10 beviste mottakelser i utformingen av gangen, hvilke designere anbefaler alle

Anonim

Elena Jeshevich og designere av Studio MT-designinteriøret - Maria Islamova og Tatiana Ovdiy - Delt råd i utformingen av inngangssonen, som vil bidra til å gjøre det til et funksjonelt og vakkert rom.

10 beviste mottakelser i utformingen av gangen, hvilke designere anbefaler alle 1405_1

10 beviste mottakelser i utformingen av gangen, hvilke designere anbefaler alle

1 garderobe i stedet for kleshengere

Den store garderoben er ofte praktisk. Der kan du lagre ikke bare yttertøy, men også sesongmessige ting, husholdningsutstyr. Hvis stedet tillater det, er det bedre å foretrekke garderoben åpen med en åpen henger. Designere av MT Design Interiors Studio mener at det vil bidra til å unngå overflødig kaos og bedre organisere rommet.

Du kan gjøre det annerledes. "For å" skjule "innebygde møbler, kan du male den i fargen på gangen veggene. Denne teknikken vil legge vekt på andre møbler eller dekorelementer, "anbefaler Maria Islamova og Tatyana Ovyi.

Elena Jeshevich sier at på fasadene i kabinettet er det mulig å understreke: "Store møbler elementer kan vinne på bekostning av en uvanlig finish: en rekke fresing fasader, mettet farge."

  • 7 feil i planlegging og design av det indre av gangen, som ofte gjentar

2 aksent fliser på gulvet

Og Elena Jeshevich, og designere MT-design interiør konvergerer i den oppfatning at i gangen kan du ikke være redd for eksperimenter og velge ikke ett-bilder, men en lys flis.

"For å tiltrekke oppmerksomhet og gjøre gulvet aksent, velg en lys eller grafisk flis," sier Tatiana Ovyi og Maria Islamova.

"Den imponerende, spesielle gulvet i gangen skaper en dynamikk i rommet. Påfør en lys flis med en uvanlig utskrift i stedet for en kjedelig overflate. En slik beslutning vil gjøre det mulig å utstede alle lokaler som er mer nøytralt, men likevel ikke miste relevans og karakter, sier Elena Elenevich.

10 beviste mottakelser i utformingen av gangen, hvilke designere anbefaler alle 1405_4
10 beviste mottakelser i utformingen av gangen, hvilke designere anbefaler alle 1405_5

10 beviste mottakelser i utformingen av gangen, hvilke designere anbefaler alle 1405_6

10 beviste mottakelser i utformingen av gangen, hvilke designere anbefaler alle 1405_7

  • Hall med et skap i en moderne stil: Ideer for å skape en vakker og komfortabel inngangssone

3 speil dører på skapene

Designere av Studio MT-designinteriøret anbefaler å lage speilfasader for kabinettet: "Dette er en veldig god mottakelse for en entré. Det lar deg legge til lys og øke selv den minste plassen. Samtidig får vi et speil i full vekst, et slikt viktig element for gangen. "

  • 7 Designløsninger i gangen

4 lyse vegger

Du kan bruke tapet eller maling. Designere er overbevist om at gangen er stedet hvor det ikke trenger å være redd for aksent.

"Du kan og må være fryktløs påfør lyse, mettede, dype farger. Standard unnskyldning "raskt bli sliten" eller "vil knuse" for gangen virker ikke. Her, som regel er det lite tid. Enhver saftig, mettet farge vil skape en atmosfære, volumet vil bidra til å transformere plass. Hvis gangen er liten, vær ikke redd for å bruke en farge for alle vegger, taket og skapet, det visuelt dimmer grensene til rommet, sier Elena Jeshevich.

"Blomster eller geometrisk mønster på bakgrunnen vil glede deg og skape et humør, dette er en utmerket løsning for inngangssonen," si Tatyana Ovyi og Maria Islamova.

10 beviste mottakelser i utformingen av gangen, hvilke designere anbefaler alle 1405_10
10 beviste mottakelser i utformingen av gangen, hvilke designere anbefaler alle 1405_11

10 beviste mottakelser i utformingen av gangen, hvilke designere anbefaler alle 1405_12

10 beviste mottakelser i utformingen av gangen, hvilke designere anbefaler alle 1405_13

  • Inngangsparti i moderne stil: En elegant og vakker løsning for alle firkantede

5 Panel på inngangsdøren

Inngangsdøren må inngås i hovedet i gangen. Hvis du har gjort reparasjoner etter å ha erstattet døren eller ikke planlegger å endre det i det hele tatt, anbefales proffene hvordan du gjør i denne situasjonen.

Designere Maria Islamova og Tat & ...

Designere Maria Islamova og Tatyana Ovyi:

For å harmonisk gå inn i inngangsdøren til interiøret, kan du bestille en fôr i stilen til alle innerdører. Hvis det er en oppgave å skjule inngangsdøren, må puten være jevn i fargen på veggene.

  • 7 sjeldne teknikker i driften av gangen, som skal klatre

6 konsoll eller bryst

Mange undervurdere disse møblene i gangen. Og forgjeves.

"Konsollen er generelt et uunnværlig emne for en entré, hvis det er nok plass, mener Elena Yerashevich. - Emnet selv er praktisk å bruke, du kan alltid sette nøkler, hansker, andre små ting, sette en veske. På konsollen er det godt å organisere et vakkert stilleben, legg en sesongbasert bukett med blomster eller sammensetning. "

Ifølge Tatiana Ovdiy og Maria Islamova, vil konsollen være hensiktsmessig i gangen, og kommode (å velge): "Hvis du lager en kommode for å bestille, kan du forestille deg maksimalt antall funksjoner: Skuffer, myke substrat inne i boksen for nøkler og andre små gjenstander, separasjon for solbriller. "

10 beviste mottakelser i utformingen av gangen, hvilke designere anbefaler alle 1405_17
10 beviste mottakelser i utformingen av gangen, hvilke designere anbefaler alle 1405_18

10 beviste mottakelser i utformingen av gangen, hvilke designere anbefaler alle 1405_19

10 beviste mottakelser i utformingen av gangen, hvilke designere anbefaler alle 1405_20

  • 7 vellykkede eksempler på en smal gang

7 Ansvarlig belysning

Siden det er nesten alltid lite naturlig lys i gangen, må den kompenseres av kunstige kilder. Og det er viktig at det er flere av dem.

"For gangen må du gi flere muligheter for belysning: bakgrunnsbilde på veggspeilet, en eller to bordlamper på konsollen, lysekrone eller liten taklampe, hvis takene er lave. Det vil være veldig nyttig å gi bakgrunnsbelysning inne i den innebygde garderoben, som er inkludert på døråpningen, sier designerne til MT-designinteriøret.

"Vel, når belysningen er organisert av soner, er det lokale og generelle. Hvis det er en slik mulighet, gjør passeringsbryterne slik at du kan slå av og slå på lyset ved inngangen til gangen på begge sider, sier Elena Jeshevich.

  • 6 ideer som vil bidra til å la lyset i gangen

8 speil som en aksent

Elena Jeshevich støtter ideen om å bruke speil i gangen. Men anbefaler å gjøre dem og funksjonelle og dekorative elementer på samme tid.

Designer Elena Yerashevich:

Designer Elena Yerashevich:

Speil, som alle vet, utvide rommet, skape en mystisk og mystisk atmosfære. Det er viktig å ta hensyn til at de reflekteres, selvfølgelig. Speilet kan være hele veggen. Du kan lage en dekorativ sammensetning av speil av forskjellige størrelser. En utmerket løsning, funksjonell og dekorativ samtidig, det vil være speil av komplekse former, runde speil, med bakgrunnsbelysning. De reflekterende overflatene på speilene er eldre, bronse, mørkere. For forskjellige funksjoner kan du velge forskjellige typer speiloverflater.

9 POUF eller Banquette

Det er praktisk å sitte på dem for å fjerne sko eller gå. Spesielt hvis du har små barn.

"Formen til en bankett (Pouf) er bedre å velge avhengig av stilistikkene til interiøret og størrelsen på rommet, sier designerne av MT-designinteriøret.

Og Elena Jeshevich anbefaler dette emnet for møbler et fokus: "Banquetten kan være en vekt både på bekostning av farge og på grunn av uvanlig form og faktura. Veldig vakkert er kontrasten av jevnt malte vegger og en bankett, dekket med teksturert klut. "

10 beviste mottakelser i utformingen av gangen, hvilke designere anbefaler alle 1405_24
10 beviste mottakelser i utformingen av gangen, hvilke designere anbefaler alle 1405_25

10 beviste mottakelser i utformingen av gangen, hvilke designere anbefaler alle 1405_26

10 beviste mottakelser i utformingen av gangen, hvilke designere anbefaler alle 1405_27

10 malerier av stort format

På gangen er det umulig å glemme innredningen. Tatyana Ovyiy og Maria Islamova anbefaler malerier og plakater av et stort format: "I en liten plass vil denne teknikken tillate deg å øke plassen og ordne aksenter."

  • Hvordan dekorere korridorene i leiligheten: 7 ideer som liker alle

Les mer