Hva å leve sømmen mellom fliser på badet?

Anonim

Rengjør sømmen mellom flisen kan være uten mye kostnader. Vi forteller om forskjellige måter å ta med på badet til den tidligere skjønnheten.

Hva å leve sømmen mellom fliser på badet? 9505_1

Metoder for å bli kvitt smuss:

Årsaker til mørke poeng

Rengjøring av den beviste "kjemi" eller bruken av primære midler?

Funksjoner av rengjøring, hvis mugg og sopp dukket opp

Hvordan utføre en prosedyre uten væsker?

Så vel som å bruke en damprenser

Hvilke dekorative måter eksisterer?

  • Arbeid med Zatirkaya.
  • Arbeider med maling

Hvordan hindre utseendet på et nytt smuss?

Noen få nyttige anbefalinger

Interputers nettsteder "Gi ut" Reparasjonsalderen, som alle andre gulv. Etter en tid etter operasjonen er de mørkere, smuss vises på dem, og noen ganger mugg. Hvis de er mørke - betyr det at det ikke er noen oppdateringer i lang tid. Men vi vet enn å leve sømmen mellom fliser på badet slik at de ser ut som nye.

Årsaken til utseendet på smuss

  • Permanent tilgjengelighet av vann på vertikale og horisontale overflater.
  • Dårlig ventilasjon på badet.
  • Det er ikke nok profesjonelt arbeid av Tiler - det fortsatte ikke og savnet ikke intervaller med spesialiserte komposisjoner.

Det er så unøyaktig å bry seg.

Slik kan fliser kanskje ikke se ut

  • Cheat Sheet for eiere: Hvordan rengjøre forskjellige typer fliser

Hvordan rengjør sømmen mellom fliser på badet fra smuss?

1. Husholdningenes kjemikalier

Se i supermarkeder spesielle midler for å rengjøre flisen. Populært alternativ - oksygenbasert blekemiddel. Den blandes med vann i like store proporsjoner og spray fra pulverisereren til skadede steder. La deretter omtrent en halv time eller en time. I løpet av denne tiden bør oksygenpartiklene trenge inn i flisen og oppløse smusset. Det vil bare forbli mekanisk for å rengjøre det og tørke overflaten tørr.

Du kan bleke mellom intervaller som bruker den tradisjonelle "hvitheten", det er lett å kjøpe i en hvilken som helst butikk.

Også i dag i husholdningsmarkedet er det en spesiell markør, som bidrar til å trenge inn i smale hull og fjerne ubehagelige blackouts. På samme tid og oppdatere fargen.

  • 5 bugs i baderomsrengjøring som gjør alt

2. Folkemedisiner

Hvis du kjemper for miljøvennligheten til ditt hjem eller av andre grunner, vil du ikke bruke "kjemi", kan du bruke avfyringsstoffer.

Ta en målekopp - 250 ml. Du trenger omtrent 7 deler vann, 75 ml sitronsaft og 50-60 ml eddik. En slik løsning må være grundig rense sporene. Det ville være fint å bruke en tannbørste, så blir handlingen mer rettet. Og ikke glem om hansker - sitron og eddik kan kutte huden. Ikke vask løs løsningen fra innskuddene, vent minst 10 minutter. Skyll deretter overflaten med vanlig vann.

Et annet folkemidlene kan utarbeides fra følgende komponenter: Sitronsaft, mat Soda, sennepspulver og tannkrem. Du kan også legge til navngivende alkohol.

Hva å leve sømmen mellom fliser på badet? 9505_5

  • 5 effektive rengjøringsanlegg som er enkle å gjøre

Hvordan rengjør sømmen mellom fliser på badet fra mugg?

Mold er en av de viktigste attributter av skitne interkutriske baner. Tross alt, hvor det er høy luftfuktighet og vann, vil farlige tvister og bakterier uunngåelig form. Men med dem kan du takle rettsmidler.

1. Husholdningenes kjemikalier

Verifiserte forberedelser vil bli kvitt sopp. Det anbefales å bruke rensemidler med klorinnhold - for eksempel den vanlige husstanden blekemiddel . Det er nok å bruke det i 15-20 minutter og deretter skyll for mye. Spesielle komposisjoner, som "antihygribrok", vil også bidra til å takle foci av bakterier. Les instruksjonene på pakken Det er angitt om det er mulig å bruke dem til tetningsmasse og fugemasse. Men som regel er det ingen restriksjoner i søknaden.

Mugg ikke bare spoils estete & ...

Mugg ikke bare ødelegger estetikken på badet, men også negativt påvirker helsen

2. Hjem Oppskrifter

Rengjør sømene kan løses ammoniakk, bite eller vannbasert mykner. Påfør løsningen direkte på skadede områder og vent på en stund. Vær forberedt på utseendet til en ubehagelig lukt. Bedre på dette tidspunktet for å åpne døren.

Et annet middel er utarbeidet fra følgende komponenter: Hydrogenperoksid, Borisk alkohol (Lewis Acid), Ordinær eddik. Alt dette må oppløses i vann. Ved proporsjoner er det nødvendig å 1-4 skjeer av hver komponent.

Soda og eddik - uendret damp for å bekjempe skadelige bakterier. Fungere som følger. Først rengjør plottene av brus. Etter å ha strømmet eddik. Skum er dannet, men ikke lenge. Når den er helt oppløst, vil den forbli å vaske med såpevann.

Hva å leve sømmen mellom fliser på badet? 9505_8

Du kan også kjøpe Furacilin i et apotek - dette antiseptiske midler for lokal handling vil bidra til å takle sopp og bakterier. Hva skal gjøres? En tablett er oppløst i en liter vann og gjelder for steder som krever behandling.

Eteriske oljer kan også brukes som en renere. For å gjøre dette, ta det varmt vann og en teskje te-treolje. Det er ikke nødvendig å vaske av etter eksponering, men det er verdt å gjenta. Og et annet viktig poeng - det er bedre å utføre prosedyren for natten når ingen vil gå i rommet.

Forresten, hvis formen dukket opp ikke bare på gulvet, men også på veggene, så med en sannsynlighet for nesten 100% dette stedet ved veikrysset mellom badet og veggen. VVS-installasjonen er nesten ikke glatt, ikke unngår hull. Og hvis din mester ikke var for profesjonell, var det dårlig å ta forsegling, det er verdt å tenke ikke bare om rensing av interputric sømmer, men hva å lukke krysset mellom bad og fliser. Dette gjøres ved hjelp av plast eller keramiske grenser, grensebånd, noen ganger bare alene alene. Og tetningsmidlet og monteringsskumet vil bidra til å fylle ut store hull.

Hva å leve sømmen mellom fliser på badet? 9505_9

Hvis du forlater dette spørsmålet uten en avgjørelse, vil formen dukke opp igjen, siden badet er sannsynligvis det er stort fokus på bakterier og på grunn av fuktigheten og vannet kommer inn på måten de blir sterkere.

  • Slik fjerner du mold fra veggen i leilighetstidene og for alltid: Effektive måter

Et annet alternativ: å tilbakebetale mekanisk

Hvis du valgte denne metoden, må du jobbe hardt. Du kan ta sandpapiret og forsiktig tørke tomter mellom flisen. Nøye - betyr ikke å skrape et flislagt belegg. Hvis du gjør en innsats, vil den forbli bare skyll med vannrester. Miljømessig og praktisk.

Hvordan rengjør damp?

Moderne damprengjøringsmidler er i stand til mye: den retningsstrømmen av vanndampen de slår ut smusset smuss og fjerner øyeblikkelig alt for mye. Hvordan bruke dette? Du kan ta en slik enhet å leie eller invitere spesialutdannede mennesker.

Hvis du ikke har funnet, enn hvitvasking av sømmen mellom fliser på badet, forblir det bare for å oppdatere dem. Vi forteller hvordan.

Dekorative måter

Vi bruker en ny fugemasse

Forbered de nødvendige materialene. Først rengjør overflaten. For å gjøre dette, ta den utvidede, den har et komfortabelt håndtak og et skarpt blad. Et alternativ til ham er en malar eller en kjøkkenkniv, så vel som en felles skrutrekker. Og rengjøringsmidler fra den gamle fugemasse. For dette formålet er sandpapir også egnet. Vel, og hvis man manuelt fungerer, virker det ikke, finn slipemaskinen og fjern det gamle tetningsmassen med den.

Etter å ha behandlet seksjonene med antifungale komposisjoner, må du ikke forsømme det. Så du sparer nye sømmer uskadd i en lengre periode. Etter tørking, start prosessen med å bruke en ny fugemasse. Du kan velge hvilken som helst farge. For eksempel er en mørk blanding mye mer praktisk lys. Et fargerikt alternativ ser originalt og moderne ut. Ikke glem å fjerne unødvendig i tide, groutet raskt hardt.

Valg av fargen på den nye fugemasse

Valg av fargen på den nye fugemasse

  • Hvordan velge en flis Grout: Profi Tips

Krasim.

Mal de skadede områdene er også en god ide. Selvfølgelig, uten foregående arbeid er det ikke nødvendig. Ordningen er den samme: rensing, forebygging av utseendet av mugg og smuss som bruker antifungale løsninger, etter sømmer forsegling. Og så kan du bruke maling av egnet farge. Maling bør være motstandsdyktig mot vann - se etter spesielle typer i butikkene.

Hva å leve sømmen mellom fliser på badet? 9505_13

Hvordan beskytte nye Intercine Seams?

Forebyggende tiltak vil hjelpe. Da trenger du ikke å gå tilbake til dette problemet for tidlig. I butikkene kan du finne et flytende verktøy som behandler hullene. Det garanterer renhet og mangel på infeksjon. Sørg for å finne ut om det på forhånd eller kontakt med byggeren.

Vurder også god ventilasjon, og i det minste la døren stå på badet åpent over natten slik at overflatene er fornøyd.

Velge en ny fugemasse, vær oppmerksom på epoksy materialer. De er mer motstandsdyktige mot mugg og sopp.

Bonus: 4 Lyfhak i arbeid med gulvpad

  • Hvis du har en blank flis på gulvet, er den mekaniske rengjøringsmetoden ikke egnet. Du kan inaktivt skrape kledningen, slik skade er vanskelig å eliminere.
  • Ikke bruk produkter med syre for glaserte fliser. Ellers vil hun svulme.
  • Men for mosaikk fra glass kan konsentrerte løsninger av syre eller alkali gjøres.
  • I arbeidet med matt fliser, bruk beskyttende mastikk.

Vel, vi fant ut at problemet med dannelsen av plakk i intervaller mellom kafeteren ikke er sjelden. Før eller senere står alle overfor henne som gjorde reparasjonen i ganske lang tid og kommer ikke til å oppdatere belegget. Vi oppførte alle måtene å bidra til å rense sømmen mellom fliser på badet. Velg noen. Husholdningenes kjemikalier gir et garantert resultat, men folkemessige oppskrifter fungerer ikke alltid like bra. Og ikke glem at du må gjennomføre forebyggende metoder.

Les mer