9 små ting i huset som du sannsynligvis ikke vasker i lang tid (og det er på tide)

Anonim

Støping for is, et glass for tannbørster, rammer av fotografier og plakater - Vi lister at du kan glemme å vaske under forrige rengjøring.

9 små ting i huset som du sannsynligvis ikke vasker i lang tid (og det er på tide) 16718_1

9 små ting i huset som du sannsynligvis ikke vasker i lang tid (og det er på tide)

Objekter fra vårt utvalg "små" er ikke alltid i størrelse eller volum, for eksempel TV-skjermen. Men de synes å være "små" på omfanget av resten av obligatoriske saker: gulvvask eller rørleggerarbeid. Men periodisk er det verdt rengjøring.

Oppførte ting fra et utvalg i video

1 isform

9 små ting i huset som du sannsynligvis ikke vasker i lang tid (og det er på tide) 16718_3

Mange har ikke bare standard isskjema som er inkludert i kjøleskapet, men også kjøpt spesielt - for å dekorere en cocktail. Eller bare vær så snill med et ikke-bank tilbehør. Selv om du heller der bare vann, i fryseren, kan skjemaet komme i kontakt med andre produkter. Og regelmessig må du vaske.

2 glass for tannbørster

9 små ting i huset som du sannsynligvis ikke vasker i lang tid (og det er på tide) 16718_4

Et glass tannbørster er ønskelig å vaske oftere, for å unngå utseendet på mugg inne i det (fordi det ofte er en børste å gå tilbake til glasset vått). I tillegg tørker også til såpevann og sprut av tannkrem også.

3 Soapnya.

9 små ting i huset som du sannsynligvis ikke vasker i lang tid (og det er på tide) 16718_5

Til tross for populariteten til flytende såpe, er det fortsatt tilhenger av det tradisjonelle klumpete produktet. Derfor, således i hverdagen. De forblir biter av såpe, som periodisk trenger å rengjøre. Noen ganger på Soapboxes også "Start" soppen. Slik at dette ikke skjer, slå dem på listen over elementer for rengjøring når du fjerner på badet.

  • 8 ting på badet, som alltid glemmer å rengjøre

4 bilder av malerier og bilder

9 små ting i huset som du sannsynligvis ikke vasker i lang tid (og det er på tide) 16718_7

Tørk støv med rammer, plakater og bilder på veggen - vanligvis oppgaven som er satt foran generell rengjøring. Men det akkumuleres der oftere en gang i måneden eller to, når slike rengjøring er gjennomvåt. Husk når du sist renset rammen. Hvis det er lenge siden, er det på tide å gjøre det.

5 ruteren

9 små ting i huset som du sannsynligvis ikke vasker i lang tid (og det er på tide) 16718_8

Router, hvis han ikke er skjult i skapet, og står på hyllen, samler så mye støv som innredningen, eller alle møbler. Det er verdt å vinge den med et serviett neste gang.

6 Domofon-rør

9 små ting i huset som du sannsynligvis ikke vasker i lang tid (og det er på tide) 16718_9

Domotors rør, som selve enheten, i hverdagen hele tiden. Og ikke alltid ta det med rene hender. Og støvintercomen samler også. Derfor er det nødvendig å inkludere det i listen over elementer som ikke glemmer å rengjøre.

7 dørhåndtak

9 små ting i huset som du sannsynligvis ikke vasker i lang tid (og det er på tide) 16718_10

Dørhåndtak (samt møblerhåndtak) inkludert i listen over anbefalinger for desinfeksjon, selv Rospotrebnadzor i sammenheng med husrengjøring under en pandemi. Og dette er sant - for håndtakene gjennomfører vi daglig, men de er ikke ofte mine. Husk dem under neste rengjøring. Og samtidig om håndtakene på møblene: på skap og kjøkkenhodesett.

8 Computer Mouse.

9 små ting i huset som du sannsynligvis ikke vasker i lang tid (og det er på tide) 16718_11

I dag, når mange fortsatt jobber eksternt, har en datamaskin skrivebord med alt innholdet blitt en av de mest populære stedene i huset. Så vel som datamaskiner og alle relaterte enheter. Musen i hendene kan være konstant hvis det ikke er noen vane med å bruke en touchpad på en bærbar PC (eller ingen bærbar PC i det hele tatt). Og ikke alltid ta det med rene hender. Det er verdt fløy med en serviettmus før neste arbeidsdag.

9 TV-skjerm

9 små ting i huset som du sannsynligvis ikke vasker i lang tid (og det er på tide) 16718_12

TV-skjerm - ikke små gjenstander. Men det er lett å glemme å tørke. Men det er nødvendig å gjøre det riktig for ikke å skade den moderne enheten. For å kvitte seg med støv, er et standard mikrofiber stoff egnet. Det skal velges, da mikrofiberen ikke vil forlate landsbyen. I tillegg kan du bruke spesielle servietter til rengjøringsskjermbilder. Du kan fukte og mikrofiber, men ikke mye. Det er ikke nødvendig å formidle noen midler på skjermen - bare på stoffet. Og du bør ikke slå på TVen til skjermen er tørr.

  • 10 Life for rengjøring av husholdningsapparater som du ikke visste nøyaktig

Les mer