Amol odnushka mo se talavou bachelor

Anonim

O le tasi-potu potu o loʻo fetuunai mo le tagata talavou talavou ma le fesoasoani a le zonging meafale, discrett paleti, e le masani ai o le pamu o le siamutasm.

Amol odnushka mo se talavou bachelor 10006_1

Amol odnushka mo se talavou bachelor

O loʻo faʻapea mai le poloketi i se talavou tama talavou, o le a le fiafia i taʻaloga ogaoga. E mamanuina le sitaili i le sitaili e faʻamamafa ai le uiga o le e ona, o le mea muamua na te talisapaia uma le faigofie ma le talafeagai, ma le fuafuaga galue o le saunia lea o le talafeagai ai nofoaga i le fale.

O uluai tusi e tumau pea le suia, o fetuunaiga uma na fuafuaina e le tagata mamanu e faigofie ona faia. O lea, o le faitotoʻa faitotoʻa e tau atu ai i le potu ofu o le a suia ai le puʻeina, tuʻua se faʻasalaga faʻapitoa. E faapena foi se fofo faapena na ofo atu mo le faitotoa mai le ala savali i le potu. I mea uma e lua, o le faʻapipiʻiina o fale fou e muamua-maualuga (i lalo o le taualuga) o se faʻaopoopoga i le maualuga o le faitotoʻa o loʻo tatala i tua atu o faitotoʻa. I se faʻaopopoga, o le ulufale atu i le potu e faʻaluaina pe a mafai ona faʻatagaina, e mafai ai ona lafoa le fatu o le nofoaga ma faʻamanatu ai mea tatau ai. Talu mai le taliaina o ni penitala e manaʻomia mo le faʻapipiʻiina o faitotoʻa faitotoʻa, o pla o puipui o puipui o loʻo maua ma fetuunai i le tasi tulaga e faʻaaoga ai le susu. I le aotelega, o le a fuafuaina le fauina o "fesuiaiga o le a avea ma se taotoga faigofie i se tamai nofoaga, lea na alu ai le ofu laei ma moe.

Potumoe

O suiga sili o le a aafia ai le auala ma umukuka. O le vavaeeseina o le latou taatele ma le "utumua" e le maina, ma ua le faʻapipiʻi le faitotoʻa e le tagata atiaʻe. O sea taliaina o le a faʻatagaina ai oe e faʻaititia le tele o potu uma. I totonu o le umukuka ma susu o le mea o le a suia ai le maualuga o le taualuga, o le mauga o moli moli, o le pito i luga vaalele o le a faaitiitia ona o le taofia o fale. Actracts metamorphosis ma le faapalepale latalata i le umukuka. O le puipui ma le faʻamaliega o le a le mafai ona faʻamalosia i luga o le fola, i lalo o le pamu o le sitaili, o le a faʻapipiʻiina le matauatu.

Umukuka

Potu malolo

O le auala e fesoasoani ai e vavae ese le potu malolo mai le potumoe ma i le taimi lava e tasi ia tausia le maualuga o le potu. O le tagata faʻafitia faʻaaliga o le sui soloa o le a saofa atu foi i le mesa e oʻo mai i uʻamea fou ma tulimanu. I lalo o le malo malo o loʻo faʻatulaga i lalo ifo o le 9 m2, ona o lona tulaga e itiiti -

Sofa ma kofe laulau, uamea tu ma TV.

Amol odnushka mo se talavou bachelor 10006_5

Potumoe

Mo le teuteuina o le moe moe, o le tutusa lava mea e faʻaaogaina mo le potu malolo. O le tasi o puipui ma le taualuga e puipuia atoatoa e le teuteuga vaega - o latou foliga o latou foliga le lelei tele ma ni faailoga o galuega toso. Vaega o le "Monolith" o le a tuai ona ufiufi paepae paepae. O le vaega lava lea e faʻaaogaina mo le teuteuina o le puipui, e fesootaʻi ai se tamai ofisa. Valivali leo i totonu - o le faʻatulagaina o le pointer i luga o le puipui o le moega ma se pou-parrel ma se nofoa malu.

Amol odnushka mo se talavou bachelor 10006_6

Umukuka

O le faavae o le paleti o le potu - o le lanu efuefu. O mea i totonu o le a oomiina o le a faʻasalalauina e aunoa ma se ata lautele o le monophonic ma teuteu hexgoning tili ese, e masani ona faʻauma le fola ma le apamemea. I totonu o le umukuka e latalata i le auala, o le uarota ma le sporade e tutusa ma faitotoa o le sami o lo o faapipiiina. O le faamauga e faʻamaeʻaina le tagata ua vavaeeseina, lea e vavaeeseina e se vaega o le puipui, e tutusa i le umukuka ma le alatele.

Amol odnushka mo se talavou bachelor 10006_7
Amol odnushka mo se talavou bachelor 10006_8

Amol odnushka mo se talavou bachelor 10006_9

Amol odnushka mo se talavou bachelor 10006_10

I le o loʻo i totonu o le auala i le auala i le natura, o le malamalama, malamalama e le tatau ona manaʻomia ni mea taua

Vaega

O mea taua mo le mamanuina o puipui ma le itupa i totonu o le alatele o le a avea ma se ofu teuteu teuteu i lalo o sima - o le-el-coromers.

Amol odnushka mo se talavou bachelor 10006_11
Amol odnushka mo se talavou bachelor 10006_12
Amol odnushka mo se talavou bachelor 10006_13

Amol odnushka mo se talavou bachelor 10006_14

Amol odnushka mo se talavou bachelor 10006_15

Amol odnushka mo se talavou bachelor 10006_16

Uma le faʻaofuina ma le faʻamilo i luga, o latou o latou foliga - atoa, malosi, toaga vaega o totonu

Faletalimalo

Ua manatu le potu e avea

O le potu e tatau ona faʻaaogaina o se nofoaga faafiafiaga (hoaoh), ma lona faʻamalamalamaina o le a malu, smuffble. E i ai le tele o manatu loloto - o se masani (faʻamalolo ma le faʻavae o le faʻavae ma "gique" lamepa) ma le lotoifale (nanaina, faʻapipiʻi i le 3 tui pameu).

Sanosel

Nai lo le taele 'Tuu i le faletaele potu. Poddstolem mo le fufulu fufulu o le a avea ma uamea parrel vali i se matte uliuli lanu, o le faʻata - o le tapoleni ma mea taua o Amalgam.

Amol odnushka mo se talavou bachelor 10006_18
Amol odnushka mo se talavou bachelor 10006_19

Amol odnushka mo se talavou bachelor 10006_20

Amol odnushka mo se talavou bachelor 10006_21

Malosiaga o le poloketi

Vaivaiga o le poloketi

E le aoga o le tau.

O le faletaele e le maua ai se le mautonu taele.

I totonu o le potu, ala nofoaafi ma alavai i le maualuga o le taua e le suia.

O le umukuka ma faletaele faʻaititia le maualuga o le taualuga ona o le faʻapipiʻiina o lamepa.

Ua faʻasao le ofu, o le kapeneta, o fale teu fale ma potumoe ma potumoe o loʻo saunia.

O le manatu ma se koneteina chorrobe e faigata ona faʻatino ona o le tele o faitotoʻa o uta, e faʻaititia a latou gaioiga.

Faʻaopopo atu i le tagata e fiafia ma le moe o sone i totonu o le potu faʻatulagaina fale faigaluega.

Ua taofia le faapaologa ma liua i se nofoaga nofo.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Amol odnushka mo se talavou bachelor 10006_22

Mamanuina o le Stureo: Elena Mizootin

Designer: Elena Danilina

Matamata i luga

Faitau atili