Meafaitino pe ola ai: finauga "mo" ma "faasaga"

Anonim

E leai sou taimi e tuu ai le faailoga autu o le tausaga fou? Masalo o loʻo e mafaufau pe o le a aoga le faʻatauina o se laʻau moni poʻo se vaʻaiga o le lisi o oloa i luga o le initaneti i le sailiga o se matagofie matagofie o le orlogue. Sa matou filifili e fesoasoani ia te oe Filifili i luga o le filifiliga.

Meafaitino pe ola ai: finauga

Soifua Maloloina

Finauga mo "

1. Manogi

O le manogi o le Tausaga Fou - Foliga ma Tanger, Aia Tatau? Le faamaoni, o le toatele o tatou ua galo - e manogi pei o se tagata ola, talu ai na suia i latou e le tagata. Afai e te manaʻo e manatua, faʻapipiʻi i lenei tausaga i lenei tausaga poʻo lala i totonu o se mea.

Meafaitino pe ola ai: finauga

2. Atmossophere

O le Tausaga Fou o se aso malolo a le aiga, ma e oʻo lava i le tagata matua ua matua naunau e talitonu i vavega ma momoa i le vasega. Ola e mafai ona fesoasoani e fausia ai le tulaga tulaga ese o le Festival. E pei lava o le taimi nei, a o le uiga sili o le aso malolo na teuteuina i le aiga atoa.

Meafaitino pe ola ai: finauga

3. Leai se mea e teu ai

E ui e teuina le teuteuga faaletulafono ma se mea na tupu ai i se mea e tupu, o le nofoaga ia te ia e tatau lava ona maua. Ae o le ola - e faigofie mea uma. Tautua - e mafai ona e alu ese mai le fale. E ui o lenei faiga e matua faanoanoa lava.

Meafaitino pe ola ai: finauga

Finauga faasaga i "

1. tamoe

E mafai ona maua nei nila, ma e mafai foʻi i le taumafanafana ona maua i se mea o le potu mamao o le potu. E tusa lava po o le a se manaia, o le laau aiga ola. Ma ia, afai o le a ia aveesea le tui ma faasolosolo malie atu ma faamolemole i nai vaiaso. E i ai laʻau o Kerisimasi, mulimuli mai i le tausiga saʻo, ma le isi itu - o ni nai aso ma le laau e le lavalava o le a tumau. Leai se fiafia lagona, leai se tupe.

Meafaitino pe ola ai: finauga

2. Tau maualuga

Aus, o le tau o laʻau ola ua tupu aʻe i tausaga taʻitasi. Afai e te manaʻo i se matagofie matagofie o Kerisimasi laau, e tatau ona e tuʻua mai le 10,000 rubles. O na meaʻai na faʻatau atu i tagata faigaluega ma aʻa ma mafai ona toto, tau sili atu.

Meafaitino pe ola ai: finauga

3. afaina le natura

Tipiina o laau mo le lelei o le tele o vaiaso o lo latou olaga atoa - o se mea e faigata ona tupu i le siosiomaga ma le setete o le vaomatua. Mataupu silisili i aso nei o le tulaga leaga e leai se auala e fesoʻotaʻi ai ma le manaʻo e faʻaititia le taimi nei, ae o loʻo oti foʻi le laʻau. A e tausini ia i latou, vaʻai i le itu o laʻau masani.

Meafaitino pe ola ai: finauga

Fax Kerisimasi laau

Finauga mo "

1. Tupe teufaafaigaluega mo le tele o tausaga

O le Kerisimasi laau e le tau le faatauina mo le tausaga pe lua. O se oloa lelei o le a tautua i le tele o tausaga, o lona uiga o le a e sefe i le tausaga fou-fou tausaga faaalu. I le taimi muamua e foliga mai o loʻogutu e masalosalo, ae a uma ona e mautinoa e uiga i lea mea, aua o tau o loʻo tupu i tausaga uma.

Meafaitino pe ola ai: finauga

2. Taugofie Tau

O le mea moni, lish maualuga o laʻau e seasea ona taugata nai lo le 7000-9,000 turbles (e ui lava, e mafai ona e mauaina filifiliga talafeagai). Ae pe o le mea moni e faʻatauga i le tele o tausaga, e faʻaalu atoa le taualuga.

TRIAMP La o le Laʻau Froundy FLeffy Snow-ufiufi

TRIAMP La o le Laʻau Froundy FLeffy Snow-ufiufi

3. Aua le raw

A potopoto, ni nifanua faʻaaoga e mafai ona felelei ai, ae mafai ona aveʻese vave ona faʻafiia atu. I luga o se taimi uma, o se laʻau lelei o le a le leiloa lona lanumeamata ma fiafia i ai i se pole. Ou te taulai atu i uiga "lelei". E te le tau faʻatali mo se mea tau taugofie.

Meafaitino pe ola ai: finauga

4. E i ai ni faʻataʻitaʻiga i totonu o le fausia

O se tasi o Tranch lata mai o le matagofie o Kerisimasi laʻau ma fausia-i totonu o moa. E matua talafeagai, ona e te le tau sailia se fesoasoani talafeagai i luga o le umi.

Royal Smith Spruce

Royal Smith Spruce

5. Matua

O laʻau faafomai o le Kerisimasi e mafai ona maua o ni fogā, ma, tusa lava poʻo le fea o foliga malu ma "pei o ata".

Meafaitino pe ola ai: finauga

Finauga faasaga i "

1. E ono manogi palasitika

Vave pe mulimuli ane, o le le aoga manogi o le a faaumatia, ae i le taimi muamua na ia popole ma taofia le fiafia i le matagofie.

Meafaitino pe ola ai: finauga

2. E manaʻomia le maua o se avanoa avanoa

O le a le tele o le taimi o le laʻau i le faʻapitoa tulaga? Masina - averesi, ma e tele naua. O le totoe o le 11 masina na totoe e tatau ona teuina i se mea ma e oo lava i le setete, o se laau tele e le fetaui lelei.

Meafaitino pe ola ai: finauga

Faitau atili