7 dårlige vaner som tilbakestiller all din rengjøringsarbeid

Anonim

Velg feil vaskemidler, glem skitne steder og ikke vær oppmerksom på lekkasjen - heller bli kvitt disse vanene.

7 dårlige vaner som tilbakestiller all din rengjøringsarbeid 6834_1

7 dårlige vaner som tilbakestiller all din rengjøringsarbeid

1 savner problemet med rørleggerarbeid

En liten lekkasje av blanderen, tilstoppede plommer i vasken i begynnelsen, kan irritere, men globalt synes ikke å være et stort problem. Imidlertid kan tilstoppede rør bare briste, spesielt hvis de er gamle, og blanderen er å bryte fra et stort trykk i enden. Permanente dråper vil gi rustne spor på vasken eller badet, som vil gjøre indre slurry og skitne. Alt dette vil skade ikke bare renslighet, men også generelt kvaliteten på reparasjonen, og hvis du også oversvømmer naboene på denne måten - må du betale for reparasjoner fra lommen.

7 dårlige vaner som tilbakestiller all din rengjøringsarbeid 6834_3

  • 8 dårlige vaner under høsting (bedre bli kvitt dem!)

Ikke lukk øynene på den. Rengjør sifonen regelmessig, utfør den forebyggende rengjøringen av tomtene, for dette er det selv nødvendig å bruke husholdnings kjemikalier, lungene er lett fjernet, hvis du sovner i avløpsoda og helles eddik. Endre lagene på blanderen slik at den ikke teknisk.

  • 38 nyttige vaner for renslighet hjemme som ikke krever tid og krefter

2 Rengjør klimaanlegget feil

På filtrene av klimaanlegget akkumulerer også støv, som etter at den kommer sammen med den avkjølte luften og bosetter seg på møblene. Det samme - om ventilasjonsgitter på badet. Ikke glem å regelmessig fjerne dem og skyll med vann. Forresten, dette er et spørsmål om ikke bare renslighet av huset, men også helsen din, og nøkkelen til det faktum at ventilasjonssystemet og klimaanlegget vil fungere skikkelig.

  • 7 feil i rengjøring av badet som skader helsen din

3 Bruk feil rengjøringsprodukter

Ikke alle husholdning kjemikalier er gode, spesielt hvis ditt hjem har møbler fra naturlige materialer. For eksempel er et anti-fettrengjøringsmiddel garantert å ødelegge trebordet, og de sure rengjøringsmidler vil skade bordet fra en naturstein. Det samme med fasiliteter for rengjøring av gulv med voks, som er kategorisk ikke anbefalt for laminat. Les nøye på alle instruksjonene og etikettene før du bruker verktøyet, selv ved første øyekast, harmløs eddik eller sitronsyre.

7 dårlige vaner som tilbakestiller all din rengjøringsarbeid 6834_7

  • Øko-rengjøring: 10 sikre shopping og selvtillit

4 Akkumulerer søppel

Hvor ofte rister du opp bunnen av tosten (brødkrummene akkumuleres)? Og glemmer du ikke å tørke søppelbakken? Du kan virke som om du fjerner huset regelmessig, men det er skjulte skitne steder, på grunn av hvilke maur og kakerlakker som kan vises.

  • 7 komfortable og uvanlige teknikker i rengjøring, som få mennesker vet

5 bringer ikke saken til slutten

Eventuell rengjøring er gjort i henhold til en bestemt plan. La oss si rengjøring av teppet. Du må bruke den, bruke et rengjøringsmiddel, nøye merket det og sørg for å vaske av med vann. Hvis du hopper over det siste elementet og legger et skum på teppet, kommer det inn i innsiden, vil ødelegge materialet og vil samle enda mer smuss. Eller for eksempel rengjøringsblandere. Etter at du har vasket løsningen med vann, må de tørke tørre, ellers vil skilsmissene fortsatt forbli. En annen vanlig feil er å forlate våte retter på bordplaten. Tørk det tørt og fjern inn i skapet, ellers vil mørke flekker vises på arbeidsflaten eller verre - mugg.

7 dårlige vaner som tilbakestiller all din rengjøringsarbeid 6834_10

  • 7 Rengjøring myter som er på tide å debunk

6 glem de skitne stedene i leiligheten

Vi har allerede lettere livet ditt og utgjorde en liste, som gikk inn i skuffene, gummimølleforseglinger og vaskemaskin og andre uklare steder som du kan glemme å rengjøre.

  • 6 ting i huset og 3 husholdningsvaner, på grunn av hvilken du er syk (og hvordan å fikse det)

7 Begrenset til rengjøring i huset

Hvis det ikke er noen spesiell innleid person i inngangen, som regelmessig vasker gulvene, må du tenke på å rengjøre trappen. Tross alt, vil du bringe smuss inn i leiligheten din. Ordne med naboene dine og ta en tidsplan eller ta kontakt med forvaltningsselskapet slik at de ansetter en renere.

7 dårlige vaner som tilbakestiller all din rengjøringsarbeid 6834_13

  • 7 vanlige feil i å rense en liten leilighet (og hvordan å fikse dem)

Les mer