Slik bruker du antibakteriell spray for desinfeksjon hjemme: 6 tips for bedre resultater

Anonim

Antiseptisk rengjøring av huset er bra og under forverring av Arvi, og i det vanlige livet. La løsningen etter behandling på overflaten, pre-fjern fettet og gjør rengjøring oftere - vi forteller hvordan man bruker antiseptika til å være effektive.

Slik bruker du antibakteriell spray for desinfeksjon hjemme: 6 tips for bedre resultater 4008_1

Slik bruker du antibakteriell spray for desinfeksjon hjemme: 6 tips for bedre resultater

Forskjellen mellom antibakterielle sprøyter og det vanlige rengjøringsmiddelet for kolossal, dessuten fungerer sammensetningene på forskjellige måter. Hvordan finne ut hva du har, og hvilke regler som skal følges når du arbeider med denne gruppen av rengjøring, vil vi fortelle.

1 Les instruksjonene

På hver pakke med desinfeksjon indikerer produsenten alltid metoden for bruk, kontraindikasjoner og handlingstidspunktet. Følg klart disse anbefalingene for å bruke verktøyet 100%.

Slik bruker du antibakteriell spray for desinfeksjon hjemme: 6 tips for bedre resultater 4008_3

2 La løsningen etterbehandling

Når du tørker overflaten med desinfeksjonen, kan den ikke vaskes umiddelbart med et serviett eller et papirhåndkle. Det er nødvendig å forlate sammensetningen i flere minutter, avhengig av hva produsenten indikerer. Det er veldig viktig å merke seg at ikke alle midler vil være effektive etter 10 minutters opphold på overflaten. Noen er ganske nok og parene på minutter, mens andre kan bli igjen ikke bare på 10, men også i alle 15 minutter.

Etter at den nødvendige tiden passerer, kan du vaske rester med tørre servietter. Men som regel blir overflaten og seg selv helt tørr. Hvis det etterbehandler det ikke tørker, kan du åpne vinduet slik at den friske luften fordamper restene.

3 Tørk ikke overflaten etter antibakterielle servietter

Alkohol servietter forlater etter seg selv, som regel mye fuktighet. Det kan ikke vaskes med en tørr klut eller servietter, denne sammensetningen bør fordampe seg, fordi den tørker, det fungerer og desinfiserer dine møbler.

Slik bruker du antibakteriell spray for desinfeksjon hjemme: 6 tips for bedre resultater 4008_4

  • 9 Ikke-åpenbare elementer du har hjem for å desinfisere

4 Pre-Fjern smuss og fett

Hvis overflaten er dårlig forurenset (for eksempel et kjøkkenbord eller en benkeplate), må du vaske den før du bruker et antiseptisk middel. Bedre hvis det er enkelt rent vann. Faktum er at disse sammensetningene ikke virker på en skitten eller oljeaktig overflate, noe som betyr at du vil bruke forgjeves og midler og tid.

Slik bruker du antibakteriell spray for desinfeksjon hjemme: 6 tips for bedre resultater 4008_6

  • Hvordan bruke en antiseptisk for hender i hverdagen: 9 interessante måter

5 Dekk hele overflaten

Med antibakteriell rengjøring av huset er det svært viktig å sikre at antiseptisk sammensetning dekker hele overflaten du vil rengjøre. Det virker ikke på restprinsippet, så på de stedene du glemmer å sette det, vil mikrober forbli, og senere vil de spre seg over resten av overflaten. I denne forstand er den mest praktiske armaturen en sprøyter, men hvis du har en sanitizer i form av en gel i en konvensjonell flaske, hell det bare mer på overflaten og fordel det sjenerøse laget. For tørre steder vil det bli sett der det er verdt å utføre ytterligere behandling.

6 Noen overflater må behandles ofte

Det er viktig å utføre antibakteriell rengjøring regelmessig. En gang i uken for mange overflater i huset er katastrofalt ikke nok, spesielt hvis du ofte har gjester. Håndtak, bad, bad og alle andre overflater som du stadig berører hendene dine (til og med en mobiltelefon og annen teknikk) må tørke daglig eller til og med flere ganger om dagen. Effektiviteten av desinfeksjon kan sies når slike overflater behandles etter hver kontakt med uvaskede hender.

Slik bruker du antibakteriell spray for desinfeksjon hjemme: 6 tips for bedre resultater 4008_8

Les mer