Mørke vegger i interiøret: 7 grunner til å bruke fet design mottak

Anonim

Dark Color Gamut regnes som komplekst og ikke den mest vellykkede i interiørdesignet. Vi bevise det motsatte på syv visuelle eksempler.

Mørke vegger i interiøret: 7 grunner til å bruke fet design mottak 11365_1

1 Universell bakgrunn

7 Eksempler på interiør der mørke vegger ser utrolig ut

Interiørdesign: I3 Design Group

Mørke farger er ganske komplekse, men faktisk er den mørke bakgrunnen Gamma veldig godt kombinert med andre paletter. Og dette er dens ubestridelige fordel.

Mørkegrå eller svart vil bli en utmerket bakgrunn for lys eller til og med hvite gjenstander. For eksempel, med en nyanse av antrasitt eller andre variasjoner av mørkegrå, er det mulig å kombinere ikke bare myke pastellfarger, men også fengende og lyse nyanser.

  • 7 Hyppige feil i interiørdesign med mørke vegger

2 egnet for enhver stil

7 Eksempler på interiør der mørke vegger ser utrolig ut

Foto: Ingrid Rasmusssen Fotografi

Mørke vegger er perfekte for de fleste interiørstiler. For eksempel, hvis du vil lage en luksus atmosfære, velg en dyp lilla, grønn eller forførende burgunder for bakgrunnen, og legg til interiøret med utsøkte møbler med vridde ben, fløyelsputer og et speil i en forgylt ramme. I samme grad er mørke vegger egnet for en kortfattet moderne stil - de vil bli en utmerket bakgrunn for moderne møbler.

3 justerer geometrien i rommet

7 Eksempler på interiør der mørke vegger ser utrolig ut

Interiørdesign: Joshua Lawrence Studios Inc

Bakgrunn eller maling av mørke mettede toner kan visuelt endre geometrien på rommet. Sant, det bør bemerkes at både for det beste og verre. Men hvis du gjør plassen jevnt mørk, inkludert taket og gulvet, synes grensene å være litt: Denne resepsjonen er veldig bra for små ikke-boliglokaler som et bad eller en korridor.

4 Utmerket bakgrunn for malerier

7 Eksempler på interiør der mørke vegger ser utrolig ut

Interiørdesign: Kenneth Brown Design

Det er velkjent at den beste bakgrunnen for kunstobjekter er hvit, ikke en gave av museer og kunstgallerier som trekker opp veggene som nøytraliseres som mulig. Overraskende, men den mørke veggen er ikke verre, og noen ganger - bedre enn hvit. Det visuelt som om han samler rommet rundt seg. Så du kan male en vegg av rommet til en rik mørk farge og sette et improvisert fotogalleri på den - det vil se ut som fem med et pluss.

5 skaper et spill med lys og maling

7 Eksempler på interiør der mørke vegger ser utrolig ut

Interiørdesign: Lux Design

Med dagslys (og til og med i solfylt vær), ser det om det mørkeste rommet bra ut: Malingsspillet legger til livlighet og interessante nyanser fra det naturlige lyset utenfor vinduet. Så belysning for mørke vegger spiller en viktig rolle: Arbeide med mørke farger, det bør huskes at kunstig belysning er nødvendig, spesielt lokal. Med den rette tilnærmingen bidrar dette til riktig sonering av rommet, noe som er svært viktig for noe interiør.

6 går bra med et tre

7 Eksempler på interiør der mørke vegger ser utrolig ut

Interiørdesign: CM Naturlige design

Teksturer og nyanser av naturlig tre, hvorfra slike aksenter er laget som en ramme for et speil, en bordplate eller stoler, gjør mørk farge på veggene ikke så tunge og samtidig tiltrekke seg oppmerksomhet til det. Vinn-vinn-versjonen vil være et speil i en ramme fra et gammelt tre eller grener, som i bildet, et stort rustikk bord eller elegante stoler på bøyde ben.

  • Grå stue i huset: Vi velger de riktige nyanser og aksenter

7 kan se lett og umerkelig ut

7 Eksempler på interiør der mørke vegger ser utrolig ut

Interiørdesign: Rikki Snyder

Interiøret i denne stuen med mørkegrå vegger ser tilstrekkelig enkelt takket være glasset salongbordet, konsollen er en TV fra akryl, hvit dør sofa og tak sokkel, samt en lys sofa og et teppe. Det er det mørke her bare veggene, som ved første øyekast, selv umerkelig utseende, men perfekt understreker det lyse interiøret.

  • 4 Uventede måter å bruke en skygge i interiøret

Les mer