Sommerinnredning: 16 Fasjonable og friske ideer

Anonim

Wicker møbler, tropiske utskrifter og skjell - tid til å legge til en vakker og lys innredning til interiøret, fordi sommeren endelig har kommet!

Sommerinnredning: 16 Fasjonable og friske ideer 10849_1

1 kurvmøbler

Wicker Møbler - For mange, hovedattributtet til sommerferien utendørs, hvorfor ikke legge det til det indre av leiligheten din? Du kan begrense oss til en vevd stol eller til og med et bløtbord - de vil bli lagt til stuen eller soverommet atmosfæren i lyshet.

Wicker Furniture Foto.

Foto: Instagram Kievikea

  • 9 kurvmøbler og tilbehør til koselig sommer interiør

2 jute kurver og matter

Jute er et av de mest trendy materialene i vår-sommeren. Praktisk i drift, kan den til og med være innpakket i en vaskemaskin. Som materialet er det ideelt for tepper, som ser bra ut på badet eller kjøkkenet, og store kurver, hvor selv en imponerende blomsterkrukke er virkelig skjult.

Jute kurver bilder

Foto: Instagram HMHome

  • 14 Trifles for hjemmet at sommeren din vil gjøre enda bedre

3 tropiske utskrifter

Tropiske utskrifter har fått popularitet i fjor sommer, men hvem sa at i år er det å nekte dem? Ring Pillowcases kjøpt i fjor, servietter og håndklær og dristig gjelder i interiøret. Hvis du vil ha radikale endringer, kan du til og med lage en aksentvegg med en tropisk utskrift. Det er bare raskt forandret det vil ikke fungere.

Tropiske utskriftsfotoer

Foto: Instagram HMHome

  • 7 fantastiske interiør med sommer humør (ventet!)

4 blomstermotiver

Om sommeren fortsetter vi temaet som er angitt på våren - blomster. Tekstiler med blomstertrykk, gardiner, plakater, duker - velg hva du liker mer og legg til leiligheten din til interiøret i sommer.

Flower Motifs Photo.

Foto: Instagram HMHome

5 skall

Skall er kanskje den mest "sommer" innredningen som kan oppfunnes. Husk, hvilken spenning tok Shelly skjell fra hvile til sjøen og satt på tjenerens hyller? La oss huske denne erfaringen. Du kan legge til skjell i en flurariumvase og dermed lage en pen installasjon.

Dekor rakushki.

Foto: Instagram ATERAHOB

6 flurarums.

Florarums er vaser med en sammensetning av små eviggrønne planter: kaktus, sukkulenter. De er upretensiøse og passer lett inn i et interiør. Finn den ferdige sammensetningen eller prøv å gjøre det selv. Også i flamariet til planter kan det tilsettes dekorative steiner og sand.

Florarium foto

Foto: Instagram Lumombarkt

7 Levende blomster

Om sommeren er de innsamlede bukettene av wildflowers, så vel som peonies, gladiolus, solsikker og valmuer som er ideelt sett på. Ikke la vaser i huset tomme - og i leiligheten din vil alltid være en sommerstemning.

Blomster i interiøret

Foto: Instagram IV.homedeco

8 lyse møbler

Sommer - Tid med lyse farger. Det er på tide å ta over børsten og oppdatere de gamle møbler. For eksempel, kommode. Eller trestol. Velg mettede nyanser som vil bli lyse aksenter i interiøret - gul, rød, blå (farge på havbølgen) og legge til den valgte fargen på møbler, for eksempel tekstiler.

Lys brystbilde

Foto: Instagram Alenakrivcova

Du kan ta over endringen av gamle møbler, eller for eksempel gjøre flere individuelle massemarkedsmøbler.

9 puffer i stedet for stoler

Soft puff puffs, vevd puffs - erstatt dem med stoler og stoler i stuen eller plasser balkongen eller loggia.

Sommer puff

Foto: IKEA.

10 gjennomsiktige gardiner

La leiligheten mer sol og luft i leiligheten - gi opp tette tunge gardiner og erstatt dem med lys gjennomsiktig tulle. Velg lange gardiner, fra taket til gulvet - de ser vakkert ut og stilige ut.

Transparente fotograder

Foto: Instagram Diyblinds

11 Baldakhins.

Baldahin er lett å gjøre selv. Heng det over sengen eller over soverommet, plasser relax sonen på balkongen - alternativer kan være annerledes, men de alle legger til en avslappet atmosfære i leiligheten din.

Baldahin i leiligheten

Foto: Instagram IKEA_RUS

12 tre retter

Det er veldig praktisk å blande ingredienser for salat eller servere kalde supper. Utformingen av slike retter ser virkelig naturlig og om sommeren.

Retter av deres trefoto

Foto: Instagram Tarlini.Home

13 Øst-stil

Elementer av orientalsk stil, for eksempel putevar for dekorative puter eller teppe med et karakteristisk mønster, er forbundet med varme land og selvfølgelig om sommeren. Det er på tide å legge til det mystiske østet i ditt interiør.

Eastern Style Photo.

Foto: Instagram UrbanoutfittersHome

14 lin og bomull

Naturlige stoffer er Masthev sommer. Bytt sateng og fløyel dekorative puter på lin og bomull og vær oppmerksom på samme sengetøy. Sjarmen til lin er også at selv i mint ser det attraktivt ut.

Len og bomullsfoto

Foto: Instagram HMHome

15 tilbehør fra tanen

Reincut den gamle Vaza Bichevka. Klar - du har et nytt sommertilbehør.

Tilbehør fra Bacchevka

Foto: Instagram IKEA_RUS

16 Wicker Bag.

I fotografier i interiørmagasiner er det ofte mulig å se en slik innredning i sommerverk eller koloniale stilinteriør - vevde poser som utfører rollen som lagringssystemer. De henger på kroker i gangen og til og med på baksiden av sengen. Prøve!

Wicker bag som innredning

Foto: Instagram Savvysoutherstyle

  • Hvordan dekorere interiøret ved hjelp av en konvensjonell kurvkurv: 14 ideer

Les mer