Ideer fra designerprosjekter, rengjøringstips for rengjøring av vaskemaskinen og rengjøringsmidler: 10 Topp artikler i november

Anonim

Samlet de mest lese materialene som ble publisert på IVD.RU i november. Les hva du ikke har hatt tid!

Ideer fra designerprosjekter, rengjøringstips for rengjøring av vaskemaskinen og rengjøringsmidler: 10 Topp artikler i november 5689_1

Ideer fra designerprosjekter, rengjøringstips for rengjøring av vaskemaskinen og rengjøringsmidler: 10 Topp artikler i november

1 tips for rengjøring av vaskemaskinen

Hvis du har lenge (eller aldri) ikke rengjør vaskemaskinen, les denne artikkelen raskt. Slik at teknikken fungerte riktig og i lang tid, trenger hun kompetent omsorg. Vi fortalte alt om rengjøring av husholdningenes kjemikalier og foreslo hvordan man bruker lekser, for eksempel sitronsyre.

  • Slik rengjør du vaskemaskinen fra smuss inni raskt og effektivt

2 ideer for å bruke hydrogenperoksid i hverdagen

Konvensjonelt hydrogenperoksid kan erstattes av en visker, desinfiserende husholdnings kjemikalier og til og med blekemiddel for klær. Les alle metoder for bruk av peroksid i vår artikkel.

  • 14 alternativer for bruk av hydrogenperoksid i ditt hjem (og du visste ikke!)

3 løsninger for liten størrelse spied i europeiske leiligheter

Det er alltid interessant å se på hvordan leilighetene er plassert utenfor landet, spesielt hvis du går og ser det til det viser seg. I vår artikkel samlet vi ideer i ekte interiør i Europa. Inspirere!

  • Som europeerne utarbeider små størrelse: 6 ideer fra vestlige prosjekter

4 vanlige høsting myter (og at de egentlig mener)

Fortsatt min vaskevann med eddik eller tror at brygget te vil bidra til å gi tremøbler friskt utseende? Les deretter vår artikkel der vi samlet disse og andre populære myter og fremmet dem.

  • 7 Rengjøring myter som er på tide å debunk

5 et utvalg av fantastiske budsjetter fra IKEA

Hvis du tror at med flere hundre rubler du ikke bør gå til butikken, vil denne artikkelen overbevise deg. I utvalget er det enda en pute på badet bare for ... 99 rubler! Og andre søte ting for ditt hjem.

  • Hva å velge i IKEA, hvis du bare har 300 rubler: 13 Nyttige og stilige ting

6 Ideer for å lage små leiligheter fra ekte designprosjekter

Ser gjennom de implementerte prosjektene, kan du ikke alltid legge merke til interessante løsninger og lifehaki. Vi gjorde det for deg - samlet stående ideer for leiligheter av et lite område fra prosjekter publisert på vår nettside.

  • Vi spionerte i designerprosjekter: 9 Ideer for registrering av en liten leilighet

7 nyttige vaner for renslighet hjemme

Saker som virker åpenbare, utføres ikke alltid i tide. Og på grunn av dette kan huset se stengt ut. Vi samlet et utvalg av nyttige vaner som ikke vil ta mye tid, men vil gjøre huset renere.

  • 38 nyttige vaner for renslighet hjemme som ikke krever tid og krefter

8 komfortable transformatorer fra IKEA

I dette valget - en sovesofa, en stol-seng, et bordstativ og andre nyttige elementer fra den svenske merkevarekatalogen som kan lage et husfunksjonalitet. Hvis du ikke hadde tid til å se dem, riktig!

  • 8 Praktiske transformatorer fra IKEA

9 tips for å vaske ned jakker i en vaskemaskin og manuelt

Rengjøring av yttertøy - "Pasient" tema for mange, spesielt når det gjelder vinterjakke. Noen kan være kontraindisert kjemisk rengjøring, så du må spise hjemme. Og det kan gjøres i en vaskemaskin eller manuelt. Vi fortalte hvordan.

  • Hvordan vaske nedjakken i vaskemaskinen og manuelt: instruksjon som tingen ikke er bortskjemt

10 Interiør ideer peeped i italienske leiligheter

En annen artikkel der vi så på vestlige interiør, er denne tiden Italias leiligheter. Se om du vil låne prinsippene om Dolce Vita.

  • 8 fantastiske ideer for interiøret spied i italienske leiligheter

Les mer