Hvordan velge en mikser kombinert med vask

Anonim

For hver type skall er en bestemt type mikser egnet: ombord på veggen, på bordet og til og med på gulvet. Vi forteller om hver av dem mer detaljert.

Hvordan velge en mikser kombinert med vask 11200_1

Møtepunkt

Enligdimensjonal mikser for montering i benkeplaten fra Atlas-serien (tre versjoner av høyde) (fra 4944 rubler). Foto: Roca.

Møtepunkt

En typisk modell for montering i en fargerik (blå) (8518 rubler). Foto: Gustavsberg.

Møtestedet til skallet og mikseren kan finne sted på siden av servantet, på bordplaten (for innebygde modeller eller separat stående kopper) og til og med i luften, fordi blanderen av den interne (skjulte) installasjonen "vokser" Direkte fra veggen og noen ganger er det et rack montert direkte på gulvet, som er sant, sjeldenhet.

Møtepunkt

Blanderen er tre hull fra GRANDERA-serien med en høy, jevnt buet utvisning og en justerbar aerator (5,7 l / min) (ca 40 tusen rubler). Foto: GROHE.

  • Hvordan velge en mikser med bad dusj: Vi forstår arten og funksjonene

Plasser for mikser på vasken

Møtepunkt

Høy mikser for montering i benkeplaten fra X-Line-serien (8900 rubler). Foto: Vitra.

Avhengig av typen installasjon av vasken av vasken, produserer vi med ett hull for enkeltbelastning eller todimensjonale modeller, med to og tre hull eller i det hele tatt uten hull. Det er blandere for fire "landing" poeng. I dette tilfellet er et hull for det strekkende dusjkammeret gitt. Vaskblanderen for tre hull leveres med et sett for rask installasjon.

Møtepunkt

Modell L20 for montering i ett hull (fra 4255 rubler). Foto: Roca.

Mikser om bord

Møtepunkt

Metris Classic tiltrekker seg elegante buede dekorative fasetterte linjer (45 tusen rubler). Foto: Hansgrohe.

Den vanligste gruppen inkluderer modeller kombinert med de fleste skall med et hull (vedlagt, med sokkel og semi-post). Populariteten til servanter for servanter med ett monteringshull (både enkelthånds og tvilling) er forklart av brukervennlighet og enkel installasjon. Denne gruppen inkluderer også blandere beregnet for montering i to hull (kontrollhåndtak og spinning) og tre hull (hevet og to håndtak er separert). Saken i sistnevnte tilfelle er skjult under bollen.

Velge en mikser for vasken, vær oppmerksom på egenskapene til vasken selv, dens bredde, dybde (avstanden fra den fremre forkanten) og bollens høyde. Komforten av bruk er direkte avhengig av dette.

Møtepunkt

Enligdimensjonal dress u modell med sideutvisning, basert på design geometriske former (8990 p). Foto: Vitra.

Møtepunkt

Juno Double Mixer for montering i ett hull (5890 rubler). Foto: Vitra.

Til mikseren for en servant for tre hullprodusenter, må du knytte et spesielt sett for rask installasjon og eyeliner, samt detaljerte instruksjoner, noe som gjør det enkelt å forenkle installasjonen. Eyeliner kan være av to typer: hardt og fleksibelt. Under den stive liner er det nødvendig å forstå utformingen av krombelagte messingrør, og under fleksibel - design av slanger beskyttet av rustfritt svingete.

Hvordan velge en mikser kombinert med vask 11200_11
Hvordan velge en mikser kombinert med vask 11200_12
Hvordan velge en mikser kombinert med vask 11200_13
Hvordan velge en mikser kombinert med vask 11200_14

Hvordan velge en mikser kombinert med vask 11200_15

Enkelt-dimensjonal metallblander av moderne singler åpne, plentede monolitiske (36 934 rubler.). Foto: Roca.

Hvordan velge en mikser kombinert med vask 11200_16

Bare å lage mikser (montering i ett hull), er fargen på belegget harmonisert med en tone med møblerbelegg (fra 35 tusen rubler). Foto: Villeroy & Boch

Hvordan velge en mikser kombinert med vask 11200_17

Blander for montering i ett hull med moderne design Dinkel (5990 rubler.). Foto: WASSERKRAFT.

Hvordan velge en mikser kombinert med vask 11200_18

Blander for montering for tre ameo hull, form av tut - kubisk-sylindrisk (23 750 rubler). Foto: Kludi.

Mikser på veggen

Møtepunkt

Høy enkeltdimensjonal mikser fra X-Line-serien, beregnet for vaskeskålen (5970 rubler). Foto: Vitra.

Modeller for montering på veggen brukes med vasker uten hull under mikseren. I dag i trendmodellene av den innebygde installasjonen, når du installerer hvilken inne i veggene som regel, gjemmer seg ikke bare eyeliners, men også blanderhuset. I dette tilfellet er all kommunikasjon skjult under kledning. Utenfor forblir bare spill- og kontrollhåndtakene. Avhengig av vasken og utformingen av vasken, produseres disse miksene med to forskjellige hellingslengder. Til de indre delene av skjulte installasjonsblandere, som er utsatt for slitasje, er det tilgang utenfor, og i tilfelle feil, er det nok å fjerne dekorative bar og kontrollhåndtakene.

Møtepunkt

Minimalismens estetikk er en mikser for to hullbozz (15 120 rubler). Foto: Kludi.

Funksjoner i den innebygde mikseren

Møtepunkt

MINIMAX S (3500 RUB.). Foto: Vitra.

Separate produsenter (Damixa, Grohe, Hansa, Hansgrohe, Ideell standard, Kludi, Oras, etc.) utviklet spesielle universelle systemer for deres modeller, slik at de kan forenkle installasjonen av blanderen på den skjulte kanten. I noen tilfeller er det bare installasjonsplattformer, blandernoden leveres komplett med utsiden (for eksempel ibox Universal Hansgrohe). I andre tilbys et komplett sett, som inkluderer en funksjonell blandingsfunksjon med en patron og en monteringsdel (for eksempel Flexx-Boxx Kludi). Installasjonsprosessen utføres på reparasjonsfasen.

Møtepunkt

Innebygd mikser fra suit-serien (den ytre delen er fra 16.200 rubler). Foto: Vitra.

Mikser på bordet

Møtepunkt

Aquita Single-Dimsive Mixer (moderne stil), lengden på hylsen er 10 cm, høyden på hylsen er 7,6 cm (6480 rubler). Foto: Oras.

Den såkalte skrivebordsblanderen for installasjon krever ingen side av vasken, og spesielt Møbler, bordplaten i hvilken vasken er integrert eller som er plassert. Fra typesettblanderen er skrivebordsmodellen preget av en lengre utslipp og et høyt elegant tilfelle. Dette gjør at du kan legge den inn i benken på en avstand fra bollen.

Blenderen på blanderen skal gjøres så mye slik at du enkelt kan vaske hendene eller vaske, ikke tilordne skallets vegger. Hvis dette skjer, passer ikke enhetene ikke.

Møtepunkt

En enkeltdimensjonal høyblander for montering på metris klassisk bordplaten er designet for en satellitt i form av en bolle, vannforbruk opptil 5 l / min (29 tusen rubler). Foto: Hansgrohe.

Praktisk rådgivning

Møtepunkt

Blander av en klar geometrisk form sammensatt for montering i tre hull (spinning, ventiler i form av kryss) (26.899 gni.). Foto: Jacob Delafon

Vennligst merk: Blanderen på 250 mm høy er spesielt relevant hvis du planlegger å bruke vasken og for andre vannprosedyrer, i tillegg til å vaske hender (for eksempel for vasking av hodet, små barn eller kjæledyr).

Møtepunkt

Høy (182 mm) Enkeltdimensjonal desktop Mixer Grimeria, sovende lengde 125 mm, mikserdesign - Kombinasjon av avrundede kroppsformer og spak med flat rektangulær utvisning (29 294 RUB.). Foto: Noken.

Utendørs blandere

Møtepunkt

Innebygd Twin Juno Mixer for vask med Swarovski krystaller, PVD Gold Coating (26 350 RUB.). Foto: Vitra.

Denne gruppen inkluderer designkraner-rack for separat stående på gulvskjellene - en veldig spektakulær og dyr løsning. Installasjonen av en slik mikser er ekstremt kompleks og er kun mulig i trinnet av en stor reparasjon. Tilførselen av varmt og kaldt vann, så vel som plommene må legges i slipset på gulvet.

Møtepunkt

Axor Uno Shell Mixer, utendørs, med håndtak, phoenix design, vannforbruk 5 l / min (90 700 rubler.) 31, 32. Utendørs axor metropol kran for separat vask (70 850 RUB.). Foto: Hansgrohe.

Blander og skallkompatibilitetsbetingelser

Møtepunkt

Metropol Metropol Montage (23 500 rubler). Foto: Hansgrohe.

Den dype bollen på servant, desto høyere skal blanderen være. Dyp vask (200-220 mm) trenger en høy mikser (fra 250 mm), nesten ethvert alternativ passer til gjennomsnittlig bolle (170-180 mm).

Møtepunkt

Modell av skjult montering på to hulls logier (10 300 rubler.). Foto: Hansgrohe.

Når servantet er for "liten" (110-140 mm), er det nødvendig å velge en middels høydeblander til den (fra 150 til 250 mm), fordi med lav (120-150 mm) vil det være vanskelig å vaske Hans hender, med høyt vann vil begynne å drysse på brukeren og på gulvet. Det er ønskelig at blanderen ikke er for nær den ytre kanten av vasken for ikke å bli strømmet med vann. Best av alt, hvis dybden på servantet vil være 480-610 mm. Med en bred servant (mer enn 650 mm) er det viktig at riper var så lenge som mulig. Dette vil gjøre det enkelt å vaske ikke bare hendene, men også jeg vasker meg selv.

Møtepunkt

Foto: Hansgrohe.

Møtepunkt

MIXER for vask-bolle Nest trendy (fra 8620 rubler). Foto: Vitra.

Møtepunkt

Enligdimensjonal pregemiddel for nest trendy vask (fra 6630 rubler.). Foto: Vitra.

Møtepunkt

High Mixer for Sink-Bowl Minimax S (fra 4335 rubler.). Foto: Vitra.

Møtepunkt

Utendørs Axor Metropol står for separat vask (70 850 RUB.). Foto: Hansgrohe.

Møtepunkt

Axor Uno Shell Mixer, utendørs, med håndtak, phoenix design, vannforbruk 5 l / min (90 700 rubler). Foto: Hansgrohe.

Les mer