5 fesoasoani au meafaigaluega e le o lau umukuka

Anonim

E te manaʻo e fai lau umukuka e sili atu le mafanafana ma tekinolosi? E i ai ni a matou ata faʻapipiʻi o ni manatu faʻapitoa i lenei mea e te ono iloa ai.

5 fesoasoani au meafaigaluega e le o lau umukuka 10003_1

5 fesoasoani au meafaigaluega e le o lau umukuka

1 tagata avanoa

O le avanoa o le fale o le aiga - o se masini mo le faʻapipiʻiina o oloa i le fale - e le masani ona avea ma mea e sili ona aoga i umukuka o nei tagata. Ma le le aoga: aua o lenei masini e sili atu le vale. O lana faʻamoemoe autu o le teuina o oloa i afifi faʻapitoa, pamu ea ma faʻamaufaʻailogaina. Faʻafetai i lenei mea, o le tele o meaʻai o le a teuina umi, ma o meaʻai uma mo se umi umi o le a faʻaauau pea fou fou ma tofo.

Peitaʻi, e le o le mea lea: O le masini o le a fesoasoani i le auai i aso nei, e sili atu le lelei le fuafuaga ma tufatufa o latou taimi. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e tipiina fualaau 'aina i luma, afifi - ma lolomi oe lava vave aʻo leʻi kuka suu, stew, honeycomb. E mafai foʻi ona e aʻoaʻo le auala e o ai le aano o manu i le tui poʻo le master o le kuka o le me-ituaiga (i le faʻaputuga).

5 fesoasoani au meafaigaluega e le o lau umukuka 10003_3

2 Dispoles

Dispourator (poʻo le Hoppeck Falemaʻi) - O se vaega masani i le Wevers umukuka. Ae i Rusia, o lenei masini e leʻi leva ona amata ona maua le lauiloa. O le aano taʻu o lana galuega e faigofie: O lapisi iʻa uma na lapisi o loʻo olo le toetoe lava o le paʻu - ma fufulu ese i le pusa olo. E mafai 'ona galo oe e uiga i ao, faʻapipiʻi maa totoe o le supi i totonu o le faleaiga, tolopole i totonu o le paʻu; I le taimi lava e tasi, o faʻataʻitaʻiga mamana o loʻo feagai ma otaota malosi (moa laʻau, iʻa fua, pateta paʻu ma tele).

Ponesi: O lau lapisi e mafai ona sili atu le malie ma o le a faʻatumuina le televave.

5 fesoasoani au meafaigaluega e le o lau umukuka 10003_4

3 Faucet ma isi foliga

Mafaufau: Tuʻu saʻo mai lou crane, e mafai ona e siitiaina se malu puipuia pe leaga foi le vai inu pia. E le gata i lea: O le tatalaina o le Crane, e mafai ona e maua vave vai (mo kuka, mafanafana o le inu pe na o le siiina o le fagu tamaiti). E foliga manaia, leai? Peitaʻi, o soʻo se fefiloi ma isi galuega o loʻo iai - ma faʻamolemole toʻatele tagata na o le lalolagi.

I le ala o le faʻaaogaina o mea uma, faʻamama o elemene, ma isi vaega o le mamanu puʻupuʻu e oʻo lava i se tamaʻi kapeneta i lalo o le magoto. O le galueaina o le suavai vai sapalai e puipuia mai i tagata laiti i le aiga.

5 fesoasoani au meafaigaluega e le o lau umukuka 10003_5

4 kuka siomia

I komepiuta mafanafana, ma o le a le malu le Tea, ma o papatusi mafanafana o le a fesoasoani i le faasaofu ma foliga o ipu pe a auauna atu. Peitaʻi, o lenei mea uma e le faʻamalosia ai tagata o Rusia e mauaina se vevela mo ipu. Masalo o le toʻatele i latou e le o iloa faʻaopoopo filifiliga mo le faʻaaogaina o lenei iunite: ae i totonu o le mafai ona e faʻaleagaina oloa, kuka le paluga, o le moe o le vevela, ma le - tumau mo malo pe toe foi aiga.

5 fesoasoani au meafaigaluega e le o lau umukuka 10003_6

5 Exptorator i le laulau

Fausia se pulou i le galuega? O se mea e leʻi mafaufauina ma le tele o lelei. Muamua, faʻafetai i lenei masini, e le mafai ona e mafaufau e uiga i le faia o le kuka luga luga o le umukuka i luga o le lotoa o le a matua faigata ona tulaga. Lona lua, tagata ulufale gaosia o le iunite, avea ma latalata i le sauicepans ma pasta i le ogaumu, vave ona faʻamaloloina, e aunoa ma le faʻamaloloina.

I se faʻaopopoga, o le pito i luga o le pito i luga o le laulau pito i luga o loʻo nofoia ai ni nai avanoa ma vaʻaia e toetoe lava a le mafai ona sili atu le mafaufau (lea e sili ona taua pe a mafai e le umukuka i le avanoa e mafai ai i le avanoa i le avanoa).

5 fesoasoani au meafaigaluega e le o lau umukuka 10003_7

Faitau atili