Liten leilighet med lyse møbler og soverom bak en speildør

Anonim

I denne entroms leiligheten var området på bare 39 kvadratmeter i stand til å markere et eget romslig soverom, et stort bad og arrangere en lys kjøkken-spisestue. Legg merke til interessante løsninger!

Liten leilighet med lyse møbler og soverom bak en speildør 25217_1

Liten leilighet med lyse møbler og soverom bak en speildør

Kunder og oppgaver

Eieren av en entroms leilighet i LCD-skjermen "Greenada" i Moskva ønsket å utstede et interiør ved hjelp av lyse farger, men ikke overbelaste den. Hun var nødvendig separat soverom, kjøkken-stue, lagringsplass, romslig bad. Med denne forespørselen vendte kunden til designeren Alice Kasheva. Og Alice klarte å innse dem i livet - selv et lite område forstyrret ikke.

Liten leilighet med lyse møbler og soverom bak en speildør 25217_3

Ombygging

Leiligheten førte utvikleren tom, uten vegger, men med en carrier-kolonne i midten. Våt soner ble utpekt - kjøkken og bad i forskjellige ender. Designeren foreslo et litt forstørret bad på bekostning av gangen, og soverommet - på grunn av badesonen (en slik beslutning er rettferdiggjort av det faktum at leiligheten ligger i øverste etasje, det vil si at naboens innfødte fra oven vil ikke være over soverommet). Kjøkken-spisestuen forblir på plass, som loggia.

Inngangen til soverommet gjorde fra kjøkkenet - det er skjult bak glidende speildøren, som gjemmer seg i veggen.

Liten leilighet med lyse møbler og soverom bak en speildør 25217_4

"Min idé var å skape en illusjon i rommet og å skjule stuen så mye som mulig," sier Alice. - For å gjøre dette, brukte et utrullingsdør. Monteringsdørene er skjulte, og gjestene kan observere et solidt lerret. Utrullingsdøren hjelper til med å vinne plassen og forstyrrer ikke den åpne skjemaet, i motsetning til standard svingdører. "

Bli ferdig

Kunden ønsket lyse farger i interiøret. Men de ble besluttet å lage aksenter - om enn storskala (kjøkken sett, gulvfliser, seng i grønt polstring). Bakgrunnen var den nøytrale skyggen av veggene - de er malt. Laminat ble lagt på gulvet i soverommet og stue-spisestuen.

Paul i gangen og kjøkkensonen - The Yarl ...

Gulvet i gangen og kjøkkensonen er en lys flis, den brukes på kjøkkenforkleet - rommet ser ut som om det er gjennomtenkt og harmonisk.

Veggene på badet ble utstedt av en storformat clamammogrant, og kopentene ble gulvet og veggen over vasken - det er en flis med en maleren i Terrazzo. Takene ble stengt av Stretch Matte Web.

På soverommet og stuebordet ...

I soverommet og sonen av stue / spisestue veggen dekorert med lister. Ifølge forfatteren av prosjektet legger det til det indre av raffinementet.

Møbler og lagringssystemer

Lagring er spredt i leiligheten. Det er ingen separat omkledningsrom. Soverommet har en garderobe, et rack er tilgjengelig for bøker. Kjøkkenet satt på kjøkkenet har plass til ikke bare den nødvendige teknikken, men også retter og husholdningenes kjøkken trivia. Oppbevaring på gangen ble bestemt av kommode og en annen stor garderobe, som er innebygd i en nisje ved inngangen. Til en annen nisje, som ble laget mellom spisestue og bad, ble plassert et lite rack for bøker.

Møblene ble mest valgt i butikker av bulkprodusenter, men denne løsningen ødela ikke interiøret i det hele tatt. Brukte møbler objekter IKEA (garderobe og hyller i soverommet, skall for blomster, kommode i gangen, stol med en bankett), Hoff (seng) og divan.ru (spisestue og sofa). Noe fra møblene ble laget for å bestille - en garderobe og et rack i gangen, skapet på badet.

Liten leilighet med lyse møbler og soverom bak en speildør 25217_7

Belysning

I interiøret dannet flere lys scenarier. Så, i kjøkkenet stue, er lyset delt inn i tre soner - flekker over kjøkkenhodet, anheng lamper over sofaen og lysekrone over spisebordet. "Chandelts er kombinert og ekkoet med aksenter på flisen," forklarer Alice. På badet - innebygd taklampe og anheng lamper i speilet over vasken.

På soverommet er lyset delt inn i to med ...

På soverommet er lyset delt inn i to scenarier - taklysekronen og sconces i sengen for å lese sengen.

Farge palett

Den generelle lysbakgrunnen gjelder gunstig, skal anvende lyse aksenter i møbler og etterbehandling, og gir også "spill" messingelementer i lamper, beslag.

Liten leilighet med lyse møbler og soverom bak en speildør 25217_9

Med valg av farger var ikke lett, da designeren er anerkjent: "Prosjektfarger: Blå, oliven og nyanser av beige. Blå Vi observerer på gulvet - aksentflisen, så går fargen til fasadene på kjøkkenhodetelefonen og vises på gangen på gangen og loggiaen. Den vanskeligste var "å bli" i fargen på kunden. Jeg var redd for blå: at han vil skape en kald følelse. Og vi gikk i lang tid til ønsket farge. Prosessen akselerert etter å ha valgt flisen. "

Designer Alice Cascoeva, forfatter

Designer Alice Cascoeva, forfatter av prosjektet:

Det er vanskelig for meg å henge en etikett på denne leiligheten, som indikerer stil. Kanskje jeg vil kalle sin moderne skandinaviske. Skandinavisk - for en lys bakgrunn i kombinasjon med punktakentløsninger på veggene. For et logisk rom ved hjelp av grunnleggende møbler og skjæringspunktet mellom klassiske notater, for eksempel på fasadene på kjøkkenet og skapene. Moderne - for lekenhet: Accent Fliser med moderne mønster, utvalg av belysning og farge. Å komme inn i leiligheten, forstår straks at det indre av jenta, luft og ung, men allerede med alvorlige intensjoner.

Liten leilighet med lyse møbler og soverom bak en speildør 25217_11
Liten leilighet med lyse møbler og soverom bak en speildør 25217_12
Liten leilighet med lyse møbler og soverom bak en speildør 25217_13
Liten leilighet med lyse møbler og soverom bak en speildør 25217_14
Liten leilighet med lyse møbler og soverom bak en speildør 25217_15
Liten leilighet med lyse møbler og soverom bak en speildør 25217_16
Liten leilighet med lyse møbler og soverom bak en speildør 25217_17
Liten leilighet med lyse møbler og soverom bak en speildør 25217_18
Liten leilighet med lyse møbler og soverom bak en speildør 25217_19
Liten leilighet med lyse møbler og soverom bak en speildør 25217_20

Liten leilighet med lyse møbler og soverom bak en speildør 25217_21

Kjøkken-stue-spisestue

Liten leilighet med lyse møbler og soverom bak en speildør 25217_22

Kjøkken-stue-spisestue

Liten leilighet med lyse møbler og soverom bak en speildør 25217_23

Soverom

Liten leilighet med lyse møbler og soverom bak en speildør 25217_24

Soverom

Liten leilighet med lyse møbler og soverom bak en speildør 25217_25

Soverom

Liten leilighet med lyse møbler og soverom bak en speildør 25217_26

Soverom

Liten leilighet med lyse møbler og soverom bak en speildør 25217_27

Soverom

Liten leilighet med lyse møbler og soverom bak en speildør 25217_28

Soverom

Liten leilighet med lyse møbler og soverom bak en speildør 25217_29

Loggia.

Liten leilighet med lyse møbler og soverom bak en speildør 25217_30

Baderom

Redaktørene advarer om at i samsvar med boligkoden til den russiske føderasjonen, er koordinering av den gjennomførte omorganisering og ombygging nødvendig.

Liten leilighet med lyse møbler og soverom bak en speildør 25217_31

Se overpower.

Les mer