Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler

Anonim

Ved hjelp av farge og mindre endringer i innstillingen klarte designere å gi et tradisjonelt logghus helt nytt utseende.

Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_1

Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler

Et solid to-etasjes tømmerhus var utelukkende dyrt til eierne: For de 15 årene, som gikk fra øyeblikket av konstruksjonen, sammen med slektninger og venner, var de vant til å møte det nytt år. Men eierne selv, og deres kjære elsket å besøke her og på en annen gang. Neverthewes, de tok seg selv, og mange avgjørelser som ble implementert under arrangementet av hytta, er moralsk utdatert. Interiøret trengte oppdatering, om enn ikke kardinalen. For profesjonell hjelp appellerte eierne til designer Tatiana Astafyeva: hun spesialiserte seg på utformingen av trebygninger, og kan derfor tilby en plan for minimal, men effektiv intervensjon.

Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_3

Byggegenskaper

Gi historien om "renoveringen" - på den måten kaller Tatyana Astafieva sitt arbeid på denne Logberon - historien om teknologiene som brukes i konstruksjonen. Som grunnlaget for en to-etasjes hytte fra en avrundet logg ble et kombinert Boron-brute fundament valgt ved hjelp av en monolitisk tallerken. Til tross for den relativt små kumulative massen av konstruksjonen, forlot vertene den vanlige klumpede, haug eller beltestøtte for en slik bygning. På grunn av de bunne jordene, vil "leie" måtte renne, det vil si kostnadene ved konstruksjonen ville øke. I tillegg må utkastet gulv måtte lag i ingeniørkommunikasjon. Den kombinerte basen ga stabiliteten til et trehus, og tilsetningen i form av en monolitisk plate, oppvarmet under polystyrenskumet, forenklet pakningen av vannforsyning og kloakkrør, samt en elektrisk kabel.

Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_4

Elementer, hvorav, som en konstruktør, skulle huse, ble laget på høy presisjon fabrikk utstyr, med et minimal gap. For å forsiktig bygge strukturen, var det nødvendig med en jevn overflate. Selv ubetydelige, noen få millimeter, stående av fundamentet vil gi en endring i nivået, noe som ville påvirke det allerede monterte huset.

Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_5

Derfor, som en base for en to-etasjes hytte, ble et kombinert Boron-brute fundament valgt ved hjelp av en monolitisk plate. Ja, i dag kan noen klager føre til diameteren av avrundede logger - 220 mm: Nå i den midterste banen i Russland, når de opprettholdes sesongbaserte hus, er preferanse gitt til å bringe litt mer diameter - 240-260 mm. Imidlertid er forskjellen ubetydelig.

De fleste møbler elementer: & ...

De fleste møbler elementer: bord, står og til og med et kjøkken sett - repainted og suppleres med nye beslag (håndtak).

Planlegger

En planleggingsløsning forblir veldig gjennomtenkt. Ifølge ham er offentlige rom konsentrert i første etasje, et separat gjesterom med vvs-rom som ligger ved siden av, ekstra volumer (entré, økonomiske lokaler). Den dominerende rollen her er tildelt en stor (nesten 45 kvadratmeter. M) stue, som glatter jevnt inn i en romslig spisestue. Fra sistnevnte kan du komme på dekket, men ikke en glasert terrasse designet for å slappe av i den varme sesongen. Andre etasje er fullt privat: med tre hoved soverom og et bad.

I master bedroom hersker

En nyanse av agave hersker i master bedroom: malingen av denne tonen er dekket med en vegg bak hodetelefonen og takbjelkene. Andre møblervarer har lignende, men mer rik tone, tekstiler er valgt i kontrast - vinfarget.

Design

La oss gå tilbake til prosessen med "renovering". Gitt restriksjonene som ble overlappet av vertene, den eneste mulige måten å transformere romdesignere som ser på å jobbe med farge, siden med riktig tilnærming, gjennom fargestyringsteknikker, kan du visuelt skyve grensene til lokalene, endre stemningen og oppfatningen av rommene . For å bestemme utgangspunktet, ble basen av den fargerike sammensetningen, designerne vendte seg til eierne, og vertinnen valgte en mynte tone (Agave 75), som det skal noteres, ble et utmerket grunnlag for lyse aksenter og lov til å skape Harmoniske kombinasjoner med krem, pulverform, grå og gul nyanser..

I en av pikentene soverom, mynte ...

I et av de jomfrue soverommene, en mynte tone (det, forresten, litt) suppleres med pulverisert og gråblå nyanser. For å fullføre den fargerike sammensetningen, tok det å flytte hodegruppen. Mønstre på den fyller tegningen av gardiner og puter.

Ifølge den første intensjonen var det ikke planlagt å endre situasjonen. Men som det er arbeid på prosjektet, ble det åpenbart at noen møbler elementer må byttes ut, og noen - i oppdateringen. De som ble holdt, var tilpasset det nye interiøret: treelementer blir slipt, polert og malt i de ønskede nyanser, de myke møblene trekkes av en klut av egnede toner og tegninger. Så, i det kombinerte rommet i stuen, spisestuen og kjøkkenkonkurransen, mynte, laget en trapp, dører og et kjøkkensett, og en nøytral krem ​​ble brukt til å designe bjelker. For å få intriger, la innredningen elegant blå sofaer RLPH Lauren, Burgund Tabeller og en designer teppe fra ull og silke. I soverommene ble tvilling døtre akseptert ellers. I en til fargen på agava ble pulver og gråblå nyanser lagt til, til den andre vendte seg til gule og grå toner.

Color Palette Guest Spa

Fargepaletten til gjestesoverommet spiser en fargerik løsning av den første, representativt gulvet: nøytral krem ​​med noen få mynte aksenter og en lys kontrast tone - fiolett.

Utendørs og intern farging

Selv om det nå ikke er mangel på lesing og observere komposisjoner for treflater, er arkitekten foretrukket produkter av påviste merker: Biofas smeltet olje og Tikkurila-maling. Forresten, ikke å bli skuffet i malingsprodukter av denne typen, anbefales fagfolk å utføre forsøk, ved hjelp av en spesiell billett med to-tre korte logger, og etterligner fragmentet på veggen. Når sammensetningen er helt tørr, er det lett å evaluere en nyanse i forskjellige vinkler og med forskjellig belysning, samt kontrollere det resulterende belegget for abrasibility og motstand mot fuktighet: Slike bør ikke vaskes av med en oppvaskmiddel med moderat nazh.

Skapet under vasken på badet, b ...

Skapet under vasken på badet, nøye lagret fra det tidligere interiøret, malt i en lys tone, som støttet tekstiler.

Forfatteren av prosjektet ledende design & ...

Prosjektforfatter, Lead Designer, Stylist Tatyana Astafief:

Med disse kundene jobber vi allerede for første gang, så vi kan si at ved å kontakte meg med en forespørsel om å oppdatere DACHA, visste de hva de kunne forvente. Men som meg. Interiøret i huset er forresten, omtrent to timer unna hovedstaden, i et veldig pittoresk sted - veldig utdatert, men fortsatte å være koselig og virkelig elsket. Derfor endret vi minimumet: brakte lyse farger i rommet, supplerte det med de manglende gjenstandene til møbler eller revidert de som hadde. Brannregimentet ble en snublet. Den gamle, rødaktige, fargen passer inn i det oppdaterte interiøret med strekningen, men den nye kunne ikke umiddelbart - det tok en inspeksjon av et nesten fullført objekt. Det ble bestemt at hyllen skulle males i en burgundertone, som tilsvarer fargen på tabellene og paletten på bildet på veggen. Vertene tvilte, men tilbudet var fortsatt akseptert, og som det viste seg til det nye årets helligdager, angrepet ikke - gjestene verdsatt den elegante stuen.

Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_12
Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_13
Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_14
Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_15
Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_16
Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_17
Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_18
Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_19
Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_20
Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_21
Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_22
Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_23
Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_24
Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_25
Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_26
Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_27
Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_28
Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_29
Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_30
Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_31
Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_32
Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_33
Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_34
Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_35
Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_36
Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_37
Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_38
Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_39
Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_40

Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_41

Stue

Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_42

Stue

Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_43

Stue

Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_44

Stue

Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_45

Stue

Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_46

Stue

Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_47

Kjøkken

Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_48

Kjøkken

Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_49

Spisestue

Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_50

Spisestue

Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_51

Spisestue

Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_52

Spisestue

Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_53

Hovedsoverom

Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_54

Hovedsoverom

Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_55

Hovedsoverom

Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_56

Hovedsoverom

Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_57

Soverom datter

Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_58

Soverom datter

Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_59

Soverom datter

Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_60

Soverom datter

Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_61

Soverom datter

Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_62

Gjesterom

Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_63

Gjesterom

Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_64

Gjesterom

Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_65

Gjesterom

Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_66

Hall i andre etasje

Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_67

Baderom

Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_68

Fragmentet ytre

Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_69

Ytre

Redaktørene advarer om at i samsvar med boligkoden til den russiske føderasjonen, er koordinering av den gjennomførte omorganisering og ombygging nødvendig.

Slik oppdaterer du tømmerhuset med maling og nye møbler 9431_70

Se overpower.

Les mer