På forhånd: 7 Interiørtrender 2018

Anonim

Vi forteller hvilke farger og kombinasjoner, møbler og tilbehør vil være populære neste år.

På forhånd: 7 Interiørtrender 2018 11367_1

1 farge Oceanside

Den største produsenten av de amerikanske malingsprodukter, Sherwin-Williams, mener at sjefsskyggen i 2018 vil være fargen på havbølgen eller Oceanside.

interiør

Foto: Sherwin-Williams

Dette er en universell farge, som er egnet for interiør i forskjellige stiler: fra moderne til Middelhavet, fra tradisjonell til moderne.

2 pastell

interiør

Foto: Sherwin-Williams

Sherwin-Williams gjorde også en prognose for fasjonable fargekombinasjoner. Ifølge selskapet, i trenden vil det være en palett av muffled naturlige nyanser: grå, beige, brun, grågrønn og terrakotta.

3 rød-oransje i designelementer

En rød farge som følte seg i det utgående året, tilsynelatende fortsetter en triumfisk mars i kommende. Men allerede i selskapet med oransje nyanser.

interiør

Foto: Antolini Luigi

Selvfølgelig, for utformingen av hele interiøret, vil en slik fargekombinasjon være upassende, men å dekorere rommet med røde oransje tilbehør eller bruke denne kombinasjonen i mål på en av veggene mer enn egnede.

4 svart og hvitt innredning

seng

Foto: Provasi.

Svarte og hvite mønstre, utskrifter og tilbehør var representert på nylige interiørutstillinger i Paris, Milano og Lisboa, så en annen trend i neste år er åpenbart.

5 suede og fløyelmøbler

sofa

Foto: Bonaldo.

Møbeltrend - "dyrt" polstring, som fløyel eller ruskind. Alternativer for sofaer og stoler i dette designet produserer nå mange fasjonable merker.

6 Nøytral Metal

interiør

Design: Indre Sunklodien

Selv et så sterkt metall av metall, som gull, i 2018 vil slutte å fungere som en aksent og går inn i bakgrunnen. De muffled nyanser av kobber og messing forventes å også utføre bakgrunnsfunksjonen i design.

7 greener

2017 passert under tegnet av grønne, fargene på fersk løvverk. Neste år, er denne trenden forvandlet - vekt vil skifte på planter i interiøret. Vertikal landskapsarbeid og vanlige hjemblomster vil være populære, og blomsterpotter er suspendert, skrivebord, gulv, vil bli et hyppig innredningselement.

interiør

Foto: H & M

Trenden på greener i seg selv er ikke fantastisk: øko-stil, mer og mer populær i urbane rom, forutsetter tilstedeværelsen av planter i interiøret.

Les mer