7 hjemmeforhold som du må ha tid før høsten

Anonim

Mal balkongen, slå ut tepper og tørk tepper - fortell hva slags husholdninger det er bedre å ikke utsette til rå og kult høstvær.

7 hjemmeforhold som du må ha tid før høsten 2784_1

7 hjemmeforhold som du må ha tid før høsten

1 Vask vinduene

Mye mer behagelig å beundre den lyse høstløvet gjennom rene briller. I tillegg, under de kalde regnet, som vil begynne etter slutten av sommeren, vaskes glasset ikke bare ubehagelig, men også meningsløst. Derfor er det bedre å gjøre Windows nå. Hvordan gjøre det enkelt og raskt, vår instruksjon vil fortelle.

7 hjemmeforhold som du må ha tid før høsten 2784_3

  • 5 viktige ting som ikke glemmer å gjøre erfarne sommerboere (sjekk deg selv)

2 Lag kosmetiske reparasjoner

Mal veggene, skyv bakgrunnen og kle taket trimme bedre i den varme sesongen, uten å vente på begynnelsen av det kalde våte været. Siden fuktighet ikke gir materialer som du kan tørke, og gjennom en slags du må gjøre reparasjoner igjen. Målet er bedre å starte enten i varmt vær, eller etter inkludering i oppvarming leiligheten.

7 hjemmeforhold som du må ha tid før høsten 2784_5

  • Hva er bedre: lim tapet eller maleri veggene? Vi velger det optimale alternativet

3 male balkongen, vinduer og batterier

Det samme gjelder å male batterier, vinduer og balkonger. Fuktighet vil ikke gi maling tørking, og maleri eksterne elementer under kaldt regnfullt vær gir ingen mening. Derfor tenk på maleri står til slutten av sommeren. Belegget på batteriene skal også oppdateres før oppvarmingssesongen. Siden på varme radiatorer kan maling strømme eller ligge med flekker. Og slå av den for å male når det nærmere vinduet ikke er den beste løsningen.

Fra det gamle belegget kan du bli kvitt jernbørsten. Slike selges i byggbutikker. For å fullføre balkongen og vinduene, kan du bruke emalje eller maling egnet for materialet som de er laget av. Batterier Etter rengjøring må børsten vaskes, tørk godt og bare deretter maling med spesiell maling.

7 hjemmeforhold som du må ha tid før høsten 2784_7

  • 8 viktige tilfeller som må ha tid til å gjøre i august i landet

4 Ta tekstiler for søvn

Varmsesong - en periode når puter og tepper skal brukes. Og ikke bare de du brukte om sommeren, men heller ikke renset varme modeller igjen fra slutten av vinteren. Du kan også vaske dem med hender eller til og med i en vaskemaskin, hvis sammensetningen tillater det. Om sommeren tørket putene og tepperne bedre og ødelegger ikke.

7 hjemmeforhold som du må ha tid før høsten 2784_9

  • Hvordan vaske puter i en vaskemaskin for ikke å ødelegge dem

5 Vask gardinene

På høsten endrer mange vanligvis lyse gardiner til mer tett. Dette er bedre å gjøre i andre halvdel av august: henge nye gardiner, og den gamle til å vaske. De vil nyte mye bedre i tørt varmt vær. Hvis gardinene henger i leiligheten din på flere vinduer, så start vasken er bedre på forhånd, siden tørkestedet vanligvis er begrenset.

7 hjemmeforhold som du må ha tid før høsten 2784_11

  • Slik vasker du gardinene: Instruksjon for manuell og maskinvask

6 rene tepper

Ofte er tepper rengjort om vinteren eller om sommeren hvis de ikke tyder på hjelp av renseri. I den varme sesongen kan du slå dem ut på gaten, hvis du har en slik mulighet, bruk den. Gamle bestemors metode eliminerer gjemmer innsiden støv er mye bedre enn rengjøring med støvsuger.

7 hjemmeforhold som du må ha tid før høsten 2784_13

  • 8 ting som vil forenkle livet ditt på høsten (sjekk hva du fortsatt har nei)

7 tenker opp lagring

På slutten av sommeren kan du begynne å tenke på å endre lyset garderobe til varmere, som det vanligvis er kult. Derfor er det på tide å demontere sommeren ting, få høsten og sjekk at du er egnet, og hva du skal kaste ut eller gi. Så du vil ha et ledig lagringssted hvor du kan fjerne sommeren ting du ikke vil bli slitt i denne sesongen. Det vil også tillate å vurdere antall klær tilgjengelig og forstå hva som må kjøpes for høsten.

7 hjemmeforhold som du må ha tid før høsten 2784_15

  • 9 måter å kaste klær slik at det opptar mindre plass i skapet

Les mer