Filifili DOMERS mo le Tail Camps: Taua taua mea uma

Anonim

O loʻo matou talanoa e uiga i le faʻavae mo le filifilia o le pomers ma foliga o latou fesoʻotaʻiga.

Filifili DOMERS mo le Tail Camps: Taua taua mea uma 10052_1

Filifili DOMERS mo le Tail Camps: Taua taua mea uma

O le malosi-laveaiina elemene i luga o nofoaafi ua faigata mai le manatu o le 'ai o le eletise eletise. O le toʻatele o tagata faʻatau i totonu o lo latou atinaʻe o loʻo taulai atu i le avanoa o tuʻufaʻatasi ma ni tulafono faigofie, lea na atiae mo mea taua. Peitaʻi, i aʻoaʻoga masani, na faʻaalia ai faʻafitauli. O le a matou fuafuaina le auala e faʻatino ai ia i latou ma le auala e faʻataʻitaʻi ai se tino lelei e tatau ai mo le moli.

Mea uma e uiga i le filifilia o se dimem mo le nofoaafi

Fesootai Vaega

Tulaga o Filifiliga

  1. Le avanoa o le sologa lelei
  2. Ituaiga o moli malamalama
  3. Auala Taʻitaʻiga

Pagalega Tulafono

Foliga o le fesoʻotaʻiga o le tausaga i le moli moli

O se faʻafitauli masani pe a faʻafesoʻotaʻiina le elemene laveai ma le malosi o le malosi Mo se faʻataʻitaʻiga, mafaufau i le masani ai, tusa o le pasene pilivaʻa faʻatonutonu mo faʻalavelave. O le tele o uta lea e masani ona aoga lana polokalame, e masani lava 40-400 W. E ala i le faʻafesoʻotaʻiina o se faʻamoemoeina na mafua ai (ma o lo latou malosi e le sili atu i le 15-20 w), matou "o le" O le polokalame, o le tulafono faʻatonutonu o le faʻatulagaina poʻo le le ki uma.

Taʻitaʻia faʻafitauli o faʻafitauli i masini faigofie

  • Leo i le moli moli po o le masini dimeming.
  • Le tumau galuega (fucker).
  • O le masini ua uma ona ki i le maualuga o le pupula auala.

Filifili DOMERS mo le Tail Camps: Taua taua mea uma 10052_3

E mafai ona faʻateleina le avega ma faʻaopopo ni nai tagata faʻatau atu, o nisi taimi e fesoasoani e aveese ai le faʻaititia o mea faigaluega i se nofoaga faʻataʻitaʻi. Peitaʻi, e tusa ai ma faʻamatalaga o tagata gaosi oloa o mea malamalama, i le tulaga o le faʻaaogaina o faiga masani, faʻatasi ai ma moli, o le avega e le tatau ona sili atu i le 10% o le tele o elemene. O lona uiga, mo le 400 o le mea e sili ona maualuga, o le maualuga avega pe a galue ma kamp ma moli o le 40 W.

O lea, e tatau ona matou faʻatatauina ni faʻateiga o se paoa ina ia faʻatino le pule o le faʻailoga. Peitai, e le o le 100% faamaoniga. O le mea lea, o le toʻatele o fale gaosi e lomia i a latou faʻasologa faʻapitoa o le laulau e oʻo atu i latou oloa ma masini o eseese ituaiga.

E sili mo le kopi o loʻo i ai nei ma moli o loʻo i ai nei moli e faʻaoga ai moli faʻapitoa i tusi folau o loʻo faʻasilasila faʻatasi le latou fetuunaiga. Leipind, Abb, Schveader Electles ma isi kamupani e iai a latou faʻataʻitaʻiga. O le pito i lalo o le malosiaga o lea Pule Faatonu ua na o nai maafaamau faatonu, lea e faʻafaigofie le filifiliga o le lamepa ma o le numera o elefameni ma le numera o elefasi ma le numera o elefasi ma le numera o elefasi ma le numera o elefasi ma le numera o elefasi ma le aofaʻiga o elefa ma le aofaʻi o elefa ma numera o elefa ma numera o elefa ma numera o elefasi ma numera o elefasi ma numera o elefasi ma numera o elefasi ma aofaʻiga o elefame ma le aofaʻi o elefasi ma numera o elefa ma numera o elefasi ma numera o elefasi ma numera o elefasi ma numera o elefa ma faʻavae o elefasi Ae peitai, i ni faʻafitauli, latou te ono le sili atu i le 10 pcs. Pe a filifilia se Dimemer mo le Talia a Notemps e tausisi i lenei polokalame.

Filifili DOMERS mo le Tail Camps: Taua taua mea uma 10052_4

Tulaga mo le filifilia o le dimmer i lalo o le moli moli

Matou te lisiina i uiga autu.

1. Mafai Ona Galue ma se Malamalama Malamalama

Ae e te lei amata filifili, ia mautinoa o au taʻiala e mafai ona faʻatapetia uma. O lenei filifiliga ua saunia mamao mai faataitaiga uma. O le mea lea, vaʻai le faʻamatalaga, e faʻapitoa faʻapitoa pe o le ua leiloa masini pe leai. O le fesoʻotaʻiga ikona o loʻo faʻaalia ai se "tulaga faʻatapulaʻaina suiga i le pupula", pe, faʻataʻitaʻiga, e tatau ona i ai le mau le gata i luga o le afifi.

Meafaigaluega faʻaigoaina o le faʻamoemoeina, o nisi taimi e le saʻo le faʻatinoina. E mafai ona faʻaalia i le ituaiga faiga ole taotoga le tumau, mutomuina, faʻaleleia atili le pisa, o le le mafai ona faʻatonutonu lelei le malosi o le malamalama o le malamalama. O le mea lea, e sili le faʻaolaina, faʻatau i le ato ato a le eletise faʻapipiʻi ma moli, pe a e filifilia filifiliga ma siaki mo le talafeagai.

Filifili DOMERS mo le Tail Camps: Taua taua mea uma 10052_5

2. Ituaiga o tulafono faatonutonu masini

Matou te gaosia ni faʻataʻitaʻiga eseese o le malamalama o faʻataʻitaʻiga mo moli moli o se ituaiga (insindunos, halosen, taʻitaʻia). Afai e te le o mautinoa poo fea o le a faʻaaogaina se tasi mo le malamalama, e sili le faʻatau lautele elemene. O loʻo i ai i le maualuga o le schneader storenisi, le faʻaseʻe, abb, jung ma isi mea tetele eletise faʻapipiʻi gaosi oloa. Lautele faiga e sili atu taugata: pe a fai o le faʻataʻitaʻiga masani o le tagata faʻatonutonu e mafai ona faʻatauina mo le 2-3 afe rubles, o le Universal tutusa o le a tau 5-6 afe rubles.

3. Tautinoga Metotia

Gauai atu i le faigofie o le pule. Faʻatasi ai ma le faʻasologa o faʻataʻitaʻiga (o le aofia ai o le malamalama ma le pupula fetuʻutuuina o loʻo faia i le liliu i luga o le 'au) E i ai isi filifiliga filifilia. I le faʻavave-tuleiina, fetaomi i luga o le au, oe liliu loa i luga ma tapē le moli, ma liliu ese, suia le pupula o le lamepa. O lenei ituaiga e manatu o se tasi o le sili ona talafeagai. E i ai foi le tulei-faamau moli, faia i le ituaiga o se ki ma se ki i le laulau i luma. O le liliu mai / tape O le malamalama o loʻo faia e ala i le puʻeina puʻupuʻu i luga o le ki, ma o le suiga i le pupula ua umi.

Filifili DOMERS mo le Tail Camps: Taua taua mea uma 10052_6

O le ituaiga o auala ma isi galuega e i ai se taua taua i le tau o oloa. O loʻo taugofie le taufaʻatau mai, ma le tau o le sensosor divirm mo le mafai ona tusia i luga o le muamua faʻapipiʻi i luga o le 10 afe o le filifiliga. Ae latou te avatua le tele o tagata faʻalogo. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina o le apalai e faʻaaogaina e le tagata faigaluega. (Schveider eletise), e mafai ona e setiina le faʻasologa mo le galugofie o loʻo i ai i le fale. O nei tusi e tali tutusa, i se faʻataʻitaʻiga o Etika i le Leeʻa, i se faʻasologa o tulaga lautele i vadsbo ma isi tagata gaosi oloa.

Auala o le saʻo fesoʻotaʻiga

E faasaina ona fesoʻotaʻi elemene o ituaiga eseese (mo faʻataʻitaʻiga na taʻimua), faʻapea foʻi ma le tele tele (gaosi oloa e fautuaina e le sili atu ma le sefulu).

Pe a faʻafesoʻotaʻi le moli moli e oʻo i le dimpy, e tatau ona totogi i le saʻo sootaga o fesoʻotaʻiga uma (Vaega, fanua, fanua); A leai, o le moli oloa e mafai ona le atoatoa.

E taua le mafai ona maua e le moli moli e le domer o se tasi ituaiga ma le malosi e tasi. O tulafono aoao e tuʻuina atu le mafai ona faʻatagaina le mafai pe otometi ona filifili le Upega mo le sili ona saʻo galuega ma le avega, e mafai ai ona faʻatapulaʻaina le maualalo o le fanua. Talu mai le tele o masini e le mafai ona puipuia i le maualuga maualalo malamalama malamalama.

Mamao Byk, Oloa Manaoa o P ...

Mamao Book, Oloa Pule mo le Faʻamafanafanaga Faʻatauga Schneader

A filifilia se tulaga le aoga, e tatau ona e manatua ituaiga o moli o loʻo faʻaaogaina. A le o nei mea o i ai ma halondent scracts e le 220 volots, poʻo le halorn i le 12 voltang e le 12 volt e faʻaaoga ai masini. E mafai ona e faʻaaogaina se vateatea faʻavae i le dagimer, o loʻo lagolagoina uma lisi o loʻo lisiina. Moli e mamanuina mo le tele avega malosi. Le filifilia o se elemene talafeagai, e manaʻomia le mataʻituina o le malosi o le malamalama uma mataina. E tatau ona paʻu i totonu o le masini vaega o le masini. A faʻapipiʻiina ni faʻaopopoga o faiga faʻatonutonuina i le taimi o le tutusa, o le avega avega e tatau ona faʻaititia i le 25%.

Faitau atili