Modulær designer

Anonim

Moderne kabinettmøbler: teknologiske, konstruktive og designfunksjoner. Modular Program Manifold, Produsenter, Prisene

Modulær designer 12707_1

Modulær designer
Mr.Doors.

Racks gjentar konturer av vegger og tak, utjevning av hjørner

Modulær designer
"Maria"

Fasader i nedre bokser har form av et invertert brev "G". Du kan åpne dem uten å bøye, og det er mange dimensjonale elementer i de kapasitetssidene

Modulær designer
Visconti.

Campobasso skap laget av speil plast kontrasterende farger

Modulær designer
"Dyatkovo"

Rostic rasjonelt postet lyd- og videoutstyr og hjemmebibliotek

Modulær designer
BALERI ITALIA.

Multifunksjon

Nali Mobile Modular blokker obo

Modulær designer
Brw.

Popsystemet lar deg utstede ethvert interiør

Modulær designer
"Mekran"

Alle elementene i Lyon-samlingen er laget av et naturlig treverk.

Modulær designer
Mr.Doors.

Et eksempel på en funksjonell løsning av den vinkelede døde sonen

Modulær designer
Brw.

Re_set er et møbler system for hjem forbedring

Modulær designer
Aldo.

Kompakt hallway-sjarm av enkelhet og funksjonalitet

Modulær designer
Presotto.

Variasjoner om gjenstand for åpent bolig - hyller i form av parenteser

Modulær designer
Biblos.

Klassiske stillasmøbler under gamle malt i lyse farger som er karakteristiske for popkulturen

Modulær designer
Skovby.

SCovby Table Set.

Modulær designer
"Glazovskaya Møbler Factory"

Fasaderammer har en klassisk stue, og skaper en følelse av komfort

Modulær designer
Emmebi.

Front rack Brefa (Emmebi) med uvanlige straffeparatorer

Modulær designer
IKEA.

IKEA rack tørker bokstavelig talt overflaten av veggen. Moltede hyller samsvarer med maksimalt mulig antall bokformater

Modulær designer
"Dyatkovo"

Stuer solo-oppgradert hyllest til edel klassisk

Modulær designer
Dearkids.

Løsninger for barn i forskjellige aldre og for jevnaldrende. Et todelt bord med soner for å jobbe på en datamaskin og for skriftlige klasser (20) er egnet for både et barn og to vennlige barn.

Modulær designer
Dearkids.

Partisjonen mellom sengene fungerer som et hodegjerde for en og stupe for en annen, og spiller også rollen som nattbordet

Modulær designer
Mr.Doors.

Innramming Windows Stellag System "Studio43"

(Mr.Doors) - et eksempel på rasjonell bruk av plass og original designer løsning

Modulær designer
"Maria"

Høyteknologisk stil i dette kjøkkenet tilsvarer slike moderne materialer som en matt og glanset Parapan (fasader) og Corimian (benkeplater)

Modulær designer
Mr.Doors.

VaBetskaya kalt "clockwork oransje" mye attraktiv for barn detaljer

Modulær designer
Brw.

Skyggen av kolonialstilen gir modulene en uventet, fornøyd med sin nyhets sjarm

Modulær designer
IKEA.

Datatabellen består av to "fly". Det er en tredje rack med forskjellige formatceller.

Modulær designer
Linteloo.

"Book Towers" (Linteloo) som om invitert til å omgå dem rundt. Faktisk, ikke bare sammensetningen av hyllene, men også livrytmen til eieren deres blir dynamisk

Det er kabinettmøbler som utgjør grunnlaget for situasjonen for bolig, som fører til etableringen av interiøret. Derfor, for å kjøpe disse elementene må du nærme deg spesielt ansvarlig.

Modulær designer
Brubbing skap, eller modulær, møbler er enorm. Men før du starter en historie om henne, husker vi betydningen av nøkkelen til vår artikkel begrepet "kabinettmøbler". Dette er et møbler som har et case-bundet internt rom (volum) for lagring av ulike ting. Videresend køen du bør ringe skap (fra innpakning til kjøkken og husholdning), skap, kommoder, sidelinjer, racks med døve sidevegger. Men noen ganger er hennes tegn ikke åpenbare. For eksempel, hyllen i form av en parallellepipeda-skrog, og i form av en "bord" - ikke lenger? Og hvis racket er horisontale hyller festet på vertikale rack fra rør eller barer? Som du kan se, den tradisjonelle klassifiseringen, i samsvar med hvilken møblene er delt inn i saken (involverer tilstedeværelsen av saken), en myk (med overvekt av myke elementer) og en gitter (stoler og bord på høye ben, Primært servering), er nødvendig for å suppleres med spesielle grupper eller blandede typer.. For å korrekt tildele emnet til en eller annen type, er det nødvendig å forstå hvilket element dominerer. Sett på sengen uten ben, bestående av en madrass og en høy romslig boks for det, kan ikke betraktes som en sak: Hovedelementet er hovedsakelig her, og rammen er ikke mer enn 1/5 av det totale volumet. Møbler med begrensende vegger, men samtidig bygget inn i en nisje, regnes som en sak. Hvis han har en døve dør, har vi en vanlig innebygd garderobe, og hvis det ikke er noen dør, eller de er en gjennomsiktig, innebygd åpen rack eller en innebygd utstillingsvindu eller et innebygd element som tjener som en tv-stativ. Men spørsmålene forblir fortsatt. Hvordan klassifisere skriftlige tabeller med døve sidevegger, spesielt hvis de er utstyrt med mange skuffer? Og innebygde garderobeskap? Du kan bygge et fullverdig corpuscle skap (bokstavelig talt plassere den i en nisje i veggen) eller gjør uten bolig, det vil si å bruke veggene i nisje selv som bærelementene, som de indre hyllene vil bli festet til . Hvordan håndtere spektakulære komposisjoner fra hyllene til forskjellige former og metallstativ og gitter (hvis det kommer, si, gangene eller omkledningsrommene)? Lignende kombinasjon, slike favorittmoderne designere, sletter ansiktet mellom ulike grupper av møbler. Kanskje bak en slik blanding av sjangere fremtiden ... men tilbake til det gamle korpuset.

Fasadebølge

Det bøyde treet lar deg komme vekk fra banale kuber og parallellepiped av skapmøbler. Ikke-standardrundede elementer og S-formede fasader inkluderer selv modulære programmer (Milano, Filippe Grandy, Russland). For fremstilling av radiusfasader av høy kvalitet, bruker Mr.Doors (Russland) holdbare og lette flerlags topanformpaneler (Glunz, Tyskland) fra MDF med et lossingsporsystem som er belagt med glanset emalje eller PVC-film. Men gjennomføringen av treet, ifølge de gamle "oppskriftene" (ved produksjon av slike møbler med fasader av bøyningen, spesialiserer selskapet Emmemobili, Italia) eller tvert imot av den mest avanserte teknologien (Ecalum, Russland ).

Modulær designer
Foto 1.

Filippe Grandy.

Modulær designer
Foto 2.

Filippe Grandy.

Modulær designer
Foto 3.

"Glazovskaya Møbler Factory"

1-2. Milano-samlinger Mange moduler og ikke-standardelementer med avrundede og S-formede fasader gjør det mulig å skape unike sammensetninger.

3. Prøver fasader av den modulære serien Aurum ("Glazovskaya Furniture Factory") er produsert av en unik teknologi som er selskapets kunnskap.

Bølget materialisme

Det vanligste materialet som moderne kabinettmøbler er produsert, er et sponplater (sponplater) foret med finér eller laminatin. Fra det gjør huset selv. Materialer for fasader er preget av et stort utvalg. Fasadene utføres ikke bare fra sponplaten, men også fra MDF (trimmet PVC-film, finér belagt med høyglans emalje eller lakk), plast, glass og også fra trearrangementet. Noen ganger er en rekke billigere tre raffinert, kantet med finér av verdifulle bergarter. I tillegg blir to materialer (eller flere) ofte kombinert innenfor en fasade. Eksempel-rammefasader: Laminert komfyr, glass, plast og til og med skinn kan settes inn i rammen fra MDF-profil eller tre. Mulige opsjonsmalte fasader fra trearrangementet. Men fortsatt trær, ganske dyrt materiale. Selv om det er hyggelige unntak: eikemøbler "Gomeldrev" (Hviterussland), Mekran Møbler fra en rekke Angarsk furu, Kjøkken "Ekomebeber" fra massivet (begge-Russland).

Gå fra fasaden

Fasade- "ansikt" av ethvert formål med møbler. Hovedelementet er døren: Laget av trearrangement eller fra MDF eller sponplater, glass eller plast; lined med finér; PVC-film dekket med høyglans emalje eller hud; Ramme eller panel (rammeløs). Antall interessante beslutninger i dette området er stort. Anta, ifølge metoden for å åpne døren, kan det ikke bare være den vanlige sving og glidende, men også foldet opp eller ned (ved hjelp av spesielle mekanismer), og i bara-roterende, med hyller på innsiden. Dørens form er flatt, buet (radial) eller figuren (i barn).

Det største utvalget av møblerobjekter gir kombinasjonsmaterialer, farger og teksturer, er også veldig forskjellige. Her, for eksempel, bare en kort oversikt over briller: normal gjennomsiktig; gjennomsiktig malt i masse; satinert (med en effekt av lys frost); Farge ugjennomsiktig (glanset eller matt); Lettelse; med et mønster laget i silke skjermteknologi; Speil IT.D.

Noen ganger er døren selv laget av to materialer eller bruker to teknikker. Det berømte "Visconti-bandet" er et Satin-speil med en strålende bolig. På "Ice Wood" -panelet (Mr.Doors), stolpene fra arrayet av alder eller bjørk alternert med barer i Plexiglas.

Ekstra aksenter

Håndtakene utfører ikke bare sitt direkte formål, men også dekorere fasaden av møbler. Disse er små, men svært viktige detaljer. Håndtaket på skapet eller boksen må være komfortabel, vakker og passe stilstilen. Kombinert metallhåndtak med porselen eller plastinnsatser, tre eller skinnfôr. I tillegg, i mote, ingen håndtak: Dørene åpnes med lett berøring (du trenger bare å installere spesielle løkker med en ejektor og en inertialholder for dem). Et annet populært alternativ er å erstatte håndtaket med et nysgjerrig spor.

Bygge fra moduler

Demokratisk og samtidig som det passer best for tiden vår metoden for individuell innredning, er bruk av ferdige modulære møbler. Her er hovedkarakteristikkene: et bestemt sett med grunnleggende elementer; ulike størrelser; Flere avgrensningsmetoder med hyller av kabinettets indre rom; Forskjellige overflater og fargeløsninger. Og det nesten ubegrensede måter å omorganisere modulene, som lar deg lage alle nye og nye komposisjoner fra dem. Apack slike møbler er laget hovedsakelig i en moderne stil, et modulært system om nødvendig (for eksempel å flytte til en stor leilighet eller legge til en familie) kan legges til eller kombineres på den andre.

Det er mange baner i transformasjonen av den vanlige parallellepipede, underliggende nesten alle kabinettmøbler. Fra den modulære "konstruktøren" kan du lage et dynamisk interiør som tillater permutasjon (monter veggen eller plasser elementer rundt i rommet). Det er mulig og kreativ blanding av sjangere: Kroppselementer eksisterer på like med gitter (rackstrukturer med innkapslinger). Det er ikke ved en tilfeldighet at alt er mer vanlig i stedet for det vanlige navnet - "vegg", "garderobe", "rack" - det er ord "sammensetning" eller "kit". Endelig tilbyr et bredt utvalg av måter å gjøre kroppen mer interessant, en moderne design.

Så det er nok å legge inn en eller to gjenstander i modellområdet med en radius eller krøllete fasade, slik at selv et hint av standarden forsvinner. Fargeserien er bred nok, slik at ikke å være redd for eksperimenter kunden kan blomstre fasadene til vilje. Det modulære systemet er ikke nødvendigvis "kuber" av minimalisme. Samlingen kan opprettholdes i en klassisk stil (deretter terapifasader og profilerte takfakter er passende), i moderne stil (i dette tilfellet, objekter av krøllinger skisserer og legger inn i farget glass) eller land (enkelhet og kvalitet på former, uttrykksfulle brutale beslag ) er mulige.

Modulære systemer utvikler og frigjøres "Borovichi-Møbler", "Glazovskaya Furniture Factory", "Dedal", "Dyatkovo", "Mekran", "Somovo Furniture", "View", Dolce Vita, Filippe Grandy, Verona Mobili (All- Russland). Det er også verdt å merke seg "Mogilevmebel" (Hviterussland). Blant utenlandske produsenter - IKEA (Sverige), Dearkids (Barnas modulære møbler), Jesse (Obaitaly) IDR.

Mening av en spesialist

Hvert stort selskap investerer mye i designet. For å lage en sammensetning, er det ikke nok å lage gode møblervarer: de eksisterer i en slik innstilling, hvor alle elementene er fargen på veggene, dekorative belegg, små deler av interiøret, samhandler og utfyller hverandre. Du må kunne vise funksjonene til møbler design ved å plassere den i en kompetent opprettet onsdag. Det er nødvendig å velge en slik kombinasjon av møbler, hvor hvert materiale vil se mest fordelaktig ut. Stil i denne forbindelse er viktigere enn mote.

Leonid Kolyada, direktør for utvikling av Mr.Doors.

Møbler "Indpochiv"

En annen måte å følge moderne trender og gi din bolig en individuell figur - for å oppfylle møblene for å bestille. Mange selskaper tilbyr ikke ferdige møbler, og etterbehandling og designalternativer. I tillegg gir de designerideer og teknikker, kanskje den mest verdifulle. Ikke undervurder denne kreative komponenten i bedriftens arbeid. Den presserende møblerprodusenten å bestille har alltid sin egen håndskrift, derfor velger vi et selskap, vi ser ikke bare på kvaliteten på materialer og beslag, men først og fremst på stilen. Bedrifter som produserer møbler på prinsippet om "indpochiva" opptar et merkbart sted i segmentet av skapmøbler. Blant dem er Aldo, Ecalum, Komandor, Lumi, Mr.Doors, Versal, Visconti, "Møbelsymfoni", "Tehnoform-Europe" (alle-Russland) og mange andre, inkludert alle produsenter av kjøkkenmøbler. Beregn Oversjøisk anrop, for eksempel Bjorkkvist (Finland), Ligne Roset (Frankrike), L`ORIGINE (Italia).

Mening av en spesialist

Moderne møbler modulært system er preget av fleksibilitet som gjør det mulig å svare på eventuelle kundeforespørsler. Modulære programmer varierer i antall elementer som er inkludert i dem. De som inneholder flere objekter (over 60), og gjør det derfor mulig å skape flere alternativer for komposisjoner, produsert av dyre materialer. Det er modulære systemer mer demokratiske, og kombinerer ca. 30 elementer og mellomliggende typer (30-60 komponenter). På nettstedene med store modulære møbler produsenter er det spesielle dataprogrammer som lar deg nesten sette sammen og "prøve" den planlagte sammensetningen til størrelsen på rommet. De bidrar til å fullstendig avsløre evnen til det modulære systemet. Dermed er det mulig å dekke ulike kategorier av sannsynlige kjøpere. Man vil passe demokratiske samlinger. Andre vil ha råd til å skape noe unikt ved hjelp av en multi-etasjes samling, som takket være variabiliteten, nærmer seg møblene som er produsert av å bestille.

Dmitry Minaev, Markedsføringsavdeling

og reklame gruppe av selskaper Dolce Vita.

Flott kombinator

Modulær designer
IKEA.

Låste celler kan plasseres beholdere med døve vegger av forskjellige blandinger designere ekstrakt mange funn. Du kan ty til teatralsk mottak: Møblerkomposisjonen er plassert i en veggnisje og stengt med skyvedører ("levende Riddle", Mr.Doors). Dermed vil det eksistere i to moduser, eller helt forkledd, eller "frigjort på viljen" bokstavelig talt i en bevegelse av hånden. De bringer inn i interiøret en dynamikk og en mer kammermetode, asymmetrisk glaserte rack: glidende deler som dekker bare noen hyller, du kan fritt bevege seg på sporene, lagt gjennom hyllens lengde. En resultat på fasaden oppstår variasjoner på emnet "Architecton" K. Malevich - Avant-Garde finner av 20-tallet. Xxv. fortsatt langt fra utmattet deres potensial. Du kan slå parallelt i et prisme ved å skape et trekantet hjørne skap eller omkledningsrom. Stammen er en veldig kompakt løsning, på den andre, en slik "rastløs", kut vinkel oppfordrer innbyggerne i rommet til større aktivitet. Ashkaf-trapp i barnehagen vil gjøre det interessant for spill og samtidig vil du effektivt bruke det nære rommet.

Ikke-standard møbler Embedding teknikker blir ofte diktert av behovet. For eksempel, takket være utsikten på loftet eller fører til andre etasje, ser trappene skap og rack med en trappet eller nedkjørt ridning. Slike ulemper med å planlegge løsninger, som å snakke inward hjørner, vellykket maskert Mr. i form av skap, som om kledd i et problemområde.

Endelig lar kabinemøblene deg mulighet til å endre proporsjonene i rommet. Hvis du ikke er fornøyd med sin form (for eksempel for langstrakt eller asymmetrisk), er det ikke nødvendig å rive partisjonene og bygge nye. Sangmøbler kan være svært fleksible for sonatplass, skape og nesten tett nedbrytede steder, og to tilstøtende volumer kombinert til varierende grad. Vroli-partisjoner er i stand til å utføre en garderobe, et TV-stativ eller et rack (for eksempel "lette vegger", visconti-end-to-end-racks med krøllete fasader).

Modulær designer
Foto 4.

Dolce vita.

Modulær designer
Foto 5.

"Maria"

Modulær designer
Foto 6.

"Møbler symfoni"

4. Cubofasads Cubo er en dristig kombinasjon av lys og mørk (wenge-farger) av døvpaneler og tonede briller i aluminiumsrammer.

5.The Floreale Verde tiltrekker seg en mild grønn farge, og skaper en vårstemning, og kompleks kombinasjon av innredning.

6. Råen er preget av kompositive "ustabilitet" og den opprinnelige innredningen (for eksempel dekket med emalje med en sølvpatina MDF-plate).

Fleksible priser

For å bekjenne leserne, selv med omtrentlige priser på møbler laget for å bestille, er det ikke lett, hvert sett er individuelt. Dermed vil Curvilinear Rack "Light Walls" (Visconti) koste ikke mindre enn 125 tusen rubler. Sammensetningen av det samme selskapet, inkludert et montert skap og en kommode eller et rør under det med fasader fra dyrt plast parapan, er ca 150 tusen rubler. Prisen på veggen av selskapet "Furniture Symphony" (Stor TV for en TV med fire bokser, en enkel horisontal hylle, et dobbelt skap med en integrert kaffemaskin og kjøleskap og tre cuboid hyller, festet på veggpanelet av skrå ) - ca 250 tusen rubler.

Innledning fra møbler til bestilling Bestem hvor mye du betaler for et sett med moduler, mye enklere. Ta for eksempel Cubo Modular Programmet (Dolce Vita): Prisen på en enkel sammensetning av flere hyller og en tumb for en stue er ca 30 tusen rubler; Mer kompleks (som en vegg) koster 50-60 tusen rubler. En vinklet stue med en krøllete fasade fra Milano-samlingen (Filippe Grandy) - ca 130 tusen rubler.

Produktene fra Dyatkovo fabrikken refererer til gjennomsnittlig priskategori (stuer er 30-100 tusen rubler.), Og møblene som er opprettet sammen med tyske partnere (Odalia merke) er til premium klasse (Solo-60-250 tusen levende rom., Stue ego-70-78this. bak. Avhengig av antall objekter).

Men i produksjon av møbler å bestille, og når du kjøper moduler, gleder seg til fleksibiliteten til prisen. Det er nesten alltid mulig å redusere det ved å velge billigere materialer eller begrenset til moduler av essensielle. Tiden for unshakable vegger med like unshakable prislapper som passerte.

Redaktørene takker selskapet Aldo, Cavio Interiors, Dolce Vita, Mr.Doors, Verona Mobili, BRV Møbler, "Glazovskaya Furniture Factory", IKEA, "InteriorComplect", "Set", "Maria", "Møbler Symphony", "scenen "," Hettichrus "," Ekomebel ", Academy of the Academy of Interior, Mandive Complex" Grand "og Studio Interior" dekorasjon "for hjelp i forberedelsen av materiale.

Materialet er utarbeidet i henhold til resultatene av lesernes undersøkelse på handlingenes nettside "Lag nye ideer."

Les mer