Vi velger hvilken kaffetrakter som er bedre for hjemmet: 7 viktige parametere og modeller vurdering

Anonim

Vi forteller hva hornene er forskjellige, kapsel og automatiske kaffemaskiner er forskjellige, for å være oppmerksom på når du velger og presenterer en vurdering av 6 populære modeller på markedet.

Vi velger hvilken kaffetrakter som er bedre for hjemmet: 7 viktige parametere og modeller vurdering 5601_1

Vi velger hvilken kaffetrakter som er bedre for hjemmet: 7 viktige parametere og modeller vurdering

Kjøperen må forstå hvilken type enheter han trenger og ikke forsøker å sammenligne teknisk informerbare typer. I artikkelen forteller vi hvordan man velger en kaffetrakter for hjemmet.

Alt om å velge en kaffetrakter for hjemmet

Typer av enheter
  • Rozhkovaya.
  • Automatisk
  • Kapsel
  • Geysere

Viktige parametere

Vurdering

Drift og omsorgstips

Typer av kaffemaskiner

Hva er forskjellen mellom horned kaffetrakter, automatiske espresso kaffemaskiner og kapsel enheter? Alle er designet for å forberede espresso og drikkevarer basert på det (kapsel enheter kan være forberedt, i prinsippet, noen drinker, inkludert amerikansk, kakao eller sjokolade). Men matlagingsmekanismen er annerledes.

Rozhkovaya.

I Hornki Barista kaffetrakter fyller manuelt kavalueringskapasiteten (horn), forsiktig trikk. Det tar litt ferdighet, slik at nettbrettet ikke er for tett og ikke for løs.

Kaffetrakter Rozhskaya Polaris

Kaffetrakter Rozhskaya Polaris

Deretter setter Barista hornet med sveising i bilen og inkluderer tilførsel av varmt vann. Dette svært varme vannet under sterkt trykk (den anbefalte indeksen 15 atmosfæren) passerer gjennom sveisingen, og så er drikken forberedt veldig raskt, en liten kopp i et halvt minutt.

Vi velger hvilken kaffetrakter som er bedre for hjemmet: 7 viktige parametere og modeller vurdering 5601_4

Automatisk

Kaffemaskinen gjør alt automatisk - kammeret i kornet, danner en tablett, inkluderer vannforsyning, som selvsagt som mange brukere.

Vi velger hvilken kaffetrakter som er bedre for hjemmet: 7 viktige parametere og modeller vurdering 5601_5

Kapsel

Capsule-modeller fungerer på ferdige kapsler, som kalles Chaldami. De inneholder riktig mengde korn med en valgt grad av steking og høyre gap. Det er klare sett for matlaging en rekke kaffe. Dette er en rask og praktisk måte å forberede en drink på. Spesielt er det egnet for de som ikke vil dykke inn i lukkene til matlaging, men foretrekker å få en ferdig drikk med forhåndsavtalt god kvalitet.

Kaffemaskin Krups Dolce Gusto Piccolo XS

Kaffemaskin Krups Dolce Gusto Piccolo XS

Kostnaden for koppen på drikken fra kapselen er oppnådd ovenfor, enn kokt manuelt, men kapselinnretningene selv er omtrent like mye som horned, og merkbart billigere enn automatiske enheter.

Vi velger hvilken kaffetrakter som er bedre for hjemmet: 7 viktige parametere og modeller vurdering 5601_7

Geysere

En funksjon av forberedelser til en geyser kaffetrakter er kontinuerlig oppvarming med svært høy temperatur (faktisk koking) i en viss periode, hvilke erfarne brukere som er bestemt av sine egne. Geyser kaffemaskiner er nå vanlige, og nummer ett selskap i verden i deres produksjon er den italienske Bialetti.

Vi velger hvilken kaffetrakter som er bedre for hjemmet: 7 viktige parametere og modeller vurdering 5601_8
Vi velger hvilken kaffetrakter som er bedre for hjemmet: 7 viktige parametere og modeller vurdering 5601_9

Vi velger hvilken kaffetrakter som er bedre for hjemmet: 7 viktige parametere og modeller vurdering 5601_10

Vi velger hvilken kaffetrakter som er bedre for hjemmet: 7 viktige parametere og modeller vurdering 5601_11

  • Hvor å sette en kaffemaskin: 8 av et bredt utvalg av ideer

Viktige utvalgsparametere

1. Evne til å forberede ulike typer drikke

Før du tror, ​​hvilken kaffetrakter er bedre å kjøpe hjem, bestem hvilken kaffe du foretrekker å drikke. Det er mange kaffe drikk alternativer, og ikke alle av dem er forberedt med de samme enhetene. For eksempel produserer Beko 2300 og BKK 2113 modeller designet for å tilberede kaffe på tyrkisk. Systemet overvåker automatisk dannelsen av skummet, og når det nås i en bestemt størrelse, slår den av oppvarming. Det er enheter som forbereder kald kaffe. Dette er en spesiell måte å preparatet på, når sveisingen insisteres på 12-24 timer i vann uten oppvarming. Enheter for matlaging en slik drink ikke mye. For eksempel, den kalde brygge kaffetrakter modellen fra KitchenAid.

Vi velger hvilken kaffetrakter som er bedre for hjemmet: 7 viktige parametere og modeller vurdering 5601_13
Vi velger hvilken kaffetrakter som er bedre for hjemmet: 7 viktige parametere og modeller vurdering 5601_14

Vi velger hvilken kaffetrakter som er bedre for hjemmet: 7 viktige parametere og modeller vurdering 5601_15

Vi velger hvilken kaffetrakter som er bedre for hjemmet: 7 viktige parametere og modeller vurdering 5601_16

2. Ytelse

For brukere kan modellytelse være viktig. For huset, velg en enhet for forberedelse av Americano med en kolbe for 3-5 kopper, på for et kontor du kan velge og med en kolbe for 10-15 kopper.

Maxwell MW-1650 kaffetrakter

Maxwell MW-1650 kaffetrakter

3. Design

Og selvfølgelig, vær oppmerksom på designet - om det enkelt vil betjene enheten, ren, vask, passer ikke til kolben, om pallen er praktisk for å samle spildt dråper.

Vi velger hvilken kaffetrakter som er bedre for hjemmet: 7 viktige parametere og modeller vurdering 5601_18

5. Tilstedeværelse av cappuccinator

I hornens enheter må skummet for Cappuccino bli rammet for hånd, og i automatiske kaffemaskiner vil alt gjøre alt selvstendig.

Vi velger hvilken kaffetrakter som er bedre for hjemmet: 7 viktige parametere og modeller vurdering 5601_19

6. Metoden for oppvarming

Hva er bedre i kaffetrakteren: Kjele eller ThermoBlock? For små volumer (1-2 kopper) er termoblokken bedre, i det vannet kokes nesten umiddelbart.

Kaffetrakter Rozhskaya Redmond.

Kaffetrakter Rozhskaya Redmond.

7. Tilstedeværelsen av en beholder for malt kaffe

Sjekk om det er en beholder for malt kaffe. Noen ganger er det nødvendig å forberede en drink fra allerede jordkorn, i en slik situasjon er dette alternativet nødvendig.

Vi velger hvilken kaffetrakter som er bedre for hjemmet: 7 viktige parametere og modeller vurdering 5601_21

Rating kaffetrakter for hjemmet

I 2020, i dag, vil kaffetrakter og kaffemaskin være annerledes, kanskje det største antallet varianter, funksjonelt mangfold og tilsvarende kostnad. Disse inkluderer både halvautomatiske horn-enheter verdt flere tusen rubler, og helautomatiske enheter med et sett med ferdigvarig programvare for utarbeidelse av forskjellige typer kaffedrikker. Kostnaden er flere titusen tusen rubler, og noen ganger overstiger hundre tusen.

1. SMEG ECF01.

Modellen har en italiensk design og kvalitet på espressomatlaging.

Kaffetrakter rozhskaya smeg

Kaffetrakter rozhskaya smeg

Enheten med en ThermoBlock kan forberede ikke bare espresso og cappuccino, men også Ridertto, Latte og Latte Makiato. Modellen er utformet for å lage kaffe ved en vanntemperatur på 98 ° C. Dette gir den optimale smaken og duften av en drink.

Vi velger hvilken kaffetrakter som er bedre for hjemmet: 7 viktige parametere og modeller vurdering 5601_23

2. Ønsker Maestro CLC 835 MC fra Teka

Capsule Embedded Technique designet for å bruke fire typer kapsler: Nespresso, Lavazza Espresso Point, Caffitaly og 44 mm ESE - Enkel servering espresso. I tillegg har den en hammeradapter. Det gir muligheten til å justere temperaturen (fra 76 til 88 ° C), som er langt fra alle kapselmodeller. Detaljert informasjon vises på LCD-TFT-skjermen med lys bakgrunnsbelysning.

Vi velger hvilken kaffetrakter som er bedre for hjemmet: 7 viktige parametere og modeller vurdering 5601_24
Vi velger hvilken kaffetrakter som er bedre for hjemmet: 7 viktige parametere og modeller vurdering 5601_25

Vi velger hvilken kaffetrakter som er bedre for hjemmet: 7 viktige parametere og modeller vurdering 5601_26

Vi velger hvilken kaffetrakter som er bedre for hjemmet: 7 viktige parametere og modeller vurdering 5601_27

3. EQ.9 Plus Connect fra Siemens

Flaggskip Premium-modellen du kan administrere fra Home Connect-programmet. Du kan eksternt velge og forberede en av de 18 oppskriftene fra hele verden (Ridertetto, varm melk, varmt vann, meieri skum). Ved hjelp av CoffeePlaylis-funksjonen er det enkelt å opprette og konfigurere et sett med drikkevarametere i henhold til individuelle preferanser. Enheten er utstyrt med to innebygde kornbeholdere, oppvarmede kopper, automatisk rengjøringssystem i Automilk Clean RAM-systemet.

Vi velger hvilken kaffetrakter som er bedre for hjemmet: 7 viktige parametere og modeller vurdering 5601_28

4. PCM 1529E Adore Crema fra Polaris

Stilig og kompakt maskin med italiensk pumpe tillater ikke bare den klassiske espressoen, men også Cappuccino - det er en innebygd cappuccinator. Enkel mekanisk styring gjør operasjonen så komfortabel som mulig. Alle deler av enhetene som krever regelmessig rengjøring, er lett fjernet.

Vi velger hvilken kaffetrakter som er bedre for hjemmet: 7 viktige parametere og modeller vurdering 5601_29

5. 3200 Lattego fra Philips

Flaggskipsmodellen er utstyrt med et berøringspanel av kontrollen og et forbedret Lattego melkpreparasjonssystem: Det er nødvendig å hælde melk i den vedlagte krukken, som en cappuccifier vil ta det og passer inn i kaffekoppen. Kunken kan vaskes i oppvaskmaskin. Og hvis melken er igjen, kan krukken settes i kjøleskapet.

Kaffemaskin Philips.

Kaffemaskin Philips.

Det spesielle systemet støtter den optimale bryggetemperaturen på 70-82 ° C - det anses å være bedre å bevare aromaen av kaffebønner. I dette tilfellet opprettholdes vanntemperaturen ved 90-98 ° C. Forseglede ventiler er installert i separasjonen for korn, noe som bidrar til å redde duften i lang tid. Og takket være AquaClean-filteret kan du lage 5000 kopper kaffe uten rengjøringsprosedyren fra skalaen.

Vi velger hvilken kaffetrakter som er bedre for hjemmet: 7 viktige parametere og modeller vurdering 5601_31

6. NESCAFÉ DOLCE GUSTO PICCOLO XS

Vær oppmerksom på nye elementer som bare kom inn på markedet. For eksempel, en Extracompact Capsule kaffemaskin Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS. Dens miniatyrstørrelse og originalt design passer inn i ethvert kjøkken. Du kan lage kaffe i en slik kaffemaskin: fra sterk espresso til duftende cappuccino og fra morgenen amerikansk til varm sjokolade.

Vi velger hvilken kaffetrakter som er bedre for hjemmet: 7 viktige parametere og modeller vurdering 5601_32

Nyttige tips om valg og drift

1. Følg instruksjonene på displayet.

De siste generasjonsapparatene er utstyrt med spesielle sensorer for å lette levetiden til hver bruker. I det øyeblikket, når nivået på skalaen nærmer seg kritisk, lyser spesielle signaler på gadgeten. Imidlertid trekker mange til sist, og ikke oppmerksom på advarsler. Som et resultat kan enheten mislykkes.

Kaffetrakter horn de'longhi.

Kaffetrakter horn de'longhi.

2. Velg selv den optimale modellen.

En av de valgte regler, hva en kaffetrakter er bedre for hjemmet, for å velge den du mest passer. Hvis du ikke har tid til å vaske den daglig og ren, velg de enkleste alternativene som er i bruk. Vurder hvilken tid den har daglig for å lage kaffe. For eksempel, hvis du forlater dusjen, vil du klikke på en knapp og et minutt for å få utmerket kaffe - så er kapselmodellen egnet for deg. Hovedprinsippet her - hvilken som helst teknikk bør jobbe og gi glede til eieren.

Vi velger hvilken kaffetrakter som er bedre for hjemmet: 7 viktige parametere og modeller vurdering 5601_34

3. Rengjør enheten regelmessig

I horntyper kan ofte varselet om rengjøringstiden være fraværende, så du må ta vare på det helt uavhengig. Rengjøring av hornet fra kaffe skal brukes etter hvert forberedelse og omtrent en gang i uken bruker spesielle midler for rengjøring av kaffetett.

Bialetti kaffetrakter

Bialetti kaffetrakter

Hvis du har en automatisk eller kapselteknikk, er det også nødvendig å rengjøre det regelmessig. Skyll vanntanker, ikke la det være lenge - så vil du alltid ha den mest delikate, friske og duftende kaffen.

  • Alt om hvordan du velger den rette damperen: Analyse av egenskapene og praktiske råd

Les mer