5 feil i utformingen av en liten stue, hvilken designer aldri vil tillate

Anonim

Liten teppe eller en dårlig oppfattet møblerjustering - disse og andre ting du ikke vil se i små design sitteplasser. Ta et notat!

5 feil i utformingen av en liten stue, hvilken designer aldri vil tillate 8269_1

5 feil i utformingen av en liten stue, hvilken designer aldri vil tillate

En beskjeden metrah er ikke et problem, men en interessant oppgave for en designer: Du kan uvanlig slå rommet, finne et sted hvor det ikke virker. Likevel tillater eksperter ikke disse feilene i utformingen av en liten stue. Du gjentar heller ikke dem!

  • 10 små, men veldig stilige stuer

1 Velg et lite teppe

Det virker som: Et lite rom - et lite teppe, - men designerne hevder det motsatte. En liten variant av denne utendørsinnredningen vil bare understreke dimensjonene i rommet.

Hvordan fikse

Forfatteren av prosjektet: Artemia Saranin ....

Forfatteren av prosjektet: Artemy Saranin. Foto: Artemy Saranin

Velg et teppe som en sofa gruppe passer rolig. I det minste bør i det minste en del av det være under sofaen, og stolen er enten helt, eller halvparten på den passer. Dermed er du nivå på effekten av en kjedelig rundt et lite møbelteppe.

  • 8 feil i design og dekorasjon av små leiligheter som designer vil ikke tillate

2 Velg feil størrelse møbler

Samfunnet for møbler og rom er et av de viktigste prinsippene som designere styres i sitt arbeid. Hvis du velger i små stuer, kan du gjøre et rom visuelt mindre; Velg mange små gjenstander - og skape en følelse av lidelse.

Hvordan fikse

Prosjektforfattere: Larisa Losev, & ...

Forfatterne av prosjektet: Larisa Losev, Sergey Glukhovev. Foto: Ivan Sorokin

Gi preferanse til mellomstore modeller som vil se nærmere på en liten stue. Du kan også eksperimentere med en lavmodulær sofa, som vil være plassert langs en vegg, og gir ledig plass i rommet.

  • 6 møbler elementer som faktisk kuller en liten leilighet

3 Planlegg ikke møblerjustering

Sett en ny sofa i en renovert stue, og kjøp deretter alt annet - det høres fristende ut, men det er ikke verdt å gjøre det. Risiko å gjette og tvinge et lite rom med unødvendige eller store gjenstander.

Hvordan fikse

Forfatterne av prosjektet: Alexey Ivanov, ...

Forfatterne av prosjektet: Alexey Ivanov, Pavel Gerasimov. Foto: Sergey Krasyuk

Tenk ut hovedsettet og plassering av møbler før du kjøper den. Deretter - ta en titt på de multifunksjonelle modellene som sparer plass: Purifaces med et sted for lagring, kaffebord med flere hyller, etc.

  • 5 feil i interiøret som kan løses på en dag

4 Hold deg til en stil design

I et forsøk på å gjøre et rom raskt, kan du gå til en stor butikk og kjøpe alle interiørvarer der. Og ... du vil være feil! Så din stue vil helt miste individualiteten og vil bli lik på rommet fra møbelkatalogen.

Hvordan fikse

Prosjekt Forfatter: Irina Morina. Bilder ...

Prosjekt Forfatter: Irina Morina. Foto: Boris Bochkarev

Designere elsker å gjenta at nå er det ingen ren stil - det er bare en eklektisisme. Du kan imidlertid velge retningen av interesse og supplere det med detaljer fra en annen stylen. For eksempel, kombinere moderne møbler fra massemarkedet med en vintageinnredning og originale ting kjøpt på reise.

  • 5 hovedfeil når du velger en farge for et lite rom

5 Bruk mye liten innredning

Du så sannsynligvis rom med hyller, lei av massen av figurer, vaser og andre "vakre små ting". Enig, deres overflod ikke dekorerer i det hele tatt, men litto interiøret. Og dette er helt ikke den effekten du streber etter å oppnå i en liten stue.

  • 7 elementer som designeren ville kaste ut fra stuen din

Hvordan fikse

Forfatteren av prosjektet: Ivan sent. F ...

Forfatteren av prosjektet: Ivan sent. Foto: Igor Kublin

For å skape en kompetent dekorativ sammensetning, bruk elementer av forskjellige størrelser: liten, middels, stor. Og viktigst er det å skape en sammensetning, og ikke tankeløst sett på overflatene. I dette tilfellet kan en enkel "regel på tre" være nyttig, og våre ideer vil bidra til å dekorere salongbordet.

  • 9 Populære feil i Little Room Decor

Og hvilke feil tror du den mest forferdelige i utformingen av stuen? Del svarene i kommentarene!

Les mer