Installere vaskemaskinen: Detaljert instruksjoner for de som ønsker å gjøre alt med egne hender

Anonim

Vi forteller hvordan du velger riktig sted for å installere teknikkene, forberede kommunikasjon og montere vaskemaskinen.

Installere vaskemaskinen: Detaljert instruksjoner for de som ønsker å gjøre alt med egne hender 4629_1

Installere vaskemaskinen: Detaljert instruksjoner for de som ønsker å gjøre alt med egne hender

Hvordan installere en vaskemaskin selv, og er det mulig å gjøre uten hjelp av rørleggerarbeid? Teoretisk sett er det ikke noe komplisert i installasjonen - du trenger bare å velge en flat pute, koble vannet, lage en sokkel og ordentlig organisere drenering. I praksis er det nødvendig å håndtere vanskeligheter, for eksempel, med mangel på jevn base. Uten det skifter tyngdepunktet, og kroppen begynner å hoppe. Feil plassering blir ofte skadet. Det er viktig at utstyret er plassert så nært som mulig til trykkrørene og plommen - med for mye avstand vil vannet forsinke innvendig. Når det er installert, brukes en fleksibel liner eller stive beslag. Det andre alternativet er mer pålitelig, men hvordan du skal være hvis det ikke er nok plass til kommunikasjon? Vi vil analysere alle spørsmålene i denne artikkelen.

Med uavhengig installasjon brenner produsentens garanti vanligvis. Kontroller vilkårene i garantikupongen.

Alt om selvinstallere vaskemaskin

Overnatting alternativer

Forberedelse før installasjon

Installasjonsinstruksjoner

  • Forberedelse av utstyr
  • Tilkobling HVO og GVO
  • Diggerenheten
  • Sjekk

Regler og overnattingsmuligheter

Hovedkravet er den nære plasseringen av VVS. En flat plattform kan utstyres hvor som helst, men for lang kommunikasjon vil komplisere driften av pumpen. Vann vil bli oppgitt på lagringssteder. Det vil være en ubehagelig lukt.

Du kan bare trekke rørene i ikke-boliglokaler. Plassering av eyeliner i soverommet, barnas, stue eller kontor er forbudt. Ved lekkasje vil forsikringsselskaper nekte å refundere skaden, siden nødsituasjonen oppsto på grunn av eierens feil. Problemene kan oppstå når du endrer statusen til et privat hus. Det vil være vanskelig å registrere seg som et IZH-objekt i tilfelle inkonsekvens med kravene til sanitære og tekniske standarder.

Det er fire grunnleggende overnattingsmuligheter.

Bad og bad

I små bad kan huset installeres under vasken. Det er spesielle modeller med side sifon, frigjør stedet på bunnen. Hvis plassen tillater, utstyre en separat sone med en sengetøy kurv og en tørketrommel. Plasseringen på badet er mest praktisk. Riseren er nær, og fra støyen av en spinfri trommel beskytter døren.

Det skal bemerkes at det våte miljøet gradvis ødelegger motordelene, akselererer slitasje og forårsaker korrosjon. Det er bedre å velge en modell designet under høy luftfuktighet. Noen av dem er tilgjengelige komplett med vask.

Installere vaskemaskinen: Detaljert instruksjoner for de som ønsker å gjøre alt med egne hender 4629_3
Installere vaskemaskinen: Detaljert instruksjoner for de som ønsker å gjøre alt med egne hender 4629_4

Installere vaskemaskinen: Detaljert instruksjoner for de som ønsker å gjøre alt med egne hender 4629_5

Installere vaskemaskinen: Detaljert instruksjoner for de som ønsker å gjøre alt med egne hender 4629_6

  • Slik installerer du Shell over vaskemaskinen: Detaljerte instruksjoner for å velge og installere

Kjøkken

Vanligvis er huset montert under bordplaten. Før du selvstendig installerer en vaskemaskin, må du velge riktig sted. Jo nærmere vasken, den kortere kommunikasjonen. Nær platen og ovnstemperaturen er for høy. Med overoppheting vil motoren mislykkes. Baksiden av kjøleskapet varmer opp ikke så mye som kjøkkenbrettet, men det vil komplisere motoroperasjonen. Ethvert utstyr er bedre å holde seg unna. Den roterende trommelen skaper vibrasjoner som kan føre til en sammenbrudd av husholdningsapparater. En annen grunn til at avstanden prøver å lage store - elektromagnetiske tips. Spesielle innebygde modeller montert i et kjøkkensett, som ikke er synlige bak skapdøren.

Installere vaskemaskinen: Detaljert instruksjoner for de som ønsker å gjøre alt med egne hender 4629_8

  • 5 steder å imøtekomme vaskemaskin (unntatt bad)

Parishion.

For installasjon er det viktig å velge et sted i nærheten av vannforsyningen. De ligger i nærheten av inngangen til leiligheten. En av de vellykkede alternativene er et veggskap. I typiske leiligheter fra rør er det skilt av en tynn partisjon der det er lett å gjøre et hull for ledninger. Korridoren er ikke det mest gode stedet, spesielt i byhus. Støy fra motoren og trommelen vil bli distribuert gjennom rommene. I de gamle panelbygningene er gangene svært smale, og de klarer ikke alltid å finne et sted.

Installere vaskemaskinen: Detaljert instruksjoner for de som ønsker å gjøre alt med egne hender 4629_10
Installere vaskemaskinen: Detaljert instruksjoner for de som ønsker å gjøre alt med egne hender 4629_11
Installere vaskemaskinen: Detaljert instruksjoner for de som ønsker å gjøre alt med egne hender 4629_12

Installere vaskemaskinen: Detaljert instruksjoner for de som ønsker å gjøre alt med egne hender 4629_13

Installere vaskemaskinen: Detaljert instruksjoner for de som ønsker å gjøre alt med egne hender 4629_14

Installere vaskemaskinen: Detaljert instruksjoner for de som ønsker å gjøre alt med egne hender 4629_15

Ikke-boligområder utstyrt med vaskerom

Som regel er det en kjeller eller vaskerom i et landhus eller en leilighet. Butikker er utstyrt med panel fem-etasjers bygninger, men disse rommene er vanligvis plassert i ekstreme rom og andre soner fjernt fra badet. Det beste alternativet er et eget vaskerom kombinert med en garderobe. Det passer til tørketrommelen, strykebrettet, garderoben for vaskemidler og kurv for skittent sengetøy. For å montere utstyret, vil det være nødvendig å justere gulvet, justere stativene, koble vann og fest avløpsslangen ved å koble den til kloakk. Klesvask skal oppvarmes. Uten strøm og vannforsyning, vil den ikke kunne jobbe. Stikkontakter må ha en Uzo.

Installere vaskemaskinen: Detaljert instruksjoner for de som ønsker å gjøre alt med egne hender 4629_16

Hvordan lage kommunikasjon før installasjon

Start følger fra læringsinstruksjoner. Den inneholder informasjon om kravene til tilkoblingen av DHW og halpen, dreneringsenheten, strømforsyningen fra stikkontaktene. Fra det kan du finne ut, i hvilke grenser er stativene justerbare, og lage en løsning - om du skal lage en ekstra nivelleringsplattform. Du må vite hvilke feil som kan elimineres alene, og som du ikke kan. Instruksjonene skal studeres for å hindre feil når de driver i stand til å skade. En av de viktige avsnittene er vilkårene og vilkårene for garantiservice. I de fleste tilfeller, etter en uavhengig forbindelse, er garantikortet ikke gyldig.

Avløpsstiger

Den enkleste måten å plomme på er en slange, hengende med en spesiell krok på vasken, badet eller toalettet. Han er ubeleilig av det faktum at kroken kan falle. Bruk vasken under annealing og nedstigningen er ubeleilig. Toalettet på jobben vil bli blokkert.

Under vasken kan du sette en siphon med en splitter. Mangelen på en slik metode er at med lav båndbredde kan strømmen helles i bollen eller midlertidig blokkere den. Med god kommunikasjon skjer dette ikke.

Installere vaskemaskinen: Detaljert instruksjoner for de som ønsker å gjøre alt med egne hender 4629_17

Den mest pålitelige metoden er kuttet i kloakkstigerøret eller den samlede fjerningen - røret der alle vasker og et bad er tilkoblet. Dens bruk vil ikke skape noen ulempe.

Varmt og kaldt vann

Før du installerer en vaskemaskin hjemme, bør du lukke kranene på DHW og Hall-stigerørene. Varmstrømmen er sjelden brukt. Som regel er det bare kaldt forbundet. Til ønsket temperatur er tanene oppvarmet - metallelementer inne i huset som strømmen passerer.

Installere vaskemaskinen: Detaljert instruksjoner for de som ønsker å gjøre alt med egne hender 4629_18

Den varme strømmen lar deg spare på elektrisitet, men kvaliteten oppfyller ikke alltid de nødvendige standardene. Før du kommer inn i kranen, behandles den og sammensetningen er forskjellig fra en kald stor mengde oppløst stoff. Hvis de ikke blir kvitt dem, vil de gradvis samle seg på de indre veggene, deraving utstyr. Problemet vil bidra til å løse Mortise-filtre. Med et høyt innhold av kalk og jern er de montert på spenningsforingen.

Før du starter arbeidet i røret, er en ekstra utgang innebygd, som ventilen er tilkoblet. Det skal ha en låsekran - internt trykk svekker gradvis innløpsventilen inne. Gjenget forbindelser Seal Palauls, tetningsmiddel eller fum-bånd, snu dem rundt tråden. Det er tees og splitters med en montert ventil.

Koble til elektrisitet

Enheten må fungere fra et eget utløp med en beskyttende nedleggingsenhet (UZO). Den forbinder med et skjold med en kobber tre kjernekabel med et tverrsnitt på 2,5 mm2.

Når du bruker en stikkontakt uten jording, mister eieren rett til garantiservice, siden dette er et brudd på reglene som er foreskrevet i instruksjonene. Spenningen av ledningen og ernæring gjennom utvidelsen kan ikke tillates. Lengden er liten, slik at enheten er plassert i nærheten av tilkoblingsstedet.

Den nåværende lovgivningen forbyder å legge kanalene for ledninger i armerte betongplater og sømmer mellom dem. Eventuelle handlinger som kan føre til svekkelse av bæreplassene er forbudt. Dype kanaler kan forårsake skadevegger, så det får lov til å legge dem bare i dekorasjonslaget. Ledninger må ha et isolerende lag. De strekkes i korrugeringen slik at de ikke kan kontaktes med gulv og vegger.

Installere vaskemaskinen: Detaljert instruksjoner for de som ønsker å gjøre alt med egne hender 4629_19

Regler for plasseringsuttak

  • Avstand til rør og apparater med vann skal være minst 0,6 m.
  • Høyde over nivået på etterbehandlingsgulvet - minst 1 m.
  • Avstand til VVS - ikke mindre enn 2,4 m.

Slik installerer du en vaskemaskin

Forberedelse av korps

Først blir pakken på instruksjonene eller det tekniske passet sjekket. Trimmen kontrolleres for feil - bukser og riper.

På bakveggen løsner vi transportboltene. De løser tanken slik at når den transporteres, løsnes den ikke. I de resulterende hullene innebærer plastplugger med settet sammen med andre detaljer.

Høyden på bena er justert ved hjelp av et konstruksjonsnivå. Hvis lengdene mangler for å gi den øvre veggen en horisontal posisjon, er det nødvendig å justere basen. Benets posisjon er festet med låsemutter.

Designet skal ikke smeltes.

Installere vaskemaskinen: Detaljert instruksjoner for de som ønsker å gjøre alt med egne hender 4629_20

Når det er plassert i en nisje, bør avstanden til veggene ikke være mindre enn 1 cm. Bakre må legge et sted under eyeliner.

Enhver endring i designet kan føre til brudd. Etter intervensjonen mister eieren retten til garantiservice. Som regel er detaljer samlet. Den er ikke laget for å oppgradere med deler fra annet utstyr. Forebyggende motorinspeksjon og gjenbruk av vaskemaskinen må ikke være nødvendig.

Koble til GVS og HYD

Selv om forbindelsen til DHW er gitt, er det bedre å ikke bruke det. Varmt vann inneholder mange skadelige urenheter. Kald til ønsket temperatur vil varme den innebygde tagnen.

Tilkoblingsslanger er inkludert. De er sammen med et hus med en låsemutter. På stedet for leddet på slutten av slangen er et filter.

Installere vaskemaskinen: Detaljert instruksjoner for de som ønsker å gjøre alt med egne hender 4629_21

Forsterkningen er strukket fra toalettskålen, blanderen eller eyeliner som fører til leiligheten fra stigerøret. Det siste alternativet er den mest pålitelige og praktiske. Når den brukes under vask, endres temperaturen og intensiteten til strømmen i kranen ikke. En del av røret er fjernet. I sine frie ender gjør tråder. Hamp eller fum-tape er såret på det slik at vitsen ikke strømmer. Skru deretter tee. Forsterkningen er festet med hamp og fum-bånd.

Diggerenheten

Når du bruker en sifon med en tee-ledd, bør det ha en elastisk gummitetning. Bruk tetningsmidlet er valgfritt. Tilkoblingen er ganske pålitelig. Fra over er det strammet med en metallklemme. Bedre gjør en utgang til utløpsrøret som er koblet til en kloakkfelt. Den kommer i kjøkkenvasken, samt bad og vasker som ligger på badet. Det diskrete er laget. I den gjennom gummiforseglingen den s-formede dreneringsslangen. Det bør ikke nedsenkes for dypt, slik at det ikke kommer i kontakt med avløpet. Spøket er ugudelig av en tetningsmasse.

Installere vaskemaskinen: Detaljert instruksjoner for de som ønsker å gjøre alt med egne hender 4629_22
Installere vaskemaskinen: Detaljert instruksjoner for de som ønsker å gjøre alt med egne hender 4629_23
Installere vaskemaskinen: Detaljert instruksjoner for de som ønsker å gjøre alt med egne hender 4629_24
Installere vaskemaskinen: Detaljert instruksjoner for de som ønsker å gjøre alt med egne hender 4629_25
Installere vaskemaskinen: Detaljert instruksjoner for de som ønsker å gjøre alt med egne hender 4629_26

Installere vaskemaskinen: Detaljert instruksjoner for de som ønsker å gjøre alt med egne hender 4629_27

Installere vaskemaskinen: Detaljert instruksjoner for de som ønsker å gjøre alt med egne hender 4629_28

Installere vaskemaskinen: Detaljert instruksjoner for de som ønsker å gjøre alt med egne hender 4629_29

Installere vaskemaskinen: Detaljert instruksjoner for de som ønsker å gjøre alt med egne hender 4629_30

Installere vaskemaskinen: Detaljert instruksjoner for de som ønsker å gjøre alt med egne hender 4629_31

Slangen bør ikke vrides og bøyes under en akutt vinkel. Ved en høyde på 0,5-0,6 m fra gulvnivået, er en jevn sving laget av under. Det er nødvendig for formasjonen til et hydraulisk kjøretøy som beskytter trommelen fra penetrasjonen av lukt fra kloakk. For å fikse bøyningen, blir klemmen fra PVC satt på den. Hvis slangen er fjernet fra toppen av bakveggen, trenger du ikke å danne bøyning. Hydraulikken var allerede inne. Det er modeller med omvendt oppgraderingsventil. De er også koblet direkte uten en ekstern hydraulisk krets.

Sjekk

Etter tilkobling av kommunikasjon og justering, gjør en testlansering med et vaskepulver. Trommelen er ikke lastet. Under testen vil de bli sjekket på hvordan utstyret fungerer riktig. Det skal betales til kvaliteten på forbindelsene - lekkasjen skal ikke være. Det er viktig å verifisere fluxoppvarmingshastigheten og tankfyllingstiden. Saken må stå ubevisst. Hvis han hopper, er det nødvendig å justere basen eller justere bena. Med funksjonsfeil i trommelen, kontakt veiviseren. Sannsynligvis ble det skadet under transport, eller dette er et ekteskap. For lange plommer oppstår på grunn av feil tilkobling eller interne feil.

I finalen tilbyr vi å se en video hvor installasjonen av vaskemaskinen er vist med dine egne hender.

Les mer