Keramisk fliser som innredning betyr

Anonim

Alle strømmer, alt endres, og i dag virker etterbehandlingsmaterialene i dag håpløst utdatert. Bare stein, tre og keramikk forblir etterspurt, selv om de trenger et moderne arrangement.

Keramisk fliser som innredning betyr 11936_1

Keramisk fliser som innredning betyr 11936_2
Keramisk fliser som innredning betyr 11936_3
Keramisk fliser som innredning betyr 11936_4
Keramisk fliser som innredning betyr 11936_5
Keramisk fliser som innredning betyr 11936_6
Keramisk fliser som innredning betyr 11936_7
Keramisk fliser som innredning betyr 11936_8
Keramisk fliser som innredning betyr 11936_9
Keramisk fliser som innredning betyr 11936_10
Keramisk fliser som innredning betyr 11936_11
Keramisk fliser som innredning betyr 11936_12
Keramisk fliser som innredning betyr 11936_13
Keramisk fliser som innredning betyr 11936_14

Keramisk fliser som innredning betyr 11936_15

For å ordne veggene og gulvet, kan du bruke fliser med varierende grader av glans eller med forskjellige ornamenter

Keramisk fliser som innredning betyr 11936_16

Den høye graden av detalj av innredningen gjør porselen fliser skiller seg fra naturlige prøver

Keramisk fliser som innredning betyr 11936_17

Figur og tekstur av fliser av porselen stoneware stoff samling (ESTIMA CERAMICA) for vegger og gir pålitelig reprodusere denim stoff

Keramisk fliser som innredning betyr 11936_18

Designere blir stadig mer brukt av fargefugler, men universalen anses fortsatt som hvit. Den er egnet for keramiske fliser av noen farger, og små mosaikkelementer på en hvit bakgrunn blir mer lysere og uttrykksfulle

Keramisk fliser som innredning betyr 11936_19

For å dekorere venden, kompletterer basisfliserene med dekorative elementer som har vilkårlig, eller lager paneler, grenser, friser

Keramisk fliser som innredning betyr 11936_20

For å beregne antall fliser, må du vite området av den faced-overflaten og leggingsordningen

Keramisk fliser som innredning betyr 11936_21

Fliser av en uvanlig form fra curvytile-samlingen (Equipe Ceramicas) etter å ha lagt ligner puslespillet

Keramisk fliser som innredning betyr 11936_22

En lys aksent av soverommet interiøret vil være vintage fliser med et rytmisk ornament, og en nøytral bakgrunn - elementer med knapt skillebar innredning

Keramisk fliser som innredning betyr 11936_23

Keramisk vendt motstående høy luftfuktighet og direkte kontakt med vann, beholder dekorativitet under virkningen av kosmetiske og rengjøringsprodukter.

Keramisk fliser som innredning betyr 11936_24

Til tross for plasseringen av keramikken i de naturlige fargene, er det umulig å savne muligheten til å gjøre interiøret lysere og kontrast

Keramisk fliser som innredning betyr 11936_25

Cefficers of Urban Collections (Vitra) etterligner en naturlig kvartsitt

Keramisk fliser som innredning betyr 11936_26

Hver marmorfliser fra Capri-samlingen (ESTIMA CERAMICA) har et unikt utseende

Keramisk fliser som innredning betyr 11936_27

Frost-resistente keramiske materialer med vannabsorpsjon under 3%

Vi er omgitt av mange keramiske produkter: fra retter og rørleggerarbeid til takfliser og murstein. Selv blant gulv og vegger, er keramiske fliser ledende på grunn av holdbarhet, praktisk og andre nyttige egenskaper, graden av betydning som avhenger av bruksstedet.

Dermed er motstand mot slitasje og hardhet viktig for vakter i gangene, haller, stuer; Invlerbarhet for aggressive kjemikalier og enkel omsorg - i kjøkken og bad; Motstand mot fuktighet, skarpe temperaturforskjeller - på balkonger og åpne terrasser. Videre konverterer det bredeste valget av formater, nyanser, teksturer keramikk til et av de essensielle dekorative materialene.

Stue

Keramisk fliser som innredning betyr

Foto: Vitra.

Vennlig samlinger, fritid i en familie sirkel passerer her, så utformingen av stuen bør bidra til å skape en festlig atmosfære. Reflektere mote trender i utformingen av stoffer og klær styrker vegg fliser. Og gulvene som er foret med dette materialet, kan skille seg fra utsøkt marmor, granitt, onyx eller stykke parkett med et glimrende lakkbelegg, som aspektet som overflaten av det børstede massive brettet og koselige, som patchwork mønstre. Men de viktigste, solide og holdbare keramikkene vil være et håp om fare som truer med andre utendørs stue dekker. Den fokuserte belastningen av benene til tunge møbler, kvinnelige stiletto sko, tilfeldig spildt vin, te, kaffe vil ikke forlate spor på flisene.

I dag er en konsistent dekorert keramisk fliser etterspurt, samt en innredning, imitere naturlige materialer: stein og tre. Men de mest populære trender er en rekke striper, fra enkle linjer til geometriske mønstre; Blandinger fra striper av forskjellige tykkelser, samt dekorer som ligner parkett tegning "juletre". Alle er ideelle for utformingen av vertikale flater. Vårt selskaps spesialister har utviklet mange nye samlinger som vil bidra til å implementere nåværende ideer. Interessante visuelle effekter gir en kombinasjon av fliser av forskjellige farger og formater, samt overflater med forskjellig grad av glans, i forskjellige brytbare lys.

Julia Budanova.

Nestleder markedsdirektør for Estima Ceramica

De dekorative egenskapene til keramikk utvider mosaikken. Ved hjelp av små tessers, kan du ikke bare få flatt, men også forskjellige krøllete overflater.

Kjøkken

Keramisk fliser som innredning betyr

Foto: Vives

For å ordne veggene og gulvet, kan du bruke fliser med varierende grader av glans eller med forskjellige ornamenter

Velge etterbehandlingsmaterialer til kjøkkenet, bør ta hensyn til deres praktiske egenskaper. Vegger, Paulus, benkeplater, foret med keramiske fliser, har en motstandsdyktig "immunitet" til husholdningenes kjemikalier og matsyrer, og kjøkkenforslaget i nærheten av ovnen overfører enkelt effekten av høy temperatur og får den rullede sprøyteoljen og fettet.

Leter du etter bestilling på kjøkkenet, bør du ikke rense flisene, spesielt skinnende, slipemidler og børster med wire børster. Samtidig vil keramikk bidra til å gjenopplive og dekorere kjøkkeninnredningen. I dette tilfellet er alle faktorer viktige: formen og størrelsen på fliser, teksturer og kombinasjoner av farger, dekorative elementer og nyanser av deres beliggenhet. Originale løsninger er tiltrukket, slik at alle som er klare for eksperimenter, kan gjøre kjøkkeninnredningen med moderne og stilig.

Soverom

I dette private rommet bør alt konfigureres på en fullverdig hvile, noe som betyr at en keramisk flis og porselen stonewares som etterligner klassiske bakgrunnsbilder og stoffer vil være svært nyttige. Fancy ornamenter og regenererte mønstre av vintage lerret, grov tekstil tekstur, konveks linjer, voluminøse kanter - er det ikke et anstendig alternativ til kortvarig og ikke for praktisk papir belegg eller vev på veggene av soverom? Selv bare en keramisk gulv eller fragmentarisk veggbekledning vil bli en av de viktige komponentene i komforten.

Brick finish, etterspurt i landhus og retro stil lofts, opplever en ny topp av popularitet, i en litt modifisert versjon. Elements kopierer bare formen og tegningen av murstein murverk, så de er passende i interiøret av forskjellige stiler. Vi tilbyr lyse fliser med et klart ornament, utført på den måten av utformede keramikk. Kombinasjonen av grunnleggende elementer med bulkdekorativer, enkle leggingsmetoder (med forskyvning, zigzag og tre) åpent rom for kreativitet. Fans av klassikerne vil passe porselenstrømmen, fargen og tekstur som reproduserer naturstein og enkle, lakoniske dekorer. Smaken av den italienske provinsen i interiøret i spisestuen eller kjøkkenet vil bringe moderne tolkninger av dekorer i form av en geometrisk ornamental mosaikk eller et åpent mønster.

Eugene hus

Senior markedsføring og reklame spesialist Vitra fliser

Baderom

Keramisk fliser er et av de mest hygieniske materialene. På overflaten multipliserer kolonnene av mikrober og bakterier ikke, som forresten kan ikke sies om sammenlåsende sømmer. På grunn av bruken av rettede fliser og "sømløs" legging, samt arrangementet av tvungen ventilasjon, vil det være mulig å takle dette til deg.

På grunn av relativt høy termisk ledningsevne og varmekapasitet virker keramisk fôr kaldt. Men det er lett å løse problemet, noe som gir et varmesystem under det flislagte belegget på badet. Og hvis du velger en flis med en glidende, teksturert overflate, kan du trygt gå på gulvet barfot.

Gang, terrasse

I ulike soner av leiligheter opplever keramiske materialer forskjellige belastninger. Derfor, ved motstand mot slitasje (PEI-indeksen), er de delt inn i fem grupper. På badet, hvor de går barfot eller i tøfler, er det å foretrekke å legge PEI II-gruppens fliser.

På gangen, hvor sand og kjemiske reagenser faller, - PEI III eller IV-grupper. Det er fortsatt mer oppmerksom på å behandle valg av fliser for utendørs kledning og sørg for å spørre frostmotstanden til materialet (det kalles evnen til å motstå flere alternative fryser og tining uten tap av styrke og tegn på ødeleggelse). Ifølge denne parameteren fører porselen stengler. Det er i stand til å motstå den slitende effekten av sand og smuss, samt klimatiske overraskelser, samtidig som de opprettholder dekorativiteten. Det er dette materialet som vanligvis brukes utenfor huset sammen med spesielle frostbestandige limsammensetninger og grouts.

I renhet

Rengjøringsprodukter som inneholder flussyre og dets komponenter kan skade keramikkens overflate, så det er uønsket å bruke dem. Den polerte kledningen påvirker aggressiv rengjøring negativt med slipemidler. Noen universelle rengjøringsmidler gir en fettfilm på overflaten av flisene, som tiltrekker seg smuss og gjør overflaten med glatt, som er usikker på badene og kjøkkenene. Den optimale løsningen er å bruke spesielle rengjøringsmidler til keramikk, før du kjøper andre, bør du nøye undersøke informasjonen på emballasjen.

Keramisk fliser som innredning betyr 11936_30
Keramisk fliser som innredning betyr 11936_31
Keramisk fliser som innredning betyr 11936_32
Keramisk fliser som innredning betyr 11936_33
Keramisk fliser som innredning betyr 11936_34
Keramisk fliser som innredning betyr 11936_35
Keramisk fliser som innredning betyr 11936_36
Keramisk fliser som innredning betyr 11936_37
Keramisk fliser som innredning betyr 11936_38

Keramisk fliser som innredning betyr 11936_39

Keramisk fliser som innredning betyr 11936_40

Keramisk fliser som innredning betyr 11936_41

Keramisk fliser som innredning betyr 11936_42

Keramisk fliser som innredning betyr 11936_43

Keramisk fliser som innredning betyr 11936_44

Keramisk fliser som innredning betyr 11936_45

Keramisk fliser som innredning betyr 11936_46

Keramisk fliser som innredning betyr 11936_47

Les mer