Slik rengjør du bakeplaten for å skinne: 6 Hjem

Anonim

Slitende stoffer, brus, salt og eddik - fortell om måtene som fungerer når svampen og den vanlige oppvaskmiddelet ikke klare.

Slik rengjør du bakeplaten for å skinne: 6 Hjem 4295_1

Slik rengjør du bakeplaten for å skinne: 6 Hjem

Samlet for å kaste det gamle bakeplaten? Gi ham den siste sjansen: Armaged brus, salt og eddik og prøv å rydde den trofaste følgesvenn i kulinariske saker.

1 brus og eddik

Lukk avløpet i vasken og fyll den med varmt vann, legg til like deler av matoda og vanlig tabell (ikke eple og vin) eddik. Antall: omtrent en halv kopp. Senk et bakeplate i løsningen og la den stå i omtrent en time. Hvis det er mye mer vask, vask delene: Senk den ene halvdelen i væsken, ren, og gjør det samme med den andre. Det beste for å rengjøre en slik forurensning med den harde siden av svampen. Forresten, for å unngå rust, må pallen etter rengjøring nøye tørkes.

Slik rengjør du bakeplaten for å skinne: 6 Hjem 4295_3

2 slipemiddel

Ved hjelp av små slipende partikler kan du fjerne de fleste forurensningene fra skuffen, men vi advarer om at denne metoden ikke er egnet for ikke-pinnebelegg. Som i forrige avsnitt er bakeplaten bedre å suge. Men her i stedet for en løsning kan du bruke konvensjonelt vann. Pre-with alle overflater fjerner residuene av mat og hell en liten oppvaskgel. Soak skuffen i omtrent to timer. Etter det skyll det under rennende vann, fjerne noen av forurensningene. Resten av de divergerende Ingar-fragmentene fjernes med liten sand, brus eller salt med en svamp. Du kan forelvise å sovne stedene hvor fettet forblir, og deretter rent.

Slik rengjør du bakeplaten for å skinne: 6 Hjem 4295_4

3 Sang salt

Hvis du i det minste en gang har brukt kalsineringsmetoden, vet du hvor effektivt det er. Klar kompleks forurensning vil hjelpe det vanlige bordsaltet, noe utvalg, med unntak av den lille "ekstra". På bunnen av motstanderen, hell rundt saltet salt, hvoretter han oppvarmer ovnen til hundre grader og legg et bakeplate der med et salt jevnt til saltet blir brunt. Deretter skyll bagasjen med flytende vann og grundig tørr. Hvis flekker forblir, blir de fjernet av en vanlig svamp.

Slik rengjør du bakeplaten for å skinne: 6 Hjem 4295_5

4 peroksid og brus

Det er nødvendig å reservere: Hvis bakervaren er utstyrt med et non-stick-belegg, kan denne metoden være for aggressiv for det. Før du starter, les instruksjonene og de autoriserte effektmetodene. Hydrogenperoksid og brus blandes i en tykk pasta. Sammensetningen fordeles over overflaten og forlater i flere timer (minst 2). Etter det blir bakeplaten grundig vasket med en myk svamp. Ikke bruk rengjøringsprodukter eller slipemidler.

Slik rengjør du bakeplaten for å skinne: 6 Hjem 4295_6

5 Gazing.

På mirakuløse egenskaper av Coca-Cola, bare lat snakket i hverdagen. Effektiv rensing av solenergi flekker i ovnen er en av disse egenskapene. Hell sprite eller coca-Kolly bakeplate og la det være mock i et par timer. Faktisk, ingen underverk: fett og smuss ished med ortofosforsyre, som er en del av drikken. Hvis du trenger å rengjøre overflaten raskt, bare varme opp ovnen og vent på koking. Ikke glem å vaske alt med vann etter prosedyren.

Slik rengjør du bakeplaten for å skinne: 6 Hjem 4295_7

6 sommeralkohol

Ammoniak er et svært effektivt middel, men det brukes sjelden på grunn av lukten. Hvis han ikke plager deg, må du bruke litt væske på svampen og tørk skuffen. La i denne tilstanden for natten, og om morgenen vask bare med vann. Denne metoden er veldig kult bidrar til å bli kvitt smuss på aluminiumsprodukter.

Slik rengjør du bakeplaten for å skinne: 6 Hjem 4295_8

Les mer