Utsikt fra under: Hvordan lage sokkelen med et spektakulært innredningsobjekt

Anonim

Vanligvis, når du dekorerer en leilighet, er sokkelen betalt ikke så mye oppmerksomhet - og helt forgjeves. Med en kompetent tilnærming kan det bli en lys aksent og til og med visuelt justere rommet.

Utsikt fra under: Hvordan lage sokkelen med et spektakulært innredningsobjekt 11312_1

1 aksent sokkel

Hvis du valgte rolige farger som en bakgrunn, kan den lyse sokkelen bare bli en vekt som mangler interiøret. Spesielt vellykket, hvis det er ekko med fargen på individuelle detaljer: tekstiler eller tilbehør.

interiør

Foto: Fatik Parketta

2 Kontrastsyn

Se på interiøret i bildet: Nesten hele rommet er innredet i de dempet blåblå nyanser - det ser ut til å være lyst takket være den gule fargen på sokkelen og døråpningen. Slik fungerer prinsippet om kontrast, som du trygt kan søke om å gjøre en leilighet minneverdig.

interiør

Foto: Little Greene

3 sokkel i tonen på veggene

Omvendt mottak - Mal veggene og sokkelen i en farge, for eksempel Grey-Lilac. Takket være denne resepsjonen ser rommet visuelt mer ut.

interiør

Design: Sims Hilditch

4 pastell tint sokkel

I trenden - naken og pastell er det ikke en grunn til å forlate den vanlige hvite sokkelen? Blandede forskjellige pastellfarger på veggene og i utformingen av sokkelen - og få en mild, men ikke et skiftinnredning.

interiør

Foto: Länna Möbler

5 sokkel og vegger av nære nyanser

Velg nyanser av samme farge, og illusjonen vil skape at sokkelen er en del av veggen. Denne teknikken kan brukes til å visuelt rette rommet: Horisontale striper på veggene har eiendommen til å utvide plass. I dette tilfellet må du male takhøyden i fargen på sokkelen og legge til striper på veggen.

interiør

Foto: Little Greene

6 mørk sokkel

Blokkeringen av den mørke fargen er spesielt hensiktsmessig i en lang smal korridor: den klare linjen vil automatisk lede øyet til den fjerne enden av rommet. For en visuell økning i rommet, er det bedre å gjøre lys.

interiør

Design: Sigmar London

7 sokkel i fargen på rammer og takfelt

Mal sokkelen, vindusrammer og tak Karnisy i en farge - og du vil oppnå effekten av et godt strukturert rom. Resepsjonen er så lys at den fortsatt er å legge til bare et par dekorative elementer - og ditt interiør er klart.

interiør

Design: Alexis Bednyak

  • Hva er sokkelen i den skjulte kanten og hvordan du bruker den i interiørdesignet

8 to-farge sokkel

Det opprinnelige trekket er å male sokkelen i to farger. Det vil spesielt være bra i tilfelle av brede paneler.

interiør

Foto: Little Greene

9 doble sokkel

Du kan gå videre - og sette to sysler av forskjellige farger. Denne versjonen av innredningen vil definitivt ikke forbli ubemerket.

interiør

Foto: DesignerPaint.

10 sokkel med tegninger eller ornament

En-farge og til og med to-fargeløsning er langt fra fantasien. Du er fri til å dekorere sokkelen som du vil: Legg til separate tegninger eller ornament - geometrisk, floral, noe annet. Klistremerker vil også passe godt!

Sokkel

Foto: Earthborn Maling

11 Dekorasjoner for sokkel

Utvalg av perfeksjonister - dekorasjoner for sokkler, for eksempel uvanlige hjørner. Til slutt, hvis veggene fortjener dekorasjoner, så er sokkelen verre?

Sokkel

Foto: Gainsborough gulv

Les mer