O a mea e leaga e faʻaaoga pe a toe faʻaleleia i tamaiti

Anonim

A taunuʻu mai ma le faʻaleleia o mea i tamaiti, manaʻoga mo le lelei o galuega ma mea o loʻo sosoʻo ai. Ae i mea uma lava e mafai ona iloa.

O a mea e leaga e faʻaaoga pe a toe faʻaleleia i tamaiti 10030_1

Faʻafefea ona faʻatulaga lelei le faiga ma mea o le a e sili ona o le alu i le pati, aʻoaʻo mai Viktor Kruglov, o le Wizards o loʻo faia galuega i luga o le initaneti.

  • Lisi o le siaki lisi: 7 Faʻamaeʻaina mea e afaina ai lou soifua maloloina

Lautele pulega fautuaina mo potu o tamaiti: o le tamaoaiga

O le faʻauma e le tatau ona avea ma manogi le lelei, o masini uma e tatau ona fufusi lava i le paʻi atu. Ia, afai o le fale gaosi o le a fautuaina i latou mo le faʻaaogaina i potu fanau, o loʻo faʻaalia i luga o le afifi.

O a mea e leaga e faʻaaoga pe a toe faʻaleleia i tamaiti 10030_3

A o le i faia se faʻatau, aʻoaʻo iloiloga. Faitau le tuʻufaʻatasiga: Aua le aofia ai soʻo se vailaʻau e oona, ia mataala pea i auiliiliga ma faʻamoemoe fale gaosi ua faʻamaonia ia latou i le maketi.

O le tusi mai o le Laasaga: Aua le faʻaaoga mea matutu

Muamua lava, e manaʻomia le fufuluina o le potu mai le palapala ma le taliga pe a na faʻafuaseʻi ona e mauaina. Aua neʻi galo e vaʻai i le tuʻufaʻatasiga o le fefiloi, ma o le a faia ai le potu o le potu: e tatau ona sima faʻapipiʻi le paluga mo le fola ma le maualuga-maualuga-maualuga-maualuga-maualuga-maualuga-maualuga-maualuga-maualuga-maualuga-maualuga-maualuga-maualuga-maualuga-maualuga-maualuga-maualuga-maualuga-maualuga-pito i luga o puipui. Leai ni mea matutu: E mafai ona latou mafua ai tiga. Ma o: E leai se mea e le faʻaogaina le tioata taʻalo ma le puaoa o se vevela, pei ona oona oona ma le le lelei ma mafai ona maua afi.

Pa puipui: Aunoa ma le PVC

I le tulaga o pa, e galue ai foi le tulafono: O le mea e sili ona aia ai, sili ona lelei. O le faigofie fofo o le a faʻatauina o pepa puipui pepa: Latou te le o faʻaleaga le soifua maloloina o le tamaititi ma o le a foliga sili. Afai e te manaʻo e faʻatau le vinyl poʻo le pepa puipui ma le sili atu le fiafia, ia matua faʻaeteete ma gatete: E masani ona aofia ai le pvc, e, oona, exporates oona oona.

O a mea e leaga e faʻaaoga pe a toe faʻaleleia i tamaiti 10030_4

Filifilia o se Plaster, sili atu ou te le o e faamatala filifiliga. O pagota o le uati e tatau ona aoina le pefu, ma o le malosi lea e malosi ai.

Afai e te filifili e vali puipui, faitau le ata vali. Faʻatau mea e le oi ai le cadmium, Zinc, Xinc, Xylene, Couros, taʻitaʻi ma tolu i totonu o le vaega.

Gernder: E aunoa ma vai oti

O le fola i totonu o le vasega pepe e na ona le mafai ona oona, malamalama ma tumau. O filifiliga sili mo le fola mo le potu o tamaiti o le a avea ma pa, linoleum ma plug.

O a mea e leaga e faʻaaoga pe a toe faʻaleleia i tamaiti 10030_5

I le tulaga e te faʻatauina le parquet, aʻoaʻo uma filifiliga o ofo atu. Tuu i ai o se filifiliga taugata, sili ona taua, i le tuufaatasia o se va eseese mo palisi e le i ulu atu ma mamafa ia megaga.

A filifilia se linouum, ia mautinoa e oʻo mai o se tulaga teteʻe i ai - o se linosum o le a le tosina mai ai lapisi ma le pefu.

O le plug e lelei i tagata uma, vagana ai e faigofie ona mafaufau tamaiti i luga o le pito i luga. Peitaʻi, o mea uma e faʻalagolagotaʻi lava ile lelei o mea e, filifilia le sili ona mafiafia ma taugata filifiliga.

Tautala: Aunoa ma faʻataʻitaʻiga

O polofiti e fautuaina e aua le faʻataʻitaʻia ma mamanu o le taualuga i totonu o le vasega pepe, ae o le a taofi i luga o le valiina ma prosated luga. Filifilia mea, taulai i le vali ma o le a le mea oona oona.

Afai o lenei filifiliga e le fetaui, vaʻai i le tisu kimimi faʻasolo ma le lelei. E mafai ona faapipiiina i le vasega pepe, e tusa ai ma le taualuga lautele. E masani lava ona iai le PVC, ae afai ua mafai foi ona faʻatauina e le Vaega Paketi, o le tau o tagata gaosi i luga o tagata gaosi.

I le faaiuga, matou te fautuaina e matamata i se vitio lea ua faʻamatala auiliili auiliili uiga e uiga i le mafuaʻaga o nisi mea e le faʻaaogaina pe a toe faʻaaogaina ai nisi o vasega pepe.

Vitio: Vladimir Basekin

Faitau atili