Susulu mimilo i le mamanu o le faaluaina: sima ma samasama samasama

Anonim

O le fale mautotogi ua suia i totonu o le potu ma se potu malolo, ma se vaega lautele lautele. O le faʻaititia o loʻo foia i totonu e foia i le le mautonu paʻepaʻe paʻepaʻe-lanu enaena-enaena-enaena ma e paleni i totonu o le mauoa tusitusiga.

Susulu mimilo i le mamanu o le faaluaina: sima ma samasama samasama 10040_1

Susulu mimilo i le mamanu o le faaluaina: sima ma samasama samasama

Toe fausia o se potu e lua potu e fuafua i se ulugalii talavou e leai ni tamaiti. Latou manaʻomia se potu fiafia, ma le isi vaega o nofoaga e valaʻaulia ina ia tiʻeti ai i se potu tele i le atunuʻu, o le potu malolo, potu ma le potu kamuta. O lea, o le tele o vaega o le a aveʻesea i totonu o le fale mautotogi, e naʻo le faletaele o Septum o le a tumau pea. O le potu malolo ma le alatele o le Zonides e ala i se pa puʻupuʻu o cellolar sima.

Mo se aiga o ni tagata se toalua, na o le pala faletaele. I le faletaele faʻatasi ai ma le faleuila, o le a mafai ona tuʻu ese ai ni mea puʻupuʻu, o le fufuluina masini (i lalo o le laulau o le a sili ona faigata.

Sanosel

Sanosel

Umukuka meaafale o le a maua i luga o le lua isi puipui. Ae sili nai lo le tuʻuga o laulau, e fuafua e faʻaaoga se kotentuppep tuʻufaʻatasia ma se faʻamalama o le a saoloto le umukuka o le a maua fua.

Umukuka

O le foliga o le potu o le potumoe o le a avea ma se moega manifinifi ma se maualuga stew choard. O se potu malolo o le potu o le a ofi i luga o le puipui i le loloto o le potu. Mo le faigofie o tagata faʻaaoga i totonu o le Kapeneta, o tioata faitotoʻa ma o loʻo tuʻuina atu.

O le potu malolo e aofia ai se potu 'ai ma se laulau mo le ono i le ono i le valu tagata ma se nofoaga malolo. O le potu o loʻo aumai i le lautele maualalo sili atu ma se laulau kofe i luma o le TV e tuʻufaʻatasia i totonu o le fata.

Tatala Shelves Racking Fausia

O le vaevaega vavaeeseina le alatele o le alatele o le ata.

O le faletaele e foia i le tutusa malamalama o Gamma o le isi vaega o le potu. Taele, loka i lalo o le vaieli ma le faʻapipiʻiina o le faleuila pepa o le a faʻauma ai le faʻailoga mai sima ma le rack o scrades ma se vene.

Potu malolo

O le '' ai i le '' ai i se laulau tele e pei o le solomuli i luga o le pito i luma o puipui. Chandeliers i luga aʻe o le laulau, o loʻo taʻua o fugalaʻau, ma nofoa ma le le lelei o le paʻu moni o loʻo sofi i le geometric seve o mea teuteu.

Aemaise lava mo lenei fale mautotogi ua mamanuina fata mo tusi ma fuaina. O le mamanu ma le tele-tino fata, faia o ni mea eseese, e aoga ma i le taimi e tasi e teuteu. Hellves faia se ata faʻataʻitaʻi o loʻo faʻapipiʻiina i le pito i tua.

Panel ma Veneer tuʻufaʻatasia

Vaega

O le vaeluaina "O sea" i le malulu malulu na faʻaalia ai le vaapiapi o le suʻisuʻi o loʻo tuʻuina atu i le siʻusiʻu, e faʻaititia i le 10 cm.

Mai le alatele o le mea e tupu ai ...

Umukuka

I le faʻaumaina o le umukuka o le umukuka, o se laʻau iloga o loʻo faʻaaogaina, o loʻo faʻataʻitaʻia ai le uʻamea tele, faʻapea foi ma le "faʻamafanafana" sima. Faʻateʻaina, leai se mea e aunoa ma le umukuka i totonu o le loloto o le agaga e aunoa ma se tioata faitotoʻa e fetaui lelei i le aotelega o le faʻavae o le fale mautotogi o se fale mautotogi o se fale mautotogi o se fale mautotogi o se fale mautotogi o se fale mautotogi o se fale mautotogi o se fale mautotogi o se fale mautotogi o se fale mautotogi o se fale mautotogi o se fale mautotogi o se fale mautotogi o se fale mautotogi o se fale mautotogi o se fale mautotogi.

Puipui teuteu vaega

Ina ia mafai ona iloa e le potu o le potu o le Studio le avanoa e tasi o se vaega sili ona faigata, o le fale gaosi tino lanu moana i lalo o nofoaga uma.

Logisia

O le potu umukuka ua faʻaofi, ma e i ai se nofoaga faafiafiaga i totonu - o se nofoaga e faitau ai tusi ma malolo. Talu ai o le Loggidia e vaapiapi, ua foia i lanu malamalama.

O le pupuni o le a le mafai ona ...

Ua faʻatagaina e le au pupuni le mafai ona ofi mai le la, ae na o le susunuina o tuaoi

Faletaele

Le maʻei ma le aʻafiaga o le pa puipui e pei o se maʻa masani. I lona lumanai mai o loʻo i ai se teuteuga teuteu ma se ituaiga o ituaiga, na faamautu i lalo o le teuga ua esaina ma se satauro. O fesoʻotaʻiga ma le fufuluina o masini e fausia i totonu o le tasi o le loka i le hashbasin sone.

Aulelei o manu felelei-gatter mo ti & ...

O le lalelei o fata mo le teuina o solo i le fale

Potumoe

Tuuina atu le fesoasoani gyptum patipati luga o le laumua ma le mimigi, fualaʻau fualaʻau, filal ruliake i luga o foliga o totonu o meaafale ma lautele.

Lamepa, pei o se mea faatufugaga & ...

Lamepa, pei o mea tusiata, fausia se taʻaloga o ata o ata ona o le uʻamea filo

Malosiaga o le poloketi

Vaivaiga o le poloketi

Faatulagaina pupula, lautele lautele.

Mo se umukuka, o se avanoa i le nofoaga o le malo, o se mea malosi e manaʻomia.

Lelei i totonu o le auala.

Teuteu panels manaomia ma le faaeteete tausiga.

E tele nofoa mo le teuina.

O le taualuga maualuga ua faaitiitia e le 12 cm.

Faʻafetai i le puʻupuʻu o mea tau meafale, o le umukuka ma le faletaele e sili ona lautele.

O le countertop tuufaatasi ma le Windowlls faasao le nofoaga i le umukuka.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Susulu mimilo i le mamanu o le faaluaina: sima ma samasama samasama 10040_12

Designer: Alexander Maclakova

Designer: Niktata Ryzhko

Matamata i luga

Faitau atili