11 uvanlige måter å bruke i hverdagen barbering skum

Anonim

Hvis etter 23. februar i huset var det et solid lager for barberingsskum, bruk et verktøy for rengjøring og andre innenlandske saker.

11 uvanlige måter å bruke i hverdagen barbering skum 9407_1

Barberingskrem inneholder i sammensetningen av overflateaktive midler, rengjøring av ingredienser og emulgeringsmidler, som ligner de som brukes i produksjon av såpe. Og samtidig er det ikke så aggressivt som midler for vaskegulv eller bad - Tross alt er kremet laget for å søke på menneskelig hud. Så, i hvilke tilfeller kan du bruke det?

1 Rengjør teppet

Eller tette tekstiler fra ikke-delikate stoffer. Det er nok å bruke en liten mengde skum, bite. Eller la det tørke. Etter at du kan fjerne restene av støvsugeren. Forresten, prøv å rengjøre på denne måten polstringen av bilen.

11 uvanlige måter å bruke i hverdagen barbering skum 9407_2

  • Slik rengjør du teppe hjemme: 4 Effektive måter og omsorgstips

2 Lag slik at glasset på badet ikke svømte

Liker du varm dusj? Men etter et slikt glass forblir det ofte mangler. Det er ekstremt ubehagelig, fordi det er nødvendig å tørke det med sine kjærester, for å tåle skilsmislingene på glasset og etter å vaske den. Hvem ville ha trodd at det vanlige barberingsskumet ville hjelpe til med å takle problemet. Prøv å bruke det med et tynt lag på overflaten og tørk den med en tørr klut. På samme måte kan du gå med dusjhytter, eller for eksempel linser på brillene dine.

  • Mange funksjoner i en ting: 7 uvanlige applikasjoner i hverdagen

3 politiet rustfritt stål

Husholdningenes rustfritt stål enheter er enkle å returnere glansen uten å bruke aggressiv kjemi. Tørk deres barberkrem og en ren klut.

11 uvanlige måter å bruke i hverdagen barbering skum 9407_5

4 klar ovn

Hvis du er vant til å regelmessig utføre denne prosedyren, vil de aggressive husholdningenes kjemikalier og "antikviteter" ikke være nødvendig. Prøv å "gå" med en svamp med skum i bunnen og veggene i ovnen.

  • Slik rengjør du ovnen fra Fat og Nagar: Tradisjonelle måter og 12 folkemessige oppskrifter

5 Fjern bluss med krom belegg

For eksempel en mikser eller lamper. Spray litt midler på svampen og bruk på en kromoverflate. Spesielt vel, veien vil hjelpe hvis du trenger å fjerne en limeflare med kjøkkenblandere.

11 uvanlige måter å bruke i hverdagen barbering skum 9407_7

  • 5 spørsmål og svar om baderomsrengjøring

6 Returner dekorasjonene til den tidligere glansen

Åh heller twist, selv de edle metallene blir mørkt over tid. Spesielt hvis du ikke er vant til å skyte ringer og armbånd mens du vasker hendene dine.

Gjør slik at dekorasjonene glir igjen, igjen vil hjelpe skum. Det er nok å hælde det i hånden og tørk mellom palmer og fingre med ringer.

7 klare hender fra kompleks forurensning

For eksempel, lim eller maling. Såpe og vann klare ikke alltid oppgaven. Men barberingsmidlet kan hjelpe.

11 uvanlige måter å bruke i hverdagen barbering skum 9407_9

8 Vask av restene av neglelakk

Hvis du er vant til å lage en manikyr selv, vet du at lakkene ofte går utover kutikulen. Spesielt hvis du må male med en arbeidshånd. Ring det fra huden vil hjelpe ... ja, skum.

9 Fjern oljepunkter med Ize

Sko, veske, sofa polstring - med flekker på ruskind hud kan være takle infirred midler. Og spesielt den mest populære mannlige gaven 23. februar.

11 uvanlige måter å bruke i hverdagen barbering skum 9407_10

  • Slik rengjør du sko uten plage

10 Smør den knirkende døren

En veldig irriterende lyd følger ofte oss i leiligheten. Og, mest ubehagelig, er det ikke så lett å fjerne, fordi det alltid er et passende smøremiddel for løkkene ved hånden. Prøv denne løsningen - for å bruke en liten mengde skum på et kremområde, vent 5-10 minutter og etter heksen tørr.

Bonus: Gi til rad barn

Du kan legge til litt matfarge til skum, og maling for kreativiteten til barna dine er klar. Ikke forby det å bruke det selv på vinduer og dører - det er fortsatt lett å vaske av.

11 uvanlige måter å bruke i hverdagen barbering skum 9407_12

Les mer