Skandinavisk minimalisme: Two-Tier leilighet for spillere

Anonim

Hvite vegger, minimalistiske møbler og belysningsscenarier, en liten mengde innredning - i denne leiligheten mye lys og luft.

Skandinavisk minimalisme: Two-Tier leilighet for spillere 5275_1

Skandinavisk minimalisme: Two-Tier leilighet for spillere

Kunder og oppgaver

Leiligheten ligger i Sofiyevskaya Borschagovka på grensen med Kiev. Eiere - ungt par. De jobber hjemme, elsker å spille prefikset og invitere gjester. Kunder ønsket å skape et gratis interiør med minimum detaljer og minimalistisk design. Et bestemt ønske er fraværet av en seng (de ønsket å begrense madrassen). For etableringen av interiøret appellerte eierne til Studio Lauri Brothers. Designere Yuri og Sergey Lauri og Dmitry Roganov jobbet på prosjektet.

Skandinavisk minimalisme: Two-Tier leilighet for spillere 5275_3

Ombygging

Leilighet - To-nivå. Ifølge den opprinnelige planen, på første nivå er det en kjøkken-stue, et bad og en balkong, og på andre et soverom, et oppbevaringsrom og et bad. Det er flere endringer i layoutet. Så, den nederste blokken ble fjernet og utvidet åpningen ved å feste balkongen til rommet. De bygget en septum, som skiller gangsonen fra stuen. En litt forandret grensene på badet i første etasje, i andre etasje økte de på badet og delte oppbevaringsrommet på omkledningsrommet og Wigner. Som forfatterne av prosjektet forklart, tillater reglene for ombygging av boligleiligheter i Ukraina deg å være enig i disse avgjørelsene.

Skandinavisk minimalisme: Two-Tier leilighet for spillere 5275_4

Bli ferdig

Etterbehandling materialer er ganske enkle - de tilsvarer begrepet skandinavisk minimalisme. Veggene er malt med hvit maling, laminatlaminat, våte soner og en inngangsparti med fliser er laminert på gulvet. En viktig rolle i dekorasjonen er gitt kryssfiner. Hun er dekorert med vinduslister, delvis trimmet balkong. Også brukt i stor grad fôret - hun ble forhindret av taket på det andre (Mansard) nivå.

Skandinavisk minimalisme: Two-Tier leilighet for spillere 5275_5

Møbler og lagringssystemer

I interiøret, noen møbler - bare de mest nødvendige. Så, en garderobe i en nisje er bygget inn i gangen, som ble dannet som et resultat av å endre grensene på badet. For lagring av kjøkkenutstyr, er et romslig lineært kjøkken med en øy tenkt. Motsatt sofaen under trappene gjorde et lite lagringssystem med lukkede bokser og åpne hyller. Soverommet for lagring har et pantry-omkledningsrom.

Skandinavisk minimalisme: Two-Tier leilighet for spillere 5275_6

Mangelen på sengen er en av funksjonene i dette interiøret, uvanlig øye. Men så ønsket kunder. For ikke å forlate på gulvmadrassen, designet prosjektets forfattere et lite podium fra kryssfiner med myke sider.

Skandinavisk minimalisme: Two-Tier leilighet for spillere 5275_7

Belysning

Lys scenarier er like minimalistiske som etterbehandling. Men variert. Så det generelle lyset i gangen kjøkkenet er løst av innebygde punktlamper. Ekstra scenarier er implementert i kjøkkenet - bakgrunnsbelysning under de øvre garderobeskapene, over spisebordet - en suspendert lampe, i sofaområdet - veggmontert flat sconce. På soverommet, i tillegg til flere takspor og skurene, har sengen krans - det legges langs hele veggen med et vindu.

Skandinavisk minimalisme: Two-Tier leilighet for spillere 5275_8

Farge

Det er nesten ingen lyse farger i interiøret. Kjøkken-stuen fremhever en spisestue og puter på sofaen, blå tekstiler fremhevet et mykt sted på balkongen. På soverommet er fargekonkurransen den blå polstring under sengen. I utgangspunktet er paletten bygget på en kombinasjon av hvitt og tre.

Designer Yuri Lauri, en av de automatiske ...

Designer Yuri Lauri, en av forfatterne av prosjektet:

Utfordringen var å skape et koselig og romslig interiør. Vi ble inspirert av stylistikkene til skandinaviske leiligheter, mens "dommeren" deres konsept av minimalisme geometri. Møblerformer er preget av konsistens, lokalene er ikke overbelastet med innredning - vi involverte bare et par farger aksenter. Skandinavisk stil i interiøret kan spores gjennom bruk av tre teksturer, samt en overflod av hvit farge, fortynnet med innendørs planter. Takket være tandem av disse delene klarte vi å skape en diskret, men samtidig hjemmekoselig vennlig design.

Skandinavisk minimalisme: Two-Tier leilighet for spillere 5275_10
Skandinavisk minimalisme: Two-Tier leilighet for spillere 5275_11
Skandinavisk minimalisme: Two-Tier leilighet for spillere 5275_12
Skandinavisk minimalisme: Two-Tier leilighet for spillere 5275_13
Skandinavisk minimalisme: Two-Tier leilighet for spillere 5275_14
Skandinavisk minimalisme: Two-Tier leilighet for spillere 5275_15
Skandinavisk minimalisme: Two-Tier leilighet for spillere 5275_16
Skandinavisk minimalisme: Two-Tier leilighet for spillere 5275_17
Skandinavisk minimalisme: Two-Tier leilighet for spillere 5275_18
Skandinavisk minimalisme: Two-Tier leilighet for spillere 5275_19

Skandinavisk minimalisme: Two-Tier leilighet for spillere 5275_20

Kjøkken-stue

Skandinavisk minimalisme: Two-Tier leilighet for spillere 5275_21

Kjøkken-stue

Skandinavisk minimalisme: Two-Tier leilighet for spillere 5275_22

Balkong

Skandinavisk minimalisme: Two-Tier leilighet for spillere 5275_23

Balkong

Skandinavisk minimalisme: Two-Tier leilighet for spillere 5275_24

Spisestue, Kjøkkenutsikt

Skandinavisk minimalisme: Two-Tier leilighet for spillere 5275_25

Stue

Skandinavisk minimalisme: Two-Tier leilighet for spillere 5275_26

Stue

Skandinavisk minimalisme: Two-Tier leilighet for spillere 5275_27

Bad i første etasje

Skandinavisk minimalisme: Two-Tier leilighet for spillere 5275_28

Soverom

Skandinavisk minimalisme: Two-Tier leilighet for spillere 5275_29

Bad i andre etasje

Redaktørene advarer om at i samsvar med boligkoden til den russiske føderasjonen, er koordinering av den gjennomførte omorganisering og ombygging nødvendig.

Skandinavisk minimalisme: Two-Tier leilighet for spillere 5275_30

Se overpower.

Les mer