7 populære planter som sjelden overlever hjemme

Anonim

Vi forteller hvilke planter som ikke er bedre å kjøpe nykommere eller de som ikke er klare til å bruke mye tid på å bry seg.

7 populære planter som sjelden overlever hjemme 2085_1

En gang leser? Se videoen!

1 Fuchsia.

Fuchsia er en ganske lunefull plante. Om vinteren trenger hun en fullverdig hvileperiode, ellers vil utmattelse oppstå, og blomsten vil ikke bli i stand til å blomstre om våren eller bare omkomme. For å sikre fullverdig vintering må du lete etter et kjølig og mørkt sted for en pott. Det vanlige levende varme rommet er ikke egnet, selv om du overfører Fuccia vekk fra vinduet.

Under blomstring er det nødvendig å opprettholde en temperatur i rommet ikke høyere enn 20 ° C, ellers vil blomstene begynne å tørke og falle.

Det anbefales ikke å bære en pott ofte, slå den ut, gå på utkast eller under de riktige solstrålene.

7 populære planter som sjelden overlever hjemme 2085_2
7 populære planter som sjelden overlever hjemme 2085_3

7 populære planter som sjelden overlever hjemme 2085_4

7 populære planter som sjelden overlever hjemme 2085_5

  • 7 innendørs planter som ikke trenger å transplantere ofte

2 Alsing

Allokering er et tropisk anlegg med en uvanlig struktur av blader. Det vet hvordan man skal hoppe over den ekstra fuktigheten gjennom dem, og det ser ut til at det gråter.

Siden den vanlige klimaet er veldig langt fra kjent med planten super våte tropene, må blomsten virkelig prøve å overleve. Temperaturen skal ikke falle under 20 ° C, luftfukteren med automatisk kontroll må installeres.

En vanlig vanning må være alternativ med vanning, men samtidig holde styr på røttene for å disapplied og ikke begynne å rote.

7 populære planter som sjelden overlever hjemme 2085_7
7 populære planter som sjelden overlever hjemme 2085_8

7 populære planter som sjelden overlever hjemme 2085_9

7 populære planter som sjelden overlever hjemme 2085_10

  • 5 tegn på at plantene dine føler seg dårlig (det er på tide å gjøre noe raskt!)

3 Venerine Mukholovka.

Venus Mukholovka kan nå kjøpe i nesten hvilken som helst blomsterbutikk, men det er ikke lett å samle inn informasjon om riktig omsorg. Selve omsorg har mange nyanser, fordi denne planten ikke kan tilskrives upretensiøs.

Umiddelbart etter å ha kjøpt en flouseball, må du transplantere, siden ikke alle selgere plukker det opp med en passende jord. Det vil ta en ridning torv med en surhet på 3,5-4,5 pH, en til en med perlit. Det er umulig å lage gjødsel, de vil brenne sensitive røtter, du kan bare spray vekstregulatoren en gang.

  • 5 kjente husplanter, som det er veldig vanskelig å bry seg om

Vanning av en plante gjennom pallen, resommen av vann som ikke hadde absorbert i jorda om en halv time, bør helles. Periodisk må Mukholovka også pakkes fra sprøyten. En annen viktig tilstand er mye lys. Bare sett på vinduskarmen, mest sannsynlig, det vil ikke være nok, og lampen vil være nødvendig.

Flying flyr, heldigvis, har ikke - en Mukholovka feeds uten problemer gjennom rotsystemet. Men vær forberedt på at insekter kan vises i leiligheten, da de fortsatt skammer dem.

7 populære planter som sjelden overlever hjemme 2085_13
7 populære planter som sjelden overlever hjemme 2085_14

7 populære planter som sjelden overlever hjemme 2085_15

7 populære planter som sjelden overlever hjemme 2085_16

  • 5 innendørs planter som vil overleve til tross for alt

4 cyklamentet

Den mest aktive perioden i denne planten er vinter. På dette tidspunktet trenger han en temperatur ikke høyere enn 16 ° C, og bedre - ca. 12-14 ° C. Og du må også gjenskape regntiden for ham, ellers vil blomstringen ikke være.

Om sommeren vil vanning være i pallen, unge planter må også transplantere og regelmessig gjøre gjødsel.

7 populære planter som sjelden overlever hjemme 2085_18
7 populære planter som sjelden overlever hjemme 2085_19

7 populære planter som sjelden overlever hjemme 2085_20

7 populære planter som sjelden overlever hjemme 2085_21

  • 6 soverom planter som er trygge for barn og kjæledyr

5 Fern Asplenium

En veldig vakker brenn med brede smaragd store blader tiltrekker seg spektakulære plantelskere. Men vær forberedt på det faktum at det er ganske lunefullt. Det tåler ikke utkast, trenger god belysning, men dårlig tolererer rette sporstråler.

Om sommeren trenger han en temperatur på 20-25 ° C, om vinteren - ikke mindre enn 18 ° C. Og de vil også måtte gjenskape det tropiske klimaet, det vil si jevnlig fuktighetsluft med en spesiell enhet.

7 populære planter som sjelden overlever hjemme 2085_23
7 populære planter som sjelden overlever hjemme 2085_24

7 populære planter som sjelden overlever hjemme 2085_25

7 populære planter som sjelden overlever hjemme 2085_26

  • 6 ting om hvilke det er verdt å tenke før du bringer en plante til huset (dette er viktig!)

6 Azalya.

Azalea vises i blomsterboder i sen høst og om vinteren, og mange kjøper det som en fargerik innredning for leiligheten. Dessverre opplever den varme våren sjelden, da den elsker temperaturer opp til 20 ° C og våt luft. Og hvis denne tilstanden kan observeres om vinteren, legger den på en oppvarmet loggia og sprøyter hver dag fra sprøyten, så begynner problemer på våren og sommeren.

7 populære planter som sjelden overlever hjemme 2085_28
7 populære planter som sjelden overlever hjemme 2085_29

7 populære planter som sjelden overlever hjemme 2085_30

7 populære planter som sjelden overlever hjemme 2085_31

  • 7 planter som ikke kan vannet en måned (eller enda mer!)

7 Thua.

En annen plante, som om vinteren ofte kan bli funnet på salg i store supermarkeder, så vel som andre nåletrakter. Folk kjøper dem for ikke å opprettholde salget av å skyte kondensert, men problemet er at noen nevnte anlegg ikke er drept i leiligheten.

Det eneste mulige alternativet er å kjøpe det og holde det på balkongen hele vinteren og den første halvdelen av våren. Samtidig må den overholde planleggings- og sprøyteplanen. I andre halvdel av våren er det nødvendig å bringe den til landet, men ikke på friluft, men i en eller annen slags uoppvarmet rom med tilstrekkelig mengde lys, for eksempel i låven.

Du må også forberede groper på forhånd for transplantasjon og styling materiale for frøplanter. De må være dekket av de første årene av livet, siden den lyse vårsolen kan brenne forsiktig tygge.

7 populære planter som sjelden overlever hjemme 2085_33
7 populære planter som sjelden overlever hjemme 2085_34

7 populære planter som sjelden overlever hjemme 2085_35

7 populære planter som sjelden overlever hjemme 2085_36

  • TUI Landing i åpen bakke: Nyttige tips og trinnvise instruksjoner

Les mer