Apartmánový dizajn v dome P-44: 7 Príklady registrácie v rôznych štýloch

Anonim

Apartmány v domoch P-44 nájdete v mnohých častiach Moskvy a Moskvy. Navrhujeme, ako zariadiť toto typické bývanie a zdieľať úspešné príklady dizajnu.

Apartmánový dizajn v dome P-44: 7 Príklady registrácie v rôznych štýloch 10707_1

Panelové domy série P-44 začali stavať v 70. rokoch. Veľmi často možno vidieť v Moskve: budujú celé štvrte na okraji hlavného mesta. Tiež sa tieto domy nachádzajú na predmestí a jednotlivých mestách Ruska: v Rostov-on-Don, Yaroslavle, Ivanovo, Petrozavodsk, Nizhnevartovsk, Alexandrov a Tynton.

Hlavnými nevýhodami takýchto apartmánov sú nízke stropy a relatívne malá veľkosť obytného priestoru: obývacia izba v ODNUSHKÚ nepresahuje 19 m2 v dvojizbovom a nite - 34 m2 a 46 m2. Ale tieto nedostatky môžu byť skryté vďaka správnemu dizajnu. Ukážte a vysvetlite, ako to robia dizajnéri.

1 Svetlý apartmán v modernom štýle

Pre tento trojlôžkový, autor projektu si vybral jasný moderný štýl. Paleta je vybraná tak pravda, že neumožňuje, aby sa oko unavilo a zároveň ťahá zameranie z veľkosti miestnosti na jeho dizajn.

Apartmán v dome typickej série P-44

Príkladom hotového dizajnu trojizbového bytu v dome P-44

Venujte pozornosť detailom - Používa sa transparentný a vzduch, ako keby sa stúpajúce položky: stojan, konferenčný stolík, vykurovací radiátor - všetci nestratia interiér. Uistite sa, že ste získali nejaké veci, ak si vyberiete takýto dizajn pre váš byt.

2 odnushka štýl moderné klasické

Takže milovaný mnohými klasika môžu dokonca existovať v malom jednoizbovom byte, s jedným pozmeňujúcim a doplňujúcim návrhom - ak je vybratá jeho moderná verzia. Tento štýl je zbavený redundancie, ktorý je súčasťou tradičných smerov, a tiež miluje obmedzené čiary a pokojné farby. A len majú len malé.

Apartmán v dome p-44

Foto: Instagram Lipatova_Interior

3 štýlové eklektické v interiéri bytu

V tomto projekte trojizbového bytu, módny eklekticizmus a pohodlie: hojnosť rastlín, pokojných farieb, nábytku jednoduchých a príjemných do oka formulára sú komponenty tohto interiéru.

Apartmán v dome typickej série P-44

Príkladom hotového dizajnu trojizbového bytu v dome P-44

Pozrite sa na stropy: Zdá sa, že sú väčšie ako ležérne stropné pašdy, ktoré zachytávajú časť stien. Ak chcete vytvoriť podobný interiér, vyberte si vstup do zbraní.

4 klasické voľby

Tu vidíme moderné klasiky znova a recepcia na vizuálne zvýšenie výšky miestnosti. Stropy v tomto projekte sú zvýšené počítaním podsvietenia okolo obvodu - zdá sa, že háčik vo vzduchu.

Apartmán v dome p-44

Foto: Instagram ArtMonet_com

5 funkčného minimalizmu v interiéri bytu

Pre tento typický byt si dizajnéri vybrali zmes minimalizmu a funkcionalizmu - štýly, ktoré sú vhodné pre malé priestory. Tak, že obývacia izba nevyzerá bývalá a studená, autori projektu pridali jasné farby, s pomocou dekor. Priestor okamžite oživil.

Apartmánový dizajn v dome P-44: 7 Príklady registrácie v rôznych štýloch 10707_6
Apartmánový dizajn v dome P-44: 7 Príklady registrácie v rôznych štýloch 10707_7

Apartmánový dizajn v dome P-44: 7 Príklady registrácie v rôznych štýloch 10707_8

Foto: Instagram Juli.DESIGN_NDM

Apartmánový dizajn v dome P-44: 7 Príklady registrácie v rôznych štýloch 10707_9

Foto: Instagram Juli.DESIGN_NDM

6 Apartmán krajiny

Ale úplne iný príklad bytu v dome P-44. Tu je pre interiér zvolený útulný štýl krajiny.

Apartmán v dome typickej série P-44

Príkladom hotového dizajnu trojizbového bytu v dome P-44

Zvláštnosť tohto projektu, ktorý je mimochodom ľahko implementovať, je v dominancii svetla gama, vizuálne rastúci priestor. Je ideálny pre malé izby.

7 Beach Style interiér

Hosteska týchto typických voličov chcela vládnuť uvoľnenú atmosféru v dome. Pláže na pláži interiéru a popularity štýlu Boho.

Apartmán v dome p-44

Foto: Instagram ZESIGNIGNIVES

Hojnosť svetlých odtieňov a ľahkých prírodných materiálov pracovalo na vizuálnom rozširovaní priestoru a pridala sa k nemu.

Čítaj viac