Faʻafefea ona faʻapipiʻi se magoto i le umukuka i le galuega: 5 faigofie sitepu

Anonim

O le fufuluina o loo i umukuka uma a umukuka. Matou te faʻailoa pe faʻafefea ona fai i le galuega saʻo.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se magoto i le umukuka i le galuega: 5 faigofie sitepu 10043_1

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se magoto i le umukuka i le galuega: 5 faigofie sitepu

O taimi na oʻo ai i le filifiliga o le filifiliga o mea laiti, ua leva ona lolo mai. masini po nei e matua eseese, o lea e oo lava i le tele oo matai i le fale o nisi taimi e le iloa pe faapefea ona faatuina se paipa i le tabletop i le umukuka. Mafaufau i foliga o le ata ma le sitepu i le sitepu o le a auiliiliina le faigofie auala.

Auala e Filifili ai se SOnk I lalo o le Tatala

I soʻo se faleoloa e fai, o le a vaʻaia e le tagata faʻatau se tele o le tele o mea eseese, ae le o mea uma e talafeagai mo le faʻaofi. Iloga i le va o le tele o filifiliga:

  • Luga. Faʻapipiʻi i le faʻaiuga o le iʻuga, ua maeʻa ona tapunia. Sili atu le faigofie ona faʻapipiʻi. O le mea leaga tele o le i ai o avanoa i le va o meaafale ma le magoto.
  • Maeu le fetuunaia. Faaofi i totonu o le pu e faaauupegaina i le faavae. O le faapipiiina o se faigata sili ona faigata, ae o lofi na puipuia mai le susu.
  • Tuʻufaʻatasia. Faʻataʻitaʻiina le tuʻufaʻatasia o le fufuluina ma le laki i luga. O le itu e mafai ona i eseʻese tulaga: i se laulau ma se laulau, i lalo, ma isi mea
  • Suia. E tuʻufaʻatasi i latou i faʻamaumauga ma mea totino: mai mea mautu laupapa poʻo maʻa. O le pito o le ipu ua pa'ū i lalo ifo o le tulaga o le faavae.

I le faʻataʻitaʻiga, o masini morte e masani ona fofogaina. E tutulu ma manaia, faigofie ona faʻaaoga. O le sili ona tele i le manaʻoga meafaigaluega mai spinless speal ma le faʻamalosi tino papa.

Stainless Steel Stenks Pra & ...

O le Stainless Steel White e aoga ma matagofie

-->

  • Faʻafefea ona filifili se magoto mo se umukuka: Vaʻai lautele o ituaiga uma ma aoga aoga

Faʻapipiʻiina o le faʻavae o loʻo faʻapipiʻiina i le laulau pito i luga o le fufuluina mo le umukuka

A o le i amataina le faʻapipiʻiina o galuega, e aoga le fuafuaina o le nofoaga o le a faitauina ai le mamanu. E masani ona nonoa i le suli ma vai. Peitaʻi, o le tekonolosi faʻaonaponei e faʻatagaina ai oe e tipi le masini i soʻo se mea i le healset. A filifilia se nofoaga o le faʻapipiʻiina, e faʻaaoga e faʻatino ai nei fautuaga:

  • O le ipu ua tuu e latalata i le nofoaga faigaluega, e sili atu le faigofie ona kuka.
  • O le ata vaevaeina le galue i luga o le lua vaega: palapala ma mama. Muamua o le gaosiga o oloa, i le lona lua o tautua.
  • Aua le faʻapipiʻi le magoto ifo i tafatafa o le slab poʻo le pusaaisa. E le talafeagai.
  • E manaʻomia lava le ipu iina, o se malamalama tele. Afai e tatau ai, o le faʻaopopoina o moli ua faʻaaogaina.

Mo le lelei Cuisine, e sili le filifilia o se masini loloto: o le a fufulu ipu tele ma isi mea atoa. O le fefiloi e aoga le filifilia o le maualalo - O sea tuʻufaʻatasiga o le a tuʻuina atu le maualalo o le spray pe a galue.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se magoto i le umukuka i le galuega: 5 faigofie sitepu 10043_5

  • Faʻafefea ona faʻapipiʻi le PROGY I luga o le laulau i luga i le umukuka: auiliili faʻatonuga

O le a le kuka i luma o le mauga

Mo mea maualuga e tipiina meafaigaluega i le laulau, i le faʻaopopo atu i le mea e te saunia ai, e tatau ona e saunia:

  • Eletono ma electrolybiz;
  • Sikulutika seti;
  • Afaina mo se avetaavale;
  • faamemelo;
  • O le sardnel, penitala ma le pule;
  • O mea faʻapipiʻi pe a latou le o le paʻu ma le masini;
  • faamaufaailoga faamaufaailoga;
  • silika seleni.

O le magoto e tatau ona suesueina ma le totoʻa aʻo leʻi faatauina. E le tatau i fomaʻi po o maosiosia, pe a fai o le shinless Steel. Afai e leai, e manaʻomia le faʻaaogaina mo Chips. E oʻo lava i ni tamaʻi nifo faʻaletonu o le a le faʻatagaina o ia e fetaui lelei i le eleele, ma e le taliaina lea. Optimemen, i le pusa e faʻapipiʻi lelei lelei. A leai, e sili atu lo latou faʻatau atu.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se magoto i le umukuka i le galuega: 5 faigofie sitepu 10043_7

  • O lenei mea e le masani ai: spiness steel umukuka ma isi uamea

Tipi i le laulau: 5 vaega autu

Faʻapipiʻi galuega o loʻo faia i le lima sitepu.

1. Faʻatinoina le faʻailoga

Tatala tuu i luga. Tatala le mea e taina ai le masini. Oppemomen, pe a fai i le pusa e i ai se teuteuga mo le faailogaina. Afai e leai, o le a matou faia le oloa lava ia. O le faia o lenei mea, faʻataʻali ia ma tuʻu i luga ma tuʻu i ai le mea o le a lafoina. E taua tele le faia o le fale e le mafai ona faalavelave i faitotoʻa o le moega o le moega. E tatau ona pulea.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se magoto i le umukuka i le galuega: 5 faigofie sitepu 10043_9

Afai o mea uma e lelei, matou te tuʻuina atu le faʻapopoleina ma se faigofie penitala ma maua se laina i luga o le pito o le umukuka o le a. O lenei e tatau ona e faamatalaina le taulaga i totonu o le ipu. Ia faia lenei mea, fuaina lona itu, o lona umi o le averesi 12 mm. Puu i totonu mai le Plan Plan le taua na mauaina ma fuafuaina le tuaoi totonu. E manaʻomia o le a manaʻomia e tipiina se pu. Ina ia mafai ona puipuia chips pe a inu, tatou te pipii atu i le vasa ma le gaʻo lipine.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se magoto i le umukuka i le galuega: 5 faigofie sitepu 10043_10

2. Matou te galulue ma le pu

Matou te ave le taʻavale, tuʻu le taʻavale i totonu ma le lapoa o le 10 mm. Taʻuina se pu i luga o le faʻataʻitaʻiga i totonu o le matagaluega i totonu. I totonu o lenei pu, matou te faʻapipiʻiina le pu o Pysik Pylon ma le faʻaeteete le tatalaina i lalo o le ipu. Afai o le masini ei ai se foliga o le quidratulalelalelalela, o pu vili i totonu o tulimanu.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se magoto i le umukuka i le galuega: 5 faigofie sitepu 10043_11

O le taua o le manatu o le tausia o le fua o le vaega. I lena taimi, ua toeitiiti ona tapena le Ua ale, e mafai ona paʻu ese ma gagau le ogaumu aasa. Ole mea lea, e manaʻomia pe tausisi i lalo pe tuʻufaʻatasia se mea talafeagai. O nei mea e mafai ona ogatasi, lava-tipiting fao, ma isi Aveese ma le faaeteete le fasi fasi fasi ma faamama le pu mai le efuefu efuefu.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se magoto i le umukuka i le galuega: 5 faigofie sitepu 10043_12

3. Faagaioia fasi

E tatau ona malamalama o le atoatoa faamau o le laina ua faigata. Ae e aoga le taumafai e fai ina ia sili ona puipuia. A leai, o lenei faʻafitauli vaega o le a muamua avea le pogisa, lea e faʻailoa ai le foliga o le misimufu i totonu o le kuka. Ma o le viia o le atinaʻeina o le fale sui e mafai ona fausia, ma o le faʻavae o le a le o seʻetia.

Tatou amata mai le olo. Ou te faamama le fasi fasi o se tamai oneone, na aveese uma mea e le mafai, aveese le efuefu. Ona matou ave lea o le kapeta ma faʻaaoga i le faʻamamāina o luga. Tuuina atu o le togafiti o le a le maitauina, e mafai ona e ave le masani paʻepaʻe paʻepaʻe. Mo le faigofie o le faʻaaogaina, tatou te faʻaogaina se tamaʻi spalale, pe a fai e leai, e mafai ona e faʻaaogaina se vailaʻau ma le tamatamai lima. Faʻamuta lemu le taligalu ina ia mafai ai ona tapunia le fasi atoa ma se mafiafia lamolemole vaega.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se magoto i le umukuka i le galuega: 5 faigofie sitepu 10043_13

4. kuka kuka

Ae le i faʻapipiʻiina meafaigaluega, e manaʻomia le taofi pea i le faʻamau lipine. Ua ou liliu i luga o le pesini ma fuafua le nofoaga o le a iai le faamau. Matou te faoa le paʻu paʻu, lea e tatau ona aofia i totonu o le afifi, ma faʻatasi ai foʻi ma le fesoasoani a vai o loʻo susuloto i totonu o le penisini poʻo se mea e faʻateia ai solo.

Faifai pea tuu le pepa talafeagai i luga o le faamaufaailoga. E le tatau ona tele naua i le faiga o le faapiipioga na te le masani ai. Matou te faʻatagaina se lipine i le pito o le magoto ma faʻamalosi ina ia puʻeina ai. Atonu o loʻo i totonu o le pusa o le faʻailoga o ia lava e tuʻuina atu. E faigofie ona fai le galulue ma ia. E manaʻomia le aveese o le puipui puipui ma faʻapipiʻi le insulator.

O le fusi e faapipii e

O le fusi e faʻapipiʻi solo i le tulaga o le fufuluina

-->

5. Faapipiiina le fufuluina o le laulau

Matou te faʻaaogaina le sami, o le va o le itu i le va o le itu ma le faʻamaufaʻailoga. Talu ai o loʻo i ai sina tamai avanoa o le fasi pepa o le faʻavae o le a vaʻaia, e mafai ona e filifilia se palu talafeagai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se uliuli poʻo se isi. Manino le sami - o le filifiliga lautele.

Ona matou tuu lea i le itu faafeagai o le pipi faʻapipiʻi ina ia latou le mautu e le o tumau. O lenei ua matou faaofi le magoto i le faavae. Faʻapipiʻi amata mai le nofoaga o le a faʻapipiʻi ai le palu.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se magoto i le umukuka i le galuega: 5 faigofie sitepu 10043_15

Tatou te faʻataʻuina le ipu ma faʻamaliʻaina lemu i totonu o le pu, tuu se fasi mea e fai. Ma le isi, matou te faasolosolo ona faʻapipiʻi le ata, ina ia o iai itu i totonu o le faʻavae. Ina ia faʻatonutonuina le ipu, ma fetaomi lemu i ai, ma agai solo i le lautele o mea faigaluega. I le tulaga lea, o le sili atu o le sili atu, e mafai ona faia mai lalo o le masini. Vave aveese latou ma se ieie. Ina ua uma le 'aisa, o le a le mafai ona iloa iloa. Matou te faia le faʻapipiʻiina, tapenaga faʻapipiʻi.

I luga o lenei mea, o le faʻapipiʻiina o le atigi mafai ona maeʻa maeʻa. O loʻo nofo pea e fefiloi i le SWAGE System, tuʻu le paluvai i se nofoaga ma faʻafesoʻotaʻi ma le paipa sapalaiina paipa. E le mafai ona finau mai o le faʻapipiʻiina o le mortise meafaigaluega e matua faigofie lava. Peitaʻi, afai manaʻomia le manaʻoga, e mafai ona faʻatino tutoʻatasi. Tonu, o le onosaʻi ma le malamalama lelei o faʻamatalaga mautinoa o le iʻuga lelei.

  • E uiga uma i le Ceramrac Shank mo le umukuka: Pros, e le mafai, ituaiga ma tulafono o filifiliga

Faitau atili