Svart og hvitt i interiøret: 5 Vinn-vinn-ideer

Anonim

Den monokrome paletten i interiøret i rommet eller hele leiligheten er alltid relevant, fordi det er grunnlaget for mange spektakulære designløsninger.

Svart og hvitt i interiøret: 5 Vinn-vinn-ideer 11424_1

1 svart bakgrunn, hvite aksenter

Svart og hvitt gamma i interiøret: 5 vinn-vinn ideer

Interiørdesign: Beth webb interiør

Etter denne måten velger du den viktigste innredningen i svarte farger, og møbler og tilbehør er snøhvit eller meieri. Under den ufortynnede form kan et slikt interiør virke litt dystert og guded, men i dette tilfellet kan hvitt stå igjen og taket. Og så at svart er fortsatt den rådende, vil det være nok å ordne en aksentvegg og gulvet, for eksempel et svart tre.

2 hvit bakgrunn, svarte aksenter

Svart og hvitt gamma i interiøret: 5 vinn-vinn ideer

Interiørdesign: Britse & Company AB

Denne utførelsen av den indre farge vil være veldig bra for små leiligheter - for det meste hvite interiør ser mer voluminøs og luft, og svarte aksenter utvilsomt gjør det mer interessant, mer dynamisk og gir plass lys mysterium og aristokratisk plass.

Husk at jo mindre rommet, det minste det mørke tilbehøret er valgt. Det vil si, hvis det blir en sorte stoler eller en liten sofa i et relativt romslig rom, så i et lite soverom, er det bedre å velge ulike tilbehør som aksenter - tekstiler, puter, lamper, paneler, vaser.

  • Svart tilbehør til interiøret: 15 Budsjett finner i den mest stilige fargen

Tre sjakkbrett

Svart og hvitt gamma i interiøret: 5 vinn-vinn ideer

Interiørdesign: Barlow & Barlow Design

Den monokrome cellen har lenge vært ansett som standarden på stilig konsistens. En av de mest enkle og spektakulære alternativene er gulvflisen i svart og hvitt gamma, det vil gi interiør en atmosfære av bestilling og grafikk.

På samme måte kan vegger eller tak dekorere, og til og med møbler. Et fantastisk tillegg til en slik visuell mottakelse vil være uvanlige tilbehør eller celle tekstiler.

4 svart og hvitt stripe

Svart og hvitt gamma i interiøret: 5 vinn-vinn ideer

Interiørdesign: Space Grace & Style

Interiøret med elementer i den svarte og hvite stripen påvirker effektivt den visuelle endringen i de geometriske proporsjonene i rommet. For eksempel kan et par svarte bånd utvide volumet av de hvite veggene i rommet, og male veggen eller pickup tapet i en svart og hvit vertikal stripe selv på en vegg, du visuelt løft taket.

5 sammensetning fra bilder og malerier

Svart og hvitt gamma i interiøret: 5 vinn-vinn ideer

Interiørdesign: Stafford Bensen

Ved hjelp av ulike svart-hvite klistremerker, plakater eller fotovegg, kan du skape en utmerket atmosfære med en retro-elegant gulv i interiøret. Slike bilder har en fantastisk eiendom for å legge til rom med nåde og stil.

Den mest klassiske løsningen i denne forbindelse er en sammensetning av flere svarte og hvite fotografier i tynne svarte rammer.

For et interiør med en hvitfarget overtredelse, vil den beste løsningen være et fotobånd på en av veggene med et monokrom øyeblikksbilde av en nattby eller en ramme fra den gamle filmen. I tillegg kan det være en enkel avisutskrift eller grafisk abstrakt mønster.

  • Svart og hvitt kjøkkenutstyr: 80 kontrasterende og veldig stilige ideer

Les mer