Čo potrebujete vedieť o Flieslinic Wallpaper: Druhy, vlastnosti materiálu, nuansy inštalácie

Anonim

Fliselin sa nazýva odolný netkaný materiál na báze celulózy, ktorý má vysokú stabilitu dimenzovania. Phlizelin tapety je teda optimálna cieľová možnosť. Hovoríme o tom podrobnejšie.

Čo potrebujete vedieť o Flieslinic Wallpaper: Druhy, vlastnosti materiálu, nuansy inštalácie 10088_1

Čo potrebujete vedieť o Flieslinic Wallpaper: Druhy, vlastnosti materiálu, nuansy inštalácie

Základom Flieslinic tapety je netkaný materiál z celulózy a textilných vlákien (viskóza, akryl, atď.), Ako aj spojivo. Je zaujímavé, že dlhé celulózové vlákna (viac ako 20 mM) sa považujú za výrobu phlizelínu a krátke - na papier. Avšak, na rozdiel od papierovej tapety, Flieslinic počas wets nie je natiahnutý a pri sušení, nedávajú zmršťovanie. Okrem toho, ich plátno sú veľmi trvanlivé pre medzeru a dokonca môžu obmedziť tvorbu mikrotrhotov na základoch stien a stropov.

Medzi trendmi trendov - červená & ...

Medzi módnymi trendmi - veľké ornamenty na uliciach, kombinácia nasýtených svetlých modrých a zelených farieb

Na výrobu tapiet sa používa líška s rôznou hustotou: od 60 do 150 g / m². Samozrejme: Čím vyššia je hustota materiálu, tým viac. Pre obytné priestory sú apartmány hustotou 85-90 g / m², a je lepšie si vybrať produkty pre kuchyne a chodby.

Avšak, dôležitejšia prevádzková kvalita tapety - odolnosť voči vlhkosti. Možnosť mokrého čistenia tapety Phlizelnín poskytuje ochrannú vrstvu na povrchu, napríklad akrylový lak, ktorý sa aplikuje vo výrobe. Takéto plátno môžu byť utierané mäkkou mokrou špongiou. A ak existujú vhodné ikony na označení valca, aj umyť použitím detergentov. Ak si želáte zakryť tapetu s lakom, môžete nezávisle, po lepení.

Tapety port Isaac (Sanderson) sú odolné voči ...

Tapety port Isaac (Sanderson) Svetlo a trecie kolekcie, Roll 0,52 × 10 m (5131 RUB.)

Fliselline tapety sú prezentované na ruských výrobkoch na trhu viacerých značiek, vrátane Borästapeter, EcoGalpaper, Eijffinger, Harlequin, Rasch, Morris & Co, Sanderson, Scion, Zofany. Stojí za zmienku, že mnohé výrobcovia tapety sa často používajú lístky ako základňa pre dekoratívnu vrstvu vinylu, kŕdľa, polyuretánu a dokonca papiera. Tento materiál výrazne uľahčuje inštaláciu nápojov, zlepšuje také dôležité prevádzkové vlastnosti ako stabilitu veľkosti a sily. Ale v rovnakom čase, trochu zvyšuje náklady na valce.

Fliseline tapety živých zbierok (EI ...

Fliseline tapety živých zbierok (Eijffinger), Roll 1,04 × 2,8 m (14 232 RUB.)

  • Ako lepidlo Phlizelin Tapeta: Podrobné pokyny

Ako sa stick Fliesline tapety

Prix ​​Flieslinic tapety a clá založené na Fliseline je oveľa jednoduchšie a rýchlejšie ako papier alebo papier. Dokonale ležia na omietnutých a pokrytých povrchoch, stenách betónu a sadrokartónu, papiera. Okrem toho sa adhezívny roztok aplikuje priamo na základňu, po ktorej sa aplikuje na nakrájané suché plátno. Skontrolujte, či je na stene dostatok lepiacej kompozície, je to jednoduché. Potom, čo majster s valčekom zakryl steny steny s lepidlom a valcovali ho s hladkou vrstvou, skúste naň nakresliť vzor. Ak sa to stalo, lepidlo je dosť.

Čo potrebujete vedieť o Flieslinic Wallpaper: Druhy, vlastnosti materiálu, nuansy inštalácie 10088_7
Čo potrebujete vedieť o Flieslinic Wallpaper: Druhy, vlastnosti materiálu, nuansy inštalácie 10088_8
Čo potrebujete vedieť o Flieslinic Wallpaper: Druhy, vlastnosti materiálu, nuansy inštalácie 10088_9

Čo potrebujete vedieť o Flieslinic Wallpaper: Druhy, vlastnosti materiálu, nuansy inštalácie 10088_10

Spec fliselin (quelyd), spotreba do 35 m² (hore. 300 g - 255 rubľov.)

Čo potrebujete vedieť o Flieslinic Wallpaper: Druhy, vlastnosti materiálu, nuansy inštalácie 10088_11

METYLAN FLIZELIN ULTRA PREMIUM (HENKEL), Spotreba 30 m², (UE. 250 g - 293 rubľov.)

Čo potrebujete vedieť o Flieslinic Wallpaper: Druhy, vlastnosti materiálu, nuansy inštalácie 10088_12

Lepidlo pre tapety FLY-LINOV: AXTON (LEROY MERLIN), spotreba o 30 m², (hore. 230 g - 176 RUB.)

Majte na pamäti: jeho nevýhodu ohrozuje oddelenie tapiet a prebytok môže spôsobiť výfuku na hraniciach spojenia spojky, ktoré je plnené vzhľadom na škvrny na týchto miestach. Ihneď odstráňte lepidlo, keď je to tekuté, tkanina alebo špongia, bohato navlhčená vodou, je jednoduchá. Ale majstri, zvyknutí na prácu s vinylskou tapetou, môžu nechať neskôr alebo jednoducho si nevšimnú transparentné miesta. Z povrchu vinylových tapiet sa ľahko umyje s mydlom Riešiť aj nasledujúci deň. Keďže lepidlo, zmrazené na prednej strane Fliseliny, odstrániť deň neskôr nebude fungovať. Je potrebné konať okamžite a nebojte sa používať veľa vody. Bude vyschnúť, bez toho, aby sa spôsobilo poškodenie a adhezívny roztok sa úplne premyje.

Vinylové tapety na Flizelina Amelie (Rasch), ...

Vinylové tapety na Flizelin Amelie (Rasch), Roll 0,53 × 10 m (1870 RUB.)

Všimnite si, že hmotnosť phlizelninkovej tapety je zvyčajne viac ako papier. Preto s nimi produkujú špeciálne adhezívne kompozície. Sú v rozsahu všetkých veľkých výrobcov lepidla, vrátane Bostik (Quelyd Brand), Henkel (Značka Metylan), Kleo, Leroy Merlin (značka AXTON), PUFA. Mimochodom, ak si vyberiete dvojvrstvovú tapetu Phlizelnín, potom s ďalšou opravou, dekoratívna vrstva môže byť ľahko odstránená, aj bez dodatočného vypúšťania. Spodná vrstva zostáva na stene môže byť základom pre iné tapety. Samozrejme, ak počas prevádzky zostalo suché, čisté a nedeformované. Ale malo by to byť predinštalované. Po vysušení základného náteru, tapety vložky na palubu letím. Náklady na túto prácu (bez použitia pôdy) je 150-250 rubľov. Pre 1 m². Ak je potrebné úplne odstrániť staré tapety, zatvorte trhliny, zarovnajte základňu, znečisťujú a primér výrobný proces bude stáť niekoľkokrát viac.

Čo potrebujete vedieť o Flieslinic Wallpaper: Druhy, vlastnosti materiálu, nuansy inštalácie 10088_14

Prostý Móda
Pri inštalácii a prevádzke sa žiadne zmršťovanie. Nízka odolnosť voči mechanickému stresu.
Jednoduchosť lepenia. Vysoká cena.
Schopnosť skryť malé chyby základne.
Dostatočnú pevnosť.
Parry permeability.
Odolnosť voči vlhkosti.
Ekológia.
Pri príprave na ďalšie opravy sa mierne odídlia od stien.

Čo potrebujete vedieť o Flieslinic Wallpaper: Druhy, vlastnosti materiálu, nuansy inštalácie 10088_15

FLISELIN v škôlke a spálni

Fliseline tapety spĺňajú najvyššie environmentálne požiadavky. Preto tí, ktorí hľadajú bezpečné a ekologické dokončovacie materiály pre spálňu alebo na navrhovanie detskej izby, stojí za to platiť pozornosť tomuto typu tapety. Ich praktickosť bude tiež celkom cestu v izbách, kde sa zvedavé fidgets rastie.

Pokiaľ ide o rozmanitosť dekorácií tapety, potom pred nejakým časom to bola starostlivosť o výrobcov. Dnes má každý z nás príležitosť pre sebavyjadrenie. Grafika, kresby, fotografie možno ľahko preniesť do tapety PhlizeLIN. Samozrejme, fotografia tapety by nemala zaberať celý povrch stien, ako aj obvyklé tapety s jasným dekorom. Sú vizuálne znížené, priestor sa zúžil a môže konať unavený. Je lepšie získať jednu akcentovú stenu s farebnými plátmi a interiér sa stane atraktívnejším a útulnejším. Pre iné zvislé lietadlá sú vybrané tapety a voliteľne monofónne, napríklad textúrované plátna, pruhované, s geometrickým vzorom, ale výhodne pastelové odtiene.

Tapeta s obrazom vtákov

Tapeta s obrazom vtákov prinesie dych letnej záhrady v miestnosti a organicky zapadajú do interiérov zdobených v štýle Provence a krajiny

Flizelin rozšíril prevádzkové a dekoratívne vlastnosti tapety. Tento materiál je schopný vytvoriť viacvrstvový efekt a hĺbku kreslenia.

Farebná vrstva fixovaná na báze na báze phlizelínu sa vykonáva z rôznych materiálov. Najobľúbenejšie tapety s dekorom penového a plochého vinyl. Znahočení elegantných interiérov v klasickom štýle by mali venovať pozornosť textilné tapety s hornou vrstvou skutočných tkanív alebo "nite na vlákno vykonanú v technike." Tapety Výrobcovia s exotickým dekorom zo skla a perly Mica, minerálne omrvinky, prírodné tapety z trubice, rastlinné vlákna môžu tiež robiť bez pevnej a hustej netkanej základne.

V roku 2019, na vrchole módy svetlé a čerstvé l ...

V roku 2019, na vrchole módy, svetlé a čerstvé odtiene mäty a tyrkysovej, takže tapety s dekorom z kvetov, rastlín a iných prírodných motívov, vyrobené v tejto farebnej schéme, sú veľmi relevantné

Zdôraznite štýl, zmena a ...

Stresový štýl, zmena nálady interiéru je schopná farebnej fotografie tapety alebo tapety s individuálnou tlačou. Obrázok pre tlač je zvolený adresárom alebo použite vlastné obrázky a fotografie. Pri zadávaní objednávky sa veľkosť a materiál označujú. Základom fotografie šoku môže slúžiť ako akýkoľvek valcovaný materiál: papier, vinyl, sklenený cholester, tkanina, letí. Poslednou možnosťou je najšetrnejšie a demokratické za cenu a môže byť bezproblémové. Vinyl tapety na lístkovom základni z 1600 rubľov. Pre 1 m². Mimochodom, svetlý, jasný, odolný voči rôznym vystavením latexovej tlači neškodným, čo potvrdzuje európsky certifikát GREENGUARD.

Typy tapety Phliselin

Tapety FLISELIN je možné rozdeliť do niekoľkých typov. Najobľúbenejšie - letísline tapety na maľovanie, ktorého reliéfny povrch je niekoľkokrát preotrakovať v rôznych farbách.

  • Typy tapiet pre steny: Chápeme nuansy a vybrať to najlepšie

Ďalším typom je Phlizelin, pozostávajúci z dvoch vrstiev materiálu. Ich zvláštnosťou je, že s ďalšou opravou stačí odstrániť hornú dekoratívnu vrstvu a nižšie použitie ako základ pre nové tapety.

A nakoniec, tapety na potiahnutých s muchymi je zvyčajne vinyl. Sú to najrôznejšie a odolné voči opotrebeniu, takže ideálne vhodné pre chodby, obývacie izby a kuchyne, samozrejme, mimo pracovných oblastí.

Fotokusty pre deti Bä Bä Vita Lamm (Borästapeter), RA ...

Fotokusty pre deti Bä Bä Vita Lamm (Borästapeter), veľkosť 1,35 × 2,65 m (11 400 rubľov)

C začalo držať tapetu a až do úplného sušenia lepidla okna a dvere v miestnosti by mali byť pevne uzavreté, takže návrh nepokazuje výsledok

Proces držiaca phliselin tapety

Čo potrebujete vedieť o Flieslinic Wallpaper: Druhy, vlastnosti materiálu, nuansy inštalácie 10088_21
Čo potrebujete vedieť o Flieslinic Wallpaper: Druhy, vlastnosti materiálu, nuansy inštalácie 10088_22
Čo potrebujete vedieť o Flieslinic Wallpaper: Druhy, vlastnosti materiálu, nuansy inštalácie 10088_23
Čo potrebujete vedieť o Flieslinic Wallpaper: Druhy, vlastnosti materiálu, nuansy inštalácie 10088_24
Čo potrebujete vedieť o Flieslinic Wallpaper: Druhy, vlastnosti materiálu, nuansy inštalácie 10088_25
Čo potrebujete vedieť o Flieslinic Wallpaper: Druhy, vlastnosti materiálu, nuansy inštalácie 10088_26

Čo potrebujete vedieť o Flieslinic Wallpaper: Druhy, vlastnosti materiálu, nuansy inštalácie 10088_27

V meraní čistej vody, suchej adhéznej zmesi pre tapety z lietadiel a mieša

Čo potrebujete vedieť o Flieslinic Wallpaper: Druhy, vlastnosti materiálu, nuansy inštalácie 10088_28

Maľba Škótska páska Chráňte hrany podlahovej krytiny okolo obvodu miestnosti

Čo potrebujete vedieť o Flieslinic Wallpaper: Druhy, vlastnosti materiálu, nuansy inštalácie 10088_29

Roll na plátno, berúc do úvahy vzor montáže

Čo potrebujete vedieť o Flieslinic Wallpaper: Druhy, vlastnosti materiálu, nuansy inštalácie 10088_30

Adhezívny roztok je rovnomerne rozdelený na povrch steny.

Čo potrebujete vedieť o Flieslinic Wallpaper: Druhy, vlastnosti materiálu, nuansy inštalácie 10088_31

Vychádzajúc z rohu miestnosti, tapety sa aplikujú na stenu a vyhladzujte mäkkú kefu

Čo potrebujete vedieť o Flieslinic Wallpaper: Druhy, vlastnosti materiálu, nuansy inštalácie 10088_32

Na rohoch sú vytvorené na priľahlej stene 1,5-2 cm, prebytočný odrezaný

Pri inštalácii Fliesline tapety sa adhezívny roztok aplikuje priamo na stenu. A tráviť čas na impregnáciu založenia tkanín, ako v prípade papiera, nepotrebujete

Čo potrebujete vedieť o Flieslinic Wallpaper: Druhy, vlastnosti materiálu, nuansy inštalácie 10088_33
Čo potrebujete vedieť o Flieslinic Wallpaper: Druhy, vlastnosti materiálu, nuansy inštalácie 10088_34
Čo potrebujete vedieť o Flieslinic Wallpaper: Druhy, vlastnosti materiálu, nuansy inštalácie 10088_35
Čo potrebujete vedieť o Flieslinic Wallpaper: Druhy, vlastnosti materiálu, nuansy inštalácie 10088_36
Čo potrebujete vedieť o Flieslinic Wallpaper: Druhy, vlastnosti materiálu, nuansy inštalácie 10088_37
Čo potrebujete vedieť o Flieslinic Wallpaper: Druhy, vlastnosti materiálu, nuansy inštalácie 10088_38
Čo potrebujete vedieť o Flieslinic Wallpaper: Druhy, vlastnosti materiálu, nuansy inštalácie 10088_39
Čo potrebujete vedieť o Flieslinic Wallpaper: Druhy, vlastnosti materiálu, nuansy inštalácie 10088_40
Čo potrebujete vedieť o Flieslinic Wallpaper: Druhy, vlastnosti materiálu, nuansy inštalácie 10088_41
Čo potrebujete vedieť o Flieslinic Wallpaper: Druhy, vlastnosti materiálu, nuansy inštalácie 10088_42

Čo potrebujete vedieť o Flieslinic Wallpaper: Druhy, vlastnosti materiálu, nuansy inštalácie 10088_43

Noukku tapety (SCION), Roll 0,52 × 10 m (4570 trieť).

Čo potrebujete vedieť o Flieslinic Wallpaper: Druhy, vlastnosti materiálu, nuansy inštalácie 10088_44

Čo potrebujete vedieť o Flieslinic Wallpaper: Druhy, vlastnosti materiálu, nuansy inštalácie 10088_45

Tapety z Fliseliny sú vhodné pre detské izby, pretože nerozlišujú škodlivé látky a bezpečné pre zdravie

Čo potrebujete vedieť o Flieslinic Wallpaper: Druhy, vlastnosti materiálu, nuansy inštalácie 10088_46

Čo potrebujete vedieť o Flieslinic Wallpaper: Druhy, vlastnosti materiálu, nuansy inštalácie 10088_47

Čo potrebujete vedieť o Flieslinic Wallpaper: Druhy, vlastnosti materiálu, nuansy inštalácie 10088_48

Predletujte sa na steny svetlých tapiet, uistite sa, že základy sú jednotné; V prípade potreby aplikujte povrchovú úpravu

Čo potrebujete vedieť o Flieslinic Wallpaper: Druhy, vlastnosti materiálu, nuansy inštalácie 10088_49

Čo potrebujete vedieť o Flieslinic Wallpaper: Druhy, vlastnosti materiálu, nuansy inštalácie 10088_50

Skutočné zbierky pozostávajú z pozadia tapety, hranice, panelov, ako aj záclony a čalúnenia tkanív rôznych farieb, harmonicky kombinované.

Čo potrebujete vedieť o Flieslinic Wallpaper: Druhy, vlastnosti materiálu, nuansy inštalácie 10088_51

Čo potrebujete vedieť o Flieslinic Wallpaper: Druhy, vlastnosti materiálu, nuansy inštalácie 10088_52

Pozostatky Fliesline tapety môžu byť užitočné pre dizajn miestnosti: detaily nábytku, dekorových prvkov. Odolná základňa, farby a moderné technológie sa zmenili na veľkolepý a pohodlný materiál

  • Je možné maľovať tapetu PhlizeLIN a čo: podrobné preskúmanie a inštrukcie

Čítaj viac