O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou i potu fale mautotogi: Faʻafefea ona puipuia le faʻamaligiina o teuteuga?

Anonim

O le fale o le Tausaga Fou o le fale fagafao ma se numera tele o le mea e ono lamatia i tagata uma o tagata auai i mea na tutupu. Ae e le o se mafuaaga lenei e lafoai ai uiga o le aso malolo!

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou i potu fale mautotogi: Faʻafefea ona puipuia le faʻamaligiina o teuteuga? 10049_1

Leai se taimi e faitau ai se tusitusiga? Matamata i le vitio!

1 Filifili se Kerisimasi Kerisimasi Laau

E talitonu o le a le mafai ona lamatia le ola poʻo le pine e ono lamatia ai le manu: latou te paʻu ese ma fagafao e mafai ona faʻaleagaina le lima pe foloina latou. Faatasi ai ma tomai faalelotu, e faigofie mea uma - o lala e le faigofie i gnaw.

O le asō, o le tala lelei o le Kerisimasi o oe

O le asō, o le tala faʻalenatura e le sili atu le leaga nai lo le mea moni. Ma o le manogi o ni nila e mafai ona faʻaopopo faʻaaogaina o moligaʻo

-->

2 tuu le Kerisimasi laau i se nofoaga saogalemu

O le a - e te iloa na o oe. Saili le tulimanu e mafai ona e puipuia, pe faʻapipiʻi se tamai laau i luga o le laulau e le o le fagafao.

Tuu le Kerisimasi laau e sefe ai au & ...

Tuu le Kerisimasi laau i se nofoaga saogalemu

-->

  • 6 Antitivali i le teuteuina o le Kerisimasi laau ma le teuteuga o le fale mo le tausaga fou

3 Fai le lagolago gafataulimaina

Filifiliga lelei - ato ma le oneone i totonu pe tusa lava ma piliki. Ona le liliu lea o le laau lea. Ma i le auala, ato atofakeni o se faʻavae - o se faʻafitauli masani ma faʻalelei o le vaifofo o le scandinavian. Ma oi latou, pei ona e iloa, i le aso nei sa fesili i faiga masani.

O le isi filifiliga o le afifi mai le autu ...

O le isi filifiliga o le faʻapipiʻi lea ole loto o le Kerisimasi laʻau i le ie. Leno e sili ona fetaui

-->

4 Sese Glass Meataalo

Pe faʻasaofi luga (pe na faʻapefea ona e faʻamalosia le laʻau Kerisimasi ma o le a le liliu). Ae e sili le filifilia o filifiliga faʻaonapo nei - laupapa laupapa, faʻaputuga meataalo pe lagonaina. E mafai foʻi ona faia le pa puipui, ae e le fausia le siosiomaga o le aso malolo.

Fafie meataalo - o aso nei

Fafie meataalo - o le faaonapo nei tulaga

-->

5 Aua le "Sweet" Kerisimasi Kerisimasi

Teuteuina o se laau ma lole, kuki ma le kengerbread - manaia manatu. Ae le mo se aiga ma se aiga ma fagafao fagafao - ona o le a latou mananao e 'ai ai. Pe tuu i luga i luga o le pito i luga, pe lafoai lenei mea.

Foliga mai o ata laupapa

Ua foliga mai e leai se leaga o fuainumera fuainumera nai lo suamalie gerierbread

-->

6 galo e uiga i le "timu"

O se mea manaia tele le teuteuga ma le tele o atumotu mai le autu "fili" o aiga ma fagafao. Ae ui ai, o manu o le a amata ona sili atu ona tei i le Kerisimasi poniuma mea (pe a e teuteu, mo se faataitaiga, fale mautotogi) ma le lailoa. E leai se mea e aoga ai, ae le avatua ia i latou. O le e sili ona leaga le Empless: O le a maua sou taimi e maua ai le "timu" mai le gutu ma na o le sasa le fagafao. O le a tatou le lelei sili atu.

Timu - Taboo mo mea teuteu i se taimi lava ...

Timu - Taboo mo mea teuteu i se fale ma fale fagafao

-->

7 Otoese eletise eletise

I le auala, o moli malamalama i luga o le Kerisimasi laau o aso nei e sili atu le talafeagai nai lo timuga susunuina. Ae e tatau ona e faaeteete ia i latou. O se filifiliga lelei - meaola i luga o maa, ona mafai ai lea ona e malosi i lala, ma e leai ni uaea i avanoa saoloto.

O meaola i luga o maa e manaia & ...

O le tele o pamu e talafeagai foi maa aua o le Kerisimasi laau e mafai ona faia i soo se nofoaga, tusa lava pe o le a le outlet

-->

8 Tafalu meataalo i luga o se uaea

Afai e te taulagaina i latou i filo, taʻalo o le a faigofie tele ona tava, ae o le palasitika uaea o le a fesoasoani e faʻamaloloina ai le tausaga fou o le Tausaga Fou.

E mafai foi ona e aofia ai meataalo & ...

E mafai foi ona e tuʻufaʻatasia meataalo i luga o le mafiafia o le ata.

-->

9 Ia faaeteete ma Moligao

Le lava o le malamalama moligao moligaʻo - o le a se mea e sili atu mo le manuia o le tausaga fou? Ma faʻapea foi - o le a se mea e sili ona lamatia mo le meaola? Afai e te fiafia tele e galue ma fiafia e te vaʻai i le lalolagi i le lalolagi, ona o se moligaʻo o le matauma, ma o le a susunuina. O lea o loʻo aveina moligaʻoga - E galulue i latou i maʻa. Taumafai e sui ma wax.

Taliaina moligaʻo i foliga o foliga mai

Taliaina o moliuila e agaleaga ma le taimi nei. Aemaise pe a fai e te faʻaaogaina i latou ma le decor - cones ma le fir lala

-->

Ponesi: O le a se isi mea e mafai ona o mai ai?

Ma o le taimi nei - e uiga i le mafaufau o le mafaufau e mafai ona fesoasoani ia te oe e faasao le lagona fiafia i totonu o le fale.

Taumafai e aua le ofuina se laau Kerisimasi

Faʻapipiʻi ma tuu le manu e masani ai i le mea fou. Masalo o le a e aloese mai le leiloa.

Avatu fagafao e faʻaaoga e faʻaaoga i le fou & ...

Ave fagafao e faʻaaoga i le mea fou ma manogi

-->

Faʻaaoga meaʻai

Veterinanans talitonu o le manogi o Citrus ma Lavender Fefe o le manu mai le Tausaga Fou Toun - Taumafai e Faʻasaina Laʻau ma le faʻamaloloina o mea. Ae ui i lea, o mea uma o tagata taʻitoʻatasi - atonu o lau fagafao e le fiafia i manogi.

Afai e fiafia lou aiga le le itiiti ifo fagafao - mafaufau poʻo le a le mea e te laki.

O nisi taimi e tatau ona e faia i le & ...

O nisi taimi e tatau ai ona e mafaufau loloto i metotia fatuga.

-->

Faitau atili