksjon eller ferie i uendelig generell rengjøring.

5 viktige problemer og svar om rengjøring

Foto: Unsplash.com.

  • 6 Regler for rengjøring for de som blir slitne på jobb

Spørsmål 2. Hvordan rengjør du raskt?

For ikke å tilbringe en hel dag for rengjøring, er det systemer som Fly Lady. (I Russland kalles dette systemet også "reaktive vertinne"), som er designet for å optimalisere leksene sine. På Internett kan du finne ferdige soner av soner som du må fjerne innen en uke i 10-20 minutter per tilnærming. Med hjelp av disse sjekklistene er det mulig å unngå ubrukelige lispages av det samme, redusere tiden, samt distribuere ansvaret mellom husholdninger, distribuere hver slik liste over arbeid i en uke. Og om hvordan å tiltrekke seg barnas rengjøring, skrev vi allerede.

5 viktige problemer og svar om rengjøring

Fragment av sjekklisten fra Flyweri-systemet. Foto: fly-LADY.RU.

Sleeping er en populær moderne trend som foreskriver å bli kvitt unødvendige ting som okkuperer et sted å skape et rot og samle støv. Hvis du følger disse anbefalingene, kan du redusere antall overflater som må tørkes og mangler, og den totale mengden støv innendørs. Hvilke overflater er tilrettelagt ved rengjøring, er det skrevet nedenfor, i nr. 4.

  • 4 steder i leiligheten der du ikke har gjort rengjøring i lang tid (og nå er det på tide å fikse det!)

Spørsmål 3. Hvordan hjemmelaget verktøy for rengjøring er forskjellig fra ferdigbutikk?

Noen midler - brus, eddik, sitronsyre - veldig godt håndtert med mange rengjøringsoppgaver, kvitte seg med ubehagelige lukt, desinfeksjon. Men uten butikker kan du knapt raskt vaske vinduene uten skilsmisse. Utstyr, som regel, legg til komfort og bekvemmelighet når du rengjør, og noen ganger sparer tid. For eksempel bruker noen et sennepspulver for vasking av retter - det er miljøvennlig og trygt for miljøet, men vasken vil gå mye mer.

5 viktige problemer og svar om rengjøring

Foto: Instagram @Elenamassajhtaganrog

  • Øko-rengjøring: 10 sikre shopping og selvtillit

Spørsmål 4. Hvordan gjøre det for ikke å komme seg ut?

Dessverre, til dette ikke er mulig. Nesten støv er allerede et problem. Støv er partikler av hud, hår, materialer, produkter, og det dannes hver dag. Vi tar også skitt på huset fra gaten, og la spor fra mat.

5 viktige problemer og svar om rengjøring

Foto: Instagram @ Tiny.piggy

Det er muligheter for selvrensende hus designet for å vaske alle overflater. Men som du forstår, vil kostnaden for å bygge et slikt hjem bli utgitt heller, og ikke alt vil lykkes.

I et selvrensende hus, bygget i forrige århundre, forbrukes Francis Gabe, alle tepper ble fjernet, overflatene på gulvet var i en vinkel, og malerier og bøker var skjult under glasset. Selve huset lignet en gigantisk oppvaskmaskin eller bilvask. Under høstingen tok hans vertinne på en regnfrakk, tok paraplyen og slått på knappen som aktiverer rengjøringssystemet og tørketrommet.

Et alternativ, litt tilrettelegging av rengjøring - i reparasjonsfasen, velg slike overflater og møblerflater som er enkle å rengjøre (ikke tekstlige, vaskbare, ikke-samlingsstøv, og ikke de som vil bli merkbare hvert sted). Du kan også velge møbler med antistatisk belegg.

5 viktige problemer og svar om rengjøring

Inventor Francis Gabe viser modellen til hans selvrensende hus. 1979. Foto: NYTimes.com.

  • 7 seter i leiligheten som du umiddelbart kan se hvor ofte du renser

Spørsmål 5. Hvor å gi store store overdimensjonerte elementer som gamle møbler og teknologi?

Vi har nylig publisert en hel artikkel om dette emnet. Hvis du svarer kort, så er det flere alternativer:

  1. Eksporter til hytta og påfølgende endring med egne hender, hvis tilstanden til møblene tillater, og fra teknologien kan du lage et element av innredning;
  2. Gratis fjerning av møbler gjennom spesielle tjenester (du blir kvitt møbler gratis og for alltid), samt resirkuleringsteknologi når du kjøper en ny.
  3. Salg på annonser - en måte for vanskelig og lang.

Hvis du har forlatt spørsmål om rengjøring, spør dem i kommentarene i denne artikkelen, og vi vil prøve å svare på dem i neste artikkeloverskrift.

Les mer