Hovedtypene og fordelene med installasjonssystemer

Anonim

Installasjonsmodulene lar deg installere toalettet, servant eller bidet slik du vil, og ikke som badet er diktert.

Hovedtypene og fordelene med installasjonssystemer 11468_1

Frihetsbeslutninger

Foto: Tece.

En av fordelene med installasjonssystemer - de begrenser oss ikke med de opprinnelige fire veggene og den tradisjonelle plasseringen av enheter rundt omkretsen av rommet, som gir frihet i utformingen av plass og valg av utstyr.

Frihet i design betyr at du vil kunne finne instrumentene på nesten alle steder på badet: i midten, i hjørnet, under vinduet, bygge med moduler og spesielle profiler av partisjoner full og ufullstendig høyde, separerer rommet til funksjonelle øyer. For eksempel, slukke leggingsområdet på toalettet og bidet, design på badet for funksjonshemmede, for ikke å nevne det faktum at du enkelt kan installere VVS-enheter over gulvet.

Vi har gjentatte ganger dekket på sidene i vårt magasin, som representerer ingeniørmoduler, de snakket i detalj om funksjonene i deres installasjon. Nå ønsker vi å fokusere på eksemplene på interiør, som fant bruk av usynlige moduler.

Installasjonssystemer gjør det mulig å planlegge og utforming på badet, den eneste begrensningen er fantasien din og budsjettet.

Frihetsbeslutninger

Installasjonsmodulen for montering av servant uten innsats for å etablere en veldig bred og tung enhet, hiss hele øyelokket, og samtidig forlater den uberørte veggen. Foto: Roca.

Frihetsbeslutninger

Foto: Viega.

  • Installere toalettet med egne hender: Nyttige instruksjoner for forskjellige modeller

Komplekse løsninger

Under den omfattende løsningen er installasjonene satt opp fra moduler som er koblet til et enkelt heltall ved hjelp av spesielle stålprofiler med et spesielt tverrsnitt og perforering, som gjør at du kan holde moduler med hverandre (ved hjelp av tilkoblingselementer). Takket være dem kan du raskt bygge sterke rammer av Falseland eller lave partisjoner, for eksempel i midten av badet, og sett flere VVS-enheter på rad eller på begge sider av en partisjon. Slike forsterkede profiler har Tece (TeceProfil), Viega (Steptec). Den eneste minus er ganske dyrt og ikke utskiftbart.

Frihetsbeslutninger

Foto: Villeroy & Boch

Når det er utstyrt med et bad fra grunnen eller når den er oppgradert, trenger du ikke å få veggene i installasjonsprosessen. Modulene er innebygde indre partisjoner eller fester til kapitalveggen eller partisjonen, og deretter syet med fuktbestandig gipsplater og flislagt.

Frihetsbeslutninger

Toalettsonen er adskilt av en strenghet. Tecesquare vaskepanel med to nøkler - for horisontal og vertikal installasjon. Foto: Tece.

Ramme moduler

Frihetsbeslutninger

En glassmodul for et toalett er et tillegg til GROHE-RAPT SL-linjen, det nedre elementet er stasjonært montert på veggen, toppen er lett fjernet når tanken er nødvendig. Foto: GROHE.

Installasjonssystemer, i motsetning til stasjonær elemental VVS, vil ikke bli en uoverstigelig hindring for noen, både globale og små, endringer på badet. Tvert imot gjør rammeverkstrukturer det lettere å installere VVS-utstyr, gjøre det mulig å redusere reparasjonstiden på badet på grunn av enkel installasjon og vedlikehold, og eliminerer selv fra behovet for å fjerne den gamle finishen i form av flis for installere toalettet eller vasken. Installasjonssystemer Transform Baderom, visuelt vesentlig utvidet den, og gir også objektivt deg mer frihet for kreativitet.

Under installasjonen innebærer en fullt utstyrt ingeniørmodul. Det gjør at du kan bli skjult for å koble til enhver rørleggerenhet til vannforsyning og kloakksystemer, både separat og i det generelle systemet.

Frihetsbeslutninger

Startet Techelux-modulen. Alle alternativer, inkludert seriens luftfiltreringssystem, vann- og elektrisitetsforbindelser, er skjult bak det ultra-tynne glasspanelet. Foto: Tece.

Typer ramme moduler

  1. Moduler for kapitalvegger (vegg) - det vanligste utseendet. Ofte er de en ramme på to støtter, de nedre delene som er festet til gulvet, og den øvre - til veggen. Dermed er modulen festet i firepunkter med kraftige parenteser.
  2. Moduler for partisjoner. Veggmoduler kan ikke festes til gipsveggspartisjoner og vegger av skjøre materialer. En annen ting er gulvmoduler - de trenger ikke vegger. Vekten av strukturen og hele belastningen tar over underbenene. Hengslet toalett med modulen tåler 400 kg.

Frihetsbeslutninger

Viega steptec. Modulært installasjonssystem pluss monteringsprofil - og en separat stående partisjon med enheter i midten av badet er klart. Foto: Viega.

Smale moduler

I tillegg til universelle standardrammer utvikler produsentene spesielle moduler for ikke-standardiske tilfeller. Således er smale monteringsmoduler (bredde 38, 41, 45 cm) spesielt etterspurt når man moderniserer ubehagelige typiske bad.

Frihetsbeslutninger

Stålprofil TeceProfil lar deg bygge en ramme for å arrangere uavhengige vegger og semi-gulrot, raskt og enkelt installere monterte apparater modeller hvor som helst på badet. Foto: Tece.

  • Unitaase Installasjon Dimensjoner: Standarder for blokk og ramme strukturer

Moduler for vinkelinstallasjon

Når du moderniserer på badet, er det ofte nødvendig å etablere en toalettskål i en vinkel, for eksempel i strekkfeltet - i høyden på rommet eller i separasjonslavpartisjonen. I dette tilfellet kan du dra nytte av en spesiell ingeniørmodul med en tank som ligner en trehodet prisme (Viega, Geberit). Du kan installere, ved hjelp av standard direkte moduler som er utstyrt med spesielle parenteser som lar deg sikre en standardramme i en vinkel på 45 ° til veggene. Begge alternativene er praktiske.

Installasjonsmodul

Den opprinnelige og kompakte løsningen av sonen i servant-bidet er mulig på grunn av to smale tekniske moduler, levert i en vinkel. Det endelige punktet i dette komplekset er en komfortabel hylle. Foto: Viega.

  • Slik installerer du en toalettskål: 3 Bevist Metode

Forkortede moduler

Frihetsbeslutninger

Den forkortede modulen lar deg installere enheten selv under vinduet, og utskiftingsnøkkelen til posisjonen er horisontalt slik at den ikke forstyrrer toalettdekselet når du åpner. Foto: Geberit.

Et særegent trekk ved denne kompakte underarter av moduler - forkortet i høyden på rammen (82-83 cm i stedet for 113 cm). Slike moduler er egnet for montering foran vinduene, under døren til rørleggerarbeidet, hengslede møbler på badet og på andre steder der lavteknikkmodulen er nødvendig. I dette tilfellet er flippanelet (hvis det kommer til toalettet) på slutten. Slike systemer er i sortimentet Geberit, Tece, Viega, Grohe og andre selskaper.

Hovedtypene og fordelene med installasjonssystemer 11468_16
Hovedtypene og fordelene med installasjonssystemer 11468_17
Hovedtypene og fordelene med installasjonssystemer 11468_18
Hovedtypene og fordelene med installasjonssystemer 11468_19
Hovedtypene og fordelene med installasjonssystemer 11468_20
Hovedtypene og fordelene med installasjonssystemer 11468_21
Hovedtypene og fordelene med installasjonssystemer 11468_22
Hovedtypene og fordelene med installasjonssystemer 11468_23
Hovedtypene og fordelene med installasjonssystemer 11468_24
Hovedtypene og fordelene med installasjonssystemer 11468_25
Hovedtypene og fordelene med installasjonssystemer 11468_26
Hovedtypene og fordelene med installasjonssystemer 11468_27
Hovedtypene og fordelene med installasjonssystemer 11468_28
Hovedtypene og fordelene med installasjonssystemer 11468_29

Hovedtypene og fordelene med installasjonssystemer 11468_30

Installasjon av Geberit Sigma Plattenbau for montering av montert toalett ble designet spesielt for russiske bad. Takket være langstrakte studs, kan det være innebygd i nesten hvilken som helst rørleggerarbeid. Foto: Geberit.

Hovedtypene og fordelene med installasjonssystemer 11468_31

En forkortet modul kan brukes som uavhengig når du installerer toalettskålen på veggen, og med teceprofil-systemet hvor som helst på badet. Høyden er 820 mm, dypet av installasjonen er 50 mm, midtscenen er 180, 230 mm. Flush-panelet kan plasseres foran og horisontalt. Foto: Tece.

Hovedtypene og fordelene med installasjonssystemer 11468_32

Viega Eco Plus-modulen for montering av montert toalett, høyde 113 cm, dybde på 13 cm, bredde 49 cm. Monteringsmetode til gulvet (kan brukes til installasjon på ikke-avslappende vegger), vanndreneringsmodus - Dual-modus ( økonomi). Foto: Viega.

Hovedtypene og fordelene med installasjonssystemer 11468_33

Dobbeltstående ramme uten støtte på veggen for montering av toalettet. Spesielt relevant i ikke-standard layouter. Foto: Tece.

Hovedtypene og fordelene med installasjonssystemer 11468_34

Smal duofix opp320 modul. Vedleggsmetoden er til kapitalveggen og i profilen. Kompatibel med et hvilket som helst montert toalett. Høyde 1120 mm, bredde 415 mm, dybde 170 mm. Foto: Geberit.

Hovedtypene og fordelene med installasjonssystemer 11468_35

Installasjonssystem fra GROHE RAPID SL-serien for montert toalett er tilpasset en enkel festing av rekkverk, som vil støtte brukere med begrensede fysiske evner eller alderdom. Foto: GROHE.

Hovedtypene og fordelene med installasjonssystemer 11468_36

Ingeniørmoduler for montering av Duofix-skallet (høyde 112 cm) for en skjult installasjon i en gipsvegg eller på overhaling med vendt paneler (gips eller tre), festet til gulvet. Foto: Geberit.

Hovedtypene og fordelene med installasjonssystemer 11468_37

Bidet (høyde 112 cm) for skjult installasjon i en gipsplater eller på en kapitalvegg med vendt paneler (gips eller tre), festemidler i gulvet. Foto: Geberit.

Hovedtypene og fordelene med installasjonssystemer 11468_38

En separat modul for montering av Duplo WC-toalett, vekten av designet og hele belastningen antas av de forsterkede bunnbenene. Denne modulen er mobil nok til at enheten kan installeres med den hvor som helst på badet. Foto: Roca.

Hovedtypene og fordelene med installasjonssystemer 11468_39

Hjørninstallasjon for montert toalett fra Viega Eco Plus omfattende samling. Modulen er kompatibel med eventuelle vaskeknapper på Viskeserien. Tilgjengelig i to versjoner - en høyde på 1130 og 830 mm. Moduler har inntrekkbare ben som lar deg etablere en praktisk høyde på toalettet. Foto: Viega.

Hovedtypene og fordelene med installasjonssystemer 11468_40

Duofix UP320 - Installasjon for vinkelinstallasjonen av det monterte toalettet foran hovedstaden eller hulveggen eller den. Stabil design med uttrekkbare ben for festemidler til gulvet (0-20 cm). Modulens høyde er 112 cm, bredde 53 cm, dybde 12 cm. Frontal nøkkel. Foto: Geberit.

Hovedtypene og fordelene med installasjonssystemer 11468_41

Beskåret montering element viconnect. Det tilbyr fire sistnevnte paneler fra høy kvalitet plast og glass. Foto: Villeroy & Boch

Hovedtypene og fordelene med installasjonssystemer 11468_42

Monteringselementet Viconnect lar deg implementere den praktiske, raske og billige installasjonen av alle vedlagte og wallile toaletter Villeroy & Boch. Foto: Villeroy & Boch

Hovedtypene og fordelene med installasjonssystemer 11468_43

Pakken inneholder en ramme, en rengjøringstank med et volum på 10 liter, selektivt avløp av en stor (4,5 / 6 / 7,5 / 9 liter) eller lite (3 liter vannvolum, sett med festeelementer for toalett (installasjonsavstand 180 eller 230 mm) og dyser. Foto: Tece.

  • Hvordan velge installasjon for toalett: 5 Viktige kriterier og vurdering produsenter

Les mer