Skrue juicers: 5 viktigste fordeler

Anonim

Skrue Juicers er dyrere enn pakninger, men har en rekke ubestridelige fordeler. Vi forteller om dem mer detaljert.

Skrue juicers: 5 viktigste fordeler 11385_1

Juicer.

Foto: Moulinex.

Skruejuicene som dukket opp på salg for noen år siden, er fortsatt merkbare dyrere enn sine konkurrenter - sentrifugerjuicers. Imidlertid rettferdiggjør Auger-designen helt prisen.

I sentrifugerjuicers er spinnet som følger. Pulpen av frukt leveres til den raskt roterende sentrifugen, den nedre delen av hvilken er utstyrt med skarpe skjære tenner (de knuste øyeblikkelig kjøttet), og de skrånende sideveggene er et rutenett med små (millimeter-aksjer) av hull. Massen under virkningen av sentrifugalkraften kasseres på rutenettet, saften passerer gjennom hullene og går inn i en kjaselektor, og kaken kasseres inn i oppsamlingsbeholderen (dameundertøyet i vaskemaskinen er også presset). For høykvalitets presser skal sentrifugen rotere med høy hastighet (fra flere tusen til 20.000 omdreininger per minutt). Skruen den samme juicer trekker ut saften med ekstrudering, som håndrullene for å trykke på sengetøyet. En skrutrotasjonshastighet er vanligvis mindre enn 100 omdreininger per minutt.

Juicer.

Så ser skruenes skrue kniven ut. Foto: Coway.

Fordeler med Auger Juicer

  1. Du kan trykke på noen frukter, inkludert de som ikke passer for sentrifugen. For eksempel, en rekke bær (bringebær, currant, jordbær), der det er mange små bein. Disse beinene blir veldig raskt tilstoppet av hull i sentrifugen, og derfor klarer ikke sentrifugeres juicers.
  2. Skruens juicers aldri "spytt" av USHets, da dette noen ganger gjør sentrifugaljuicers (igjen, på grunn av lave hastigheter av kakepartiklene).
  3. Juice under annealing er ikke akselerert, skumhatten er ikke dannet. I sentrifugerjuicers må det resulterende skumet fjernes, for dette brukes spesielle kopper med separatorer (vanligvis de er inkludert i juicersettet).
  4. Kaken viser seg ganske stort sett knusing, og ikke synker i en puree. Presset saker av noen grønnsaker (for eksempel gulrøtter) kan brukes til å forberede andre retter.
  5. Lav lyd. En slik juicer forstyrrer ikke noen.

Nakkenes diameter

For større ytelse er kjølerommet viktig og container for kake, men den viktigste diameteren av oppstartshullet er viktig. Det han er mer, desto mindre må du rote med pre-sliping av store frukter. Nemlig opptar denne prosedyren noen ganger en løve en del av forberedelsestiden for arbeid.

Hvorfor fikk skruen juicers ikke distribusjon før?

Tilsynelatende ligger hemmeligheten i en skrueanordning - den optimale konfigurasjonen ble funnet ikke så lenge siden. Den har en kompleks dropformet form og er ikke mye som en skrue som brukes i kjøttkvernen. Og skruene selv har vært kjent i mange tiår, selv i USSR ble de produsert. Ofte ble de laget i form av ekstra dyser til kjøttkvern. Dessverre var ytelsen fra dem ikke veldig høy.

Juicer.

Foto: Coway.

Juicer.

Foto: Moulinex.

Juicer.

Foto: Oursson.

Les mer