Leilighet 44 kvm M. m, der de fant et sted for stuen, soverom og to garderobe

Anonim

Takket være det dristige planleggingsbegrepet, virker ikke denne lille studioleiligheten (44 firkantene) helt begrenset i området. Hovedområdet ble brutt inn i kjøkken-spisestue, stue, sove- og arbeidssone, mens uten bygging av stasjonære vegger.

Leilighet 44 kvm M. m, der de fant et sted for stuen, soverom og to garderobe 4030_1

Leilighet 44 kvm M. m, der de fant et sted for stuen, soverom og to garderobe

Eieren av denne Moskva-leiligheten (ca 45 m2) er en selvforsynt middelaldrende kvinne, hvis voksne barn bor separat, "appellerte til designeren med en forespørsel om å utstyre en ny bolig, med tanke på kun egne interesser. Blant dem: kast bort plass for å plassere alle nødvendige soner (soverom, det mest funksjonelle kjøkkenet, stue og spisestue), gi oppbevaringsplass og å motstå en rimelig verdi for pengene når du kjøper materialer og møbler. I planen av estetikk erstattet elskeren fullt ut forfatteren av prosjektet.

Ombygging

Utgangsforholdene var ganske mislykket: Allerede en liten leilighet ble preget av små soverom og et kjøkken og samtidig en ulogisk romslig hall. For å oppfylle alle ønskene og gjøre et hjem som er praktisk for å leve, måtte eierne bli tatt med til demontering av alle de utnyttede innbyggerne. I tillegg var det på tilgjengelig område, det var mulig å planlegge to fullverdig garderobe med inngang fra transittsonen: jo mindre som ved inngangen er designet for å imøtekomme yttertøy og sko, stor for lagring av andre ting og forskjellige husholdningenes tilbehør. Våt rom (bad og bad) ble kombinert, forlater på samme sted.

Når du velger objekter

Når du velger objektene til situasjonen og lampene, ble preferansen gitt til modellene til en visuelt lettformet form: de maksimale åpne rackene, møbler med gjennomsiktige elementer eller tynne ben, elegante suspensjoner og sconces. Samtidig ga de oppmerksomhet til forholdet mellom pris og kvalitet på objekter.

Avslag fra den stasjonære interiørpartisjonen til fordel for et overført rack - en slik modig mottak som forfatteren av prosjektet søkte på å songe et soverom og en stue. Det bidro til å unngå følelsen av trangt og forbedre isolasjonen på rommet betydelig på dagtid. En åpen design, laget på bestilling av designer skisser, ble også brukt som en overflate for å feste TVen, og i hyllene var det potter med grønne planter og suvenirer brakt av vertinnen fra reise.

Alle rommene i leiligheten flom og ...

Alle lokaler i leiligheten strømmer jevnt fra en til en annen. På grunn av den gjennomtenkte soningen av rommet, ser det ut til at området av boligen er 2 ganger mer ekte.

Reparasjoner

Leiligheten gjorde en ny screed. Nye partisjoner reist fra skumblokker. Vegger og tak som besluttet å ikke ignorere, og beholdt maksimal høyde i alle rom (2,8 m), malt med lysmaling. Glassvinduene og oppvarming radiatorene ble erstattet, vinduskarmene ble utført fra samme ingeniørbrett, som ble brukt som et utendørs belegg.

Til fakkelen av den tykke lagerveggen ...

En tabell som kan brukes til å fungere på en bærbar datamaskin og som en bar teller, grenser til slutten av den tykke lagerveggen. I tillegg fungerer det som et middel til å songe på kjøkkenet og soverommet.

Designeren jobbet ikke bare alvorlig på forbedringen av naturlig isolasjon i leiligheten, men også betalt økt oppmerksomhet til belysningen av lokaler om kvelden. Scenariene som tilbys av det, vil bidra til å skape den nødvendige atmosfæren: sterkt lys - for aktive handlinger, og muffled vil hjelpe til med å slappe av etter en arbeidsdag. I hver funksjonssone er det grunnleggende belysning (lysekroner som er nesten umerkelig på grunn av farge og oppløses i rommet) og ytterligere: LED-strimler innebygd i taket over arbeidsområdet på kjøkkenet og dusjen, så vel som til slutt av hyller og hodegjerde. Spisestuen fremhever grafisk sconium i loft stil.

Bright Yellow Headboard & ...

Det lyse gule hodegjerden er en smal hylling for lagring av små ting med "myke" dører som kan åpnes med en enkel trykk.

Design

Siden vertinnen ofte reiser i Europa og leder en aktiv livsstil, satte designeren seg selv oppgaven med å skape en stilig, moderne og dynamisk plass fylt med lys. Grunnlaget for den fargerike paletten var den gule fargen, som i kombinasjon med gråaktig blå, gjør den nødvendige kontrast til en begrenset løsning generelt. Som en nøytral bakgrunn, overflater av veggene og taket, malt i en veldig lett beige tone, som også er godt understreket av tregulv teksturer og kjøkkenfasader. Interiøret og geometriske motivene er kombinert, som er fragmentary tilstede i hvert rom - stativet, lyst gult hodegruppe, teppe fra en octogonal fliser på kjøkkenet, polstrømmen i lappetes stil.

Gulvet og veggen på dusjen fortalte ...

Gulvet og veggen til dusjen var flislagt med et patchwork flislagt med en patchwork stil moduler, som ligner gulvpyntet i kjøkkenområdet og koblingen av sofaen og puffene i stuen.

Fortell forfatteren av prosjektet, DI & ...

Forfatteren av prosjektet forteller, designer Irina Ivashkov:

De lyseste følelsene er trolig det generelle inntrykket av prosjektimplementeringsprosessen og fra kundene - en utdannet, aktiv og intelligent kvinne som jobber med finansdirektøren for et stort firma. Jeg har lenge konkludert med at den mer positivt personen er, jo lettere er det å reparere, alt er ganske naturlig, som olje. Og i dette tilfellet møtte vi ikke noen vanskeligheter og fullførte alt arbeidet på nok tid: Bare seks måneder gikk fra de første utkastene til målens slutt. På grunn av vinduene i gulvet, gjennomsiktige drapeter av den gule skyggen og fraværet av vegger klarte å la inn interiøret mer naturlig lys, viste det seg å være så solfylt som hans elskerinne. Og takket være de gjennomtenkte layout- og designteknikkene, virker leiligheten mye mer enn det egentlig er.

Leilighet 44 kvm M. m, der de fant et sted for stuen, soverom og to garderobe 4030_9
Leilighet 44 kvm M. m, der de fant et sted for stuen, soverom og to garderobe 4030_10
Leilighet 44 kvm M. m, der de fant et sted for stuen, soverom og to garderobe 4030_11
Leilighet 44 kvm M. m, der de fant et sted for stuen, soverom og to garderobe 4030_12
Leilighet 44 kvm M. m, der de fant et sted for stuen, soverom og to garderobe 4030_13
Leilighet 44 kvm M. m, der de fant et sted for stuen, soverom og to garderobe 4030_14
Leilighet 44 kvm M. m, der de fant et sted for stuen, soverom og to garderobe 4030_15
Leilighet 44 kvm M. m, der de fant et sted for stuen, soverom og to garderobe 4030_16
Leilighet 44 kvm M. m, der de fant et sted for stuen, soverom og to garderobe 4030_17
Leilighet 44 kvm M. m, der de fant et sted for stuen, soverom og to garderobe 4030_18
Leilighet 44 kvm M. m, der de fant et sted for stuen, soverom og to garderobe 4030_19
Leilighet 44 kvm M. m, der de fant et sted for stuen, soverom og to garderobe 4030_20
Leilighet 44 kvm M. m, der de fant et sted for stuen, soverom og to garderobe 4030_21
Leilighet 44 kvm M. m, der de fant et sted for stuen, soverom og to garderobe 4030_22

Leilighet 44 kvm M. m, der de fant et sted for stuen, soverom og to garderobe 4030_23

Kjøkken-stue-spisestue

Leilighet 44 kvm M. m, der de fant et sted for stuen, soverom og to garderobe 4030_24

Kjøkken-spisestue

Leilighet 44 kvm M. m, der de fant et sted for stuen, soverom og to garderobe 4030_25

Spisestue

Leilighet 44 kvm M. m, der de fant et sted for stuen, soverom og to garderobe 4030_26

Arbeidssone

Leilighet 44 kvm M. m, der de fant et sted for stuen, soverom og to garderobe 4030_27

Stue

Leilighet 44 kvm M. m, der de fant et sted for stuen, soverom og to garderobe 4030_28

Stue

Leilighet 44 kvm M. m, der de fant et sted for stuen, soverom og to garderobe 4030_29

Stue

Leilighet 44 kvm M. m, der de fant et sted for stuen, soverom og to garderobe 4030_30

Soverom stue

Leilighet 44 kvm M. m, der de fant et sted for stuen, soverom og to garderobe 4030_31

Soverom stue

Leilighet 44 kvm M. m, der de fant et sted for stuen, soverom og to garderobe 4030_32

Soverom

Leilighet 44 kvm M. m, der de fant et sted for stuen, soverom og to garderobe 4030_33

Soverom

Leilighet 44 kvm M. m, der de fant et sted for stuen, soverom og to garderobe 4030_34

Soverom

Leilighet 44 kvm M. m, der de fant et sted for stuen, soverom og to garderobe 4030_35

Soverom

Leilighet 44 kvm M. m, der de fant et sted for stuen, soverom og to garderobe 4030_36

Parishion.

Redaktørene advarer om at i samsvar med boligkoden til den russiske føderasjonen, er koordinering av den gjennomførte omorganisering og ombygging nødvendig.

Leilighet 44 kvm M. m, der de fant et sted for stuen, soverom og to garderobe 4030_37

Designer: Irina Ivashkova

Prosjektleder: Dmitry Ivashkov

Se overpower.

Les mer