Kuchyňa-jedáleň Interiér: okrúhly stôl ako hlavný prízvuk

Anonim

Tento vintage okrúhly stôl nie je len centrom kuchyne, je centrom celého apartmánu. Kuchyňa je naplánovaná uprostred obytného priestoru, je to prieskumná plocha, ktorá urobila úlohu svojho dizajnu supergálu.

Kuchyňa-jedáleň Interiér: okrúhly stôl ako hlavný prízvuk 11358_1

Okolo tabuľky

Kuchyňa

Eklektický interiér poskytol príležitosť hrať jasné farby a zaujímavé textúry. Vínna kuchyňa, zástera kaviarne-béžového tieňa, steny chodby, ktoré sú dokonale viditeľné z kuchyne, - v modrom modrom širokom pásme. Fasády kuchynských skriniek zámerne uzavreli uzavreté tak, že kuchyňa-jedálenská miestnosť nevyzerá frakčné, ale bol vnímaný kože, s jednotnými frontmi. Je dôležité, pretože zóna je otvorená v obývacej izbe, ktorá tiež prehliada dve spálne.

Autori projektu sa pokúsili skryť domáce spotrebiče a zamerať sa na funkcie jedálenského priestoru: oddiel oddeľuje túto miestnosť z chodby je štylizované pod bufetom, bol vybratý pevný stôl v klasickom štýle, stoličky sú zámerne predstavovať. Elegantný luster je tiež funkčný: Neexistujú žiadne textilné elementy - je ľahké ho umyť.

V tomto byte sa nachádza rodina so synom školákom, takže sme sa snažili použiť materiály odolné voči opotrebeniu: keramické dlaždice (čo nie je len vyslaný záster, ale aj rohy kuchyne), odolné voči rôznym vystavením farby. Na chodbe, ktorá je viditeľná z kuchyne, použité ultrawoodné nástenné panely a porcelánové stonewares (na podlahe). Pás nie je tapety, ale farba Little Greene spôsobená valčekom so šírkou 20 cm. Odkvapí v neoklasickom štýle - z polyuretánovej peny ("europlast"). Paul v kuchyni - z dubovej rady. Pomocou tohto materiálu sme sa snažili zdôrazniť štýlovú jednotu kuchynskej izby a obývacej izby. Okrem toho nechcela "byť uchopená" a "strih" už malú miestnosť, aplikovať dlaždice, potom dosku.

Olesya Slyakhtina, Sergey Winds

Architekti-dizajnéri, projekt autorov

Technické dáta

Okolo tabuľky

Vysvetlenie 1. Vstavané skrine 2. Jedálenský stôl 3. Panel na varenie 4. Umývanie

Materiály a vybavenie

Steny: Little Greene Paint, zástera - keramická cir dlaždice, pult - kremenný kamenný technik

Nábytok: Kuchyňa Rotpunktt

Kuchynské námestie 10 m2

Expresný výber: Vyberte si viedenskú stoličku

Kuchyňa-jedáleň Interiér: okrúhly stôl ako hlavný prízvuk 11358_4
Kuchyňa-jedáleň Interiér: okrúhly stôl ako hlavný prízvuk 11358_5
Kuchyňa-jedáleň Interiér: okrúhly stôl ako hlavný prízvuk 11358_6

Kuchyňa-jedáleň Interiér: okrúhly stôl ako hlavný prízvuk 11358_7

Rimio ("CARECA SPB") Materiál: Strom. Veľkosti (SH × G × C): 43 × 41 × 84 cm. Cena: Od 2325 rubľov. Foto: "HoricPB"

Kuchyňa-jedáleň Interiér: okrúhly stôl ako hlavný prízvuk 11358_8

Tradícia (Maisons du Monde) Materiál: Strom. Veľkosti (SH × G × C): 45 × 55 × 88 cm. Cena: 7200 Rub. Foto: Maisons du Monde

Kuchyňa-jedáleň Interiér: okrúhly stôl ako hlavný prízvuk 11358_9

A-8810/2 (FAMEG) Materiál: Strom. Veľkosti (SH × G × C): 46 × 51 × 87,5 cm. Cena: 8300 Rub. Foto: FAMEG.

Čítaj viac