Hvordan lage et klassisk interiør: 10 budsjettveier

Anonim

Classic er elsket av mange, men hun har en minus - møbler og innredning i denne stilen kan ganske alvorlig treffe budsjettet. Vi tilbyr et dusin bevist måter å unngå.

Hvordan lage et klassisk interiør: 10 budsjettveier 10966_1

1 fokus på naturlige materialer

Det klassiske interiøret innebærer et valg til fordel for naturlige materialer: et tre, stein, gips vil være så passende. Men det er en nyanse: bruken av slike materialer - gleden er ikke billig. Avslutt - Søk etter høy kvalitet analoger. Velg de som ser så mye ut som mulig: Si, en billig linoleum er usannsynlig å bli en egnet erstatning for en parkett, men en kvalitetsfabrikklaminat eller parkettbrett - ganske.

Naturmaterialer Classic Style i Interior Photo Decor Design

Foto: Instagram Thepagead

  • 6 deler som dreper klassisk interiørstil

2 Se etter en klassiker i lederne av massemarkedet

Det er ingen hemmelighet at klassiske møbler vanligvis er dyrt. Lifehak for de som ønsker å redde: I sortimentet av byggemarkedet, Møbler Giants og andre massemarkedsledere, for eksempel i IKEA, finner du også møbler og innredning i klassisk stil. De vil ikke kunne tilfredsstille deg med eksklusivitet, men ikke slå budsjettet. Vel, legg til et høydepunkt og gjør produktet unikt du allerede kan: for eksempel erstatte tilbehør.

Style Classic Møbler i Sortiment IKEA Design Photo

Foto: IKEA.

  • Hjemskap i klassisk stil (32 bilder)

3 Endre bare fasader

Hvis du bestemmer deg for å endre garderoben eller kjøkkenet på en mer klassiker, tenk: Kanskje det er fornuftig å spare, og etterlate eksisterende rammer og erstatte fasadene?

Stil design kjøkken med klassiske fasader interiør bilde

Foto: Instagram Concept_II_Design

  • 7 ideer for å skape et klassisk interiør, ikke som alle andre

4 Besøk loppemarkeder

På loppemarkeder og loppemarkeder kan du finne gode klassiske møbler i en anstendig stat. Og det vil koste deg ikke så dyrt.

Hvordan lage billige stilige klassiske interiørstipsbudsjettbilder

Foto: Instagram Lisa_hilderbrand

5 Gi møbler andre liv

Kanskje å hjelpe og "bestemors bryst": kanskje et sted i landet, lå en stol rundt? Eller har vennene dine lenge drømt om å bli kvitt vintagebordet? Du kan gi de gamle klassiske møblene et nytt liv, forandre møbeltrekk, farging eller re-dekker lakk.

Klassisk interiørinnredning Stil nytt liv av gamle ting foto

Foto: Instagram VivreshabbyChic

6 Ikke lagre på detaljene

Er det mulig å spare og samtidig plassere et klassisk interiør slik at det ikke gir billig? Selvfølgelig vil resepsjonen elsket av mange designere hjelpe i dette: Legg til statusbøyler. Enkle fasader konverteres på grunn av stilige håndtak; Sofaen med budsjettbelegget "vil spille" med dekorative puter fra dyre, høykvalitets tekstiler; Det envise bordet vil gjemme seg under en fantastisk duk.

stil design tips detaljer om klassisk interiør bilde

Foto: Instagram Makarova.Interior

7 Bruk symmetriprinsippet

For å styrke klassikens ånd, ta litt symmetri inn i situasjonen: Hold lamper på sengene sengen, legg stolene på begge sofaer sofaen. Denne teknikken er veldig karakteristisk for klassisk stil.

Resepsjonssymmetri i interiøret i et klassisk badedesign

Foto: Instagram Estro_krsk

8 Legg til Stucco.

Gips stucco på taket vil øke den klassiske atmosfæren i situasjonen. Det er en mer budsjettanalog - polyuretanimitasjon. Det er selvfølgelig i mange henseender dårligere enn gipset, men hvis det etter montering kan males i overflatenes farge, kan du merke til å redusere følelsen av kunstighet.

Plast polyuretan skum gips stucco i klassisk interiør foto stil

Foto: Instagram Aurorasalon

9 Plasser bøkerpunkt

Et omfattende hjemmebibliotek gir vekt og status til ethvert interiør, og i klassisk og i det hele tatt er det en obligatorisk detalj. Ikke skjul bøkene dine - forsiktig ordne dem i sikte, gjør stolt hjem.

Design Style Classic Stue Decor Interior Photo

Foto: Instagram Linda_ruderman_INteriors

10 holder seg til den vanlige innredningen

Ikke eksperimentere med innredningen, i klassisk interiør er det ganske vant: malerier med tradisjonelle tomter, vaser, familieportretter, speil i massive rammer, innendørs planter i stilig Caspo. Ikke prøv å legge til bokstaver eller abstrakte plakater: I beste fall vil de gjøre situasjonen fra den klassiske i eklektisk, i verste fall - de vil se fremmede.

Innredningsartikler i klassisk interiørdesignfoto

Foto: Instagram Hagedama00

  • Innredning fra grunnen av: 9 Ideer, hvor du skal starte innredningen

Les mer