Fiender av hjemme støv (deres hus nummer 2 2005 s.105

Anonim

Fiender av hjemme støv (deres hus nummer 2 2005 s.105 13728_1

Fiender av hjemme støv (deres hus nummer 2 2005 s.105
Vakuum.
Fiender av hjemme støv (deres hus nummer 2 2005 s.105
Kronemark.
Fiender av hjemme støv (deres hus nummer 2 2005 s.105
Diagram av enheten av den sentrale støvsugeren av Aertecnica:

1- turbin;

2-filter;

3- Tetningsring;

4-enheten for spenning av støvpose;

5- pose for støv;

6- Beholder

Fiender av hjemme støv (deres hus nummer 2 2005 s.105
Diagram av huset utstyrt med et innebygd rengjøringssystem

I huset snakker vi om, vacuflo stasjonære støvsugeren er installert. Slik teknikk oppstod i utlandet omtrent et halvt århundre siden, og i Russland, relativt nylig. I hjemmemarkedet er innebygde rengjøringssystemer representert av H-P Products Inc. og stråleindustrien (USA), Kronemark (Russland), Disan og Aertecnica (Italia), Drainvac Int. (Canada). Til tross for et så bredt utvalg av russiske forbrukere, vurder fortsatt stasjonære støvsugere med noe "eksotisk". Forgjeves forgjeves.

Hvordan systemet fungerer

Straks understreke at de innebygde støvsugere ikke har noe å gjøre med husholdningsapparater. Dette er et ingeniørsystem som består av flere komponenter. Hovednoden er en strømsuging enhet som ikke overskrider vaskemaskinens størrelse. Faktisk er dette en minste vakuumpumpe. Enheten er installert stasjonær i vaskerom. Det gjør et system med forseglede plastrørledninger (50 mm diameter) som forbinder strømmenheten med pneummatorer.

Som ethvert ingeniørutstyr, er innebygde støvsugere bedre montert under bygging og reparasjon. Rørene er asfaltert i veggen, gulvet eller taket. Men i den allerede dekorerte hytta kan du installere et sentralisert rengjøringssystem uten å gå på kompromiss med interiøret. Med denne utførelsen plasseres rørledningen i en spesiell boks.

Tilbehør

For rengjøring av 100m2 kvadrat er nok en pneumatorer. Det er nødvendig å koble til en lett korrugerte slange med et vakuumhode, og systemet er klart for drift. I tillegg til tradisjonelle dyser for rengjøring av tepper, polstrede møbler og sokkler er det enheter for pleie for persienner, tastaturet til en datamaskin it.p. For rask søppelseng, er en pneumatisk scoop som ligger på gulvet, perfekt.

Føl forskjellen

Olga Lopatina, Vacuflo Kommersiell direktør:

"Tradisjonelle støvsugere løser ikke problemene med rengjøring av miljøvennlighet. Avtrekksluften går ikke bare tilbake til rommet de minste (spiselige) støvpartiklene, men øker også støvet i luften. Å våkne konsentrasjonen i luftrommet øker 2-5 ganger. "Hemmelig" av arbeidet med de innebygde støvsugere Det er å bruke den unike cykloniske luftrensningsmetoden. En gang i det syklonformede rommet i kraftenheten mottar luftstrømmen ytterligere akselerasjon og under virkningen av Sentrifugalkraft 96-98% støv og smuss faller inn i en dustker, og de resterende 2-4% gjennom en spesiell eksosventil utkastes på gaten. Beholdere der søppel skal rengjøre 2-3 ganger i året.

Støynivået direkte på installasjonsstedet til strømmenheten er fra 64 til 70 dB, men siden enheten er plassert utenfor boligområdet, er det stasjonære rengjøringssystemet praktisk talt ikke hørt. "

Systemkostnaden

Den totale kostnaden for den innebygde støvsugeren består av kostnaden for kraftenheten (fra $ 702 til $ 1404); Pneummatorer med et sett med installasjon, som inkluderer PVC-rør, lim, festemidler, beslag, lavspenningskabel (fra $ 90 til $ 115 per sett); Rengjøring slange (uten en bryter på en slange-$ 78-90, med en bryter - $ 150-195); Dyser ($ 73-90). Installasjon av pneumoshop vil koste $ 117-130. Kostnaden for installasjon av systemet avhenger av området av huset: fra $ 260 per hytte med et areal på 250m2 til $ 520 per objekt med et område på 550m2.

Redaktørene takk for hjelp i forberedelsen av materialet i selskapet "vekst" og "russisk vest".

Les mer