"Blooming" umukuka: faigofie i totonu o le paʻepaʻe lanumoana gamma

Anonim

O le taualuga na faia i le talepeina mai glc. Sa matua itiiti ifo i lalo o le ulu o le ulu - i le iʻuga o le pusa pito i luga o ie na natia i le paʻu o le tino i le ventiving system.

I le amataga o le umukuka sa i ai se potu ua laʻueseina, sa mafai ona oso i ai mai le auala. I le taimi o le toe fausiaina o mea, o vaega uma na le fiafia i ai ma siitia fou Foma poloka. Mai le faitotoʻa mai i le alatele, na latou tuʻua, ae o le va o le umukuka ma le potu malolo na tuʻua se vaʻaiga lautele. Na tapunia i le tioata vasega - Lua o lona tutotonu o le ogatotonu o loʻo alu ese atu, le faʻaumaina. O na toe faʻatupega e mafai ona taʻua talafeagai le umukuka ma le potu malolo - ma le faitotoʻa matala, o le avanoa e pei o le potu.

Afai e manaʻomia, e mafai ona faʻaesea le potu mai le tasi ma le isi, faʻamuta le laulu. I le ala, o le vaega sili ona lelei e alualu i luma le fua ma faaopoopo le avanoa avanoa. O le umukuka e i ai le ki o le ulu ma se peninsula, o loʻo piki i luga le kimi. Ona o lenei, o loʻo mafai foʻi ona avea se isi galuega ma se nofoaga mo taʻaloga ma faʻaputuputu vaʻaiga. O le sili atu le mafanafana o le tino ma se laulau faataamilo na faatulagaina i le potu malolo.

Architectict Roma korotkov:

Architectict Roma korotkov:

O le ata o le umukuka i luga o le St. Petersburg fale mautotogi, fuafuaina le fiafiaina o tagata e ana - o se ulugalii, fiafia i musika ma talaʻaga o faʻapitoa. Latou mautinoa sa mananaʻo le mea pupula ma le masani ai. O le mea lea, sa i ai le lanu lanu fefiloi o vasega ma le scandinaviavial xugge ma le LOFSA Faamatalaga. E fia iloa na faʻasaʻo le polokalama muamua, ma le tele o uiga lelei o le tu i matu o tafaoran. Ae, faʻatau atu i totonu o Chitramic Fules, na taofi le lauʻeleʻele i luga o le aoina ma le lima vali i le foliga o le pupula. O le mea lea, o le manatu na amata ona suia, na matou filifili e faʻaleleia, ma o lea na fanau mai ai le ata: fugalaʻau o loʻo fuga i lalo o kapota. O le iʻuga, na toe foʻi ai i le lakapi meaafale i Scandinavian sitaili, na filifilia se moli ulu lanumoana i le agaga o nusipepa. I le auala e tatau ona i ai i musika moni musika moni, tagata faʻatau faʻatulaga se sipuni i le fale mautotogi. O se tasi o koluma o loo i totonu o le umukuka.

Fuafuaga o le fola

Umukuka sikuea 10.9 M2

Faamalamalamaga: 1. Storesarator 2. pologa

Faamalamalamaga: 1. Sporigorator 2. tatalaina luga 3. O le kukaina o le pati) PMM (SOBING ROBERS 6. NOFOAGA

Mea ma Meafaigaluega

Gernder: Timberwift Cirqut Board

Pam: Little Greene vali, Cermirac Ceramic Bardelli Cloramic Tile

Meafale: umukuka - e okaina e le tusiata tusiata, demegur nofoa loloto fale

O falefaigaluega: ogaumu, kuka laupapa - electrolux, sparebzer showriger, mimiti

Faʻaalia filifiliga: filifili le maʻa

Retro (Russell Hobbs) Mana: 1300 W Aofai o ofisa: 2 numera o le tapoleni: 2. 5090 olo.

Icona CTO 2003.R (Delonghi) Malosiaga: 900 W numera o ofisa: 2 Aofai o Taavale: 2. 6690 Cre0.

5kmtt21116EER (umukuka) malosi: 1200 w numera o ofisa: 2 numera o taai: 2. 14 990 rust.

Faitau atili