5 grunner til hvorfor i gangen - alltid rot

Anonim

Spredte sko på gulvet, mangel på lagringssystemer og til og med mangel på estetikk - disse og andre grunner bidrar til opprettelsen av lidelse i inngangssonen. Vi forteller hvordan å fikse dem.

5 grunner til hvorfor i gangen - alltid rot 4496_1

5 grunner til hvorfor i gangen - alltid rot

En gang leser en artikkel? Se en kort video om årsakene til Bardaka i gangen

1 på gulvskoeskoene

Uansett hvor nøye du ikke gjorde sko på gulvet, vil det fortsatt gi følelsen av kull. I tillegg er det ikke helt hygienisk. Du må finne muligheten til å skjule det et sted. Tidlig sortering vil hjelpe i dette: Svært ofte i gangbutikkskoene, som tilsvarer sesongen, men ikke veldig behagelig eller vakker, derfor, en gang på en gang, dråper valget på det andre paret. Og andre står og uker, eller til og med måneder, og venter i vingene. Noen ganger skjer det til og med at skoene fra forrige sesong fortsatt ikke ble fjernet i skapet.

5 grunner til hvorfor i gangen - alltid rot 4496_3

Det er verdt å tildele for hvert familiemedlem ett eller to par, som vil bli lagret i gangen, og for resten å utstyre sted i garderoben.

2 Feil valgt et sted for lagringssko

I en liten gang kan det være vanskelig å gå inn i en god og komfortabel romslig spade, så de legger en liten og smal modell. Hvis dette er ditt tilfelle - det er bedre å gi opp en slik ide. Støvler eller store støvler vil ikke passe inn i den lille søppel, og bare 3-4 par joggesko eller sko kan brettes. Resten passerer på gulvet.

Hvis du har en liten inngangsparti, kombinere sammen to funksjoner: Sett en benk som du kan sette deg ned på, mens du setter de gjennomsiktige plastkassene med et lokk, hvor sko skjuler. High-Top Boots Store i skapet.

5 grunner til hvorfor i gangen - alltid rot 4496_4
5 grunner til hvorfor i gangen - alltid rot 4496_5
5 grunner til hvorfor i gangen - alltid rot 4496_6

5 grunner til hvorfor i gangen - alltid rot 4496_7

5 grunner til hvorfor i gangen - alltid rot 4496_8

5 grunner til hvorfor i gangen - alltid rot 4496_9

3 Ikke uthevet sted for viktige småbiter

For å få ordre en gang og ikke gjøre mye innsats for å opprettholde det, organisere et sted hvor du vil holde nøklene til leiligheten og bilen, reise og andre små ting, uten som du ikke forlater huset.

5 grunner til hvorfor i gangen - alltid rot 4496_10

Den perfekte sonen for lagring av små ting - umiddelbart i nærheten av inngangsdøren. Hvis du har en kommode der, legg kurven på den og så kan du uten å tenke, kaste nøkler i den. Hvis det ikke er bryst, henger på vegghyllen, kroker eller en spesiell nøkkel.

4 Ikke tenkt ut romdesign

I et ubehagelig og dårlig synlig rom ønsker jeg ikke å nøle og være oppmerksom på henne. Hvis du ikke liker hvordan inngangspartiet er sannsynlig, er det sannsynlig at det ikke vil demontere ripples i den og organisere gjennomtenkt og praktisk lagring. Derfor, start med estetikk - markere denne delen av leiligheten, male veggene i fargen du liker, dekorere plassen, for dette er det nok par plakater. Under denne prosessen, lær bilder av prosjekter av gangene som du liker, og velg et egnet lagringssystem. Så vil rotet bli mindre enn mindre.

5 grunner til hvorfor i gangen - alltid rot 4496_11

5 lagrede ting som ikke burde være i gangen

Ofte, når du går inn i leiligheten, kan du finne bokser med fliser igjen etter reparasjon, sykkel og ski, lene seg mot veggen, som alle snubler og mange forskjellige elementer. Laste plass flyttet en del av ting til andre rom. For eksempel, for himmelen om sommeren kan du bruke en vinkel i skapet, og sykkelen er hengt på balkongen med spesielle kroker. Fra ting som ikke har blitt brukt i mer enn et år, prøv å bli kvitt - de vil ikke lenger ta bruk, men deres fravær vil bidra til å skape en følelse av orden.

5 grunner til hvorfor i gangen - alltid rot 4496_12

Les mer