12 mataupu ma tali e uiga i faapipii faiga

Anonim

Natia natia modules mo le aumea tumama ua amata ona sili atu ma sili ona sailia. Matou te tali atu i fesili sili ona lauiloa e uiga ia i latou.

12 mataupu ma tali e uiga i faapipii faiga 10069_1

12 mataupu ma tali e uiga i faapipii faiga

I le sefulu tausaga talu ai, o mea e fai ma mea e fai i luga o le fola "" i luga o le fola ", ua avea ma mea taua i le mamanu o faletaele ma faleuila. I tutusa, na iai le agavaʻa e nana faʻamatalaga faʻatekinisi uma. Mo se fesoʻotaʻiga le mafai ona vaʻaia o le faʻaaogaina i le suavai sapalai ma le suʻiina o le sanfirfora i luga o le puipui, faʻapea foi mo le puipui o Bachkov i luga o le puipui. I le faʻaaogaina i le faletaele i lalo o le faʻapipiʻi faiga (s), o le atoatoa faatupeina o le inisinia module (elemene) e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi ai soʻo se mea e faʻaalu ai le suavai. Ina ia faia lenei mea, e le tatau ona e tau lelei i le pa puipui, nana fesoʻotaʻiga i le fola. O le module e mafai ona faʻaaogaina uma i le taimi o le Peraimeri toe faʻaleleia ma i le taimi o loʻo faʻaonapoleina o faletaele.

Faʻaaogaina faʻapipiʻi mo le mod

Faatasi ai ma le fesoasoani o faʻapipiʻi modules ma faʻaopoopo faʻapitoa faʻamatalaga, e mafai ona saogalemu le faʻamamaina o masini uma e aunoa ma puipui tau

1 O a ituaiga o faʻapipiʻi modules o iai?

Faʻapipiʻi faiga e vaevaeina i poloka ma faʻavaʻa. O le tele o poloka poloka poloka e faʻatapulaʻaina. O faiga o lenei ituaiga (o loʻo taʻua foi o le "faʻapipiʻi pusa") ua fuafuaina e faʻapipiʻi ai le faleuila i luga o le fanaina fusi. O le tane o loʻo faʻamau i le puipui.

Tele lautele, o le faʻavasegaina o fofo o loʻo faʻamauina ai le latou lava faʻavaʻa. Le faavaa faapipiiina o se faavaa uamea anagatā ma se -O le aneti-corrosion, lea e faapipii atu i le totoga manaomia mo fesootai ma Faamauina le faapipiiina ma tuuina i ai santehpribors. Ma i le taimi lava e tasi, e mafai ona tuʻu ese masini o soʻo se mea: masani i le puipui, i le tulimanu, i lalo o le faʻamalama poʻo le faʻamanatuina o le vaega o le aoga sone.

Faʻapipiʻi faiga e le faʻatapulaʻaina oe ma le uluaʻi pa puipui ma le masani masani o mea faigaluega i totonu o le potu i totonu o le potu i le taimi o le avanoa ma le filifilia o masini

Ua auai le lelei

O le lelei tele o le faʻamipi o le faleuila - hygiene, leai se faigata-i-mea e oʻo i ai. Mama i lalo o le masini e faigofie

  • Faʻafefea ona filifili le faʻapipiʻiina mo le faleuila: 5 taua tulaga ma faʻailoga tagata gaosi oloa

2 E i ai ni faʻavae faʻavae i Modules mo le faʻapipiʻi o le faleuila, Falepuipui, Basekbasn?

O ituaiga ituaiga modules e iai lona lava uiga. O le faʻailoga faʻailoga o le inisinia vaega mo le faleuila o le bopled o se tane faʻapipiʻi e faia o le sili-lelei plassics. O le voluma o le tane e mafai ona 10 lita. O le alatoto alatoto lagolagoina le nofofua ma le faaluaina flush mode. I le tulaga o le auvai kesi i tagata e umia faʻapitoa, fesoʻotaʻiga mo palu e faʻapipiʻiina i le faʻapipiʻi mo le bideat ma hardbanin. I le faʻauiga mo le faʻauiga, vai mo le plum o loʻo sapalaiina i le pito i luga o le masini (o loʻo faia ai le alavai o le mea e tupu ai i lalo (manava O le crane e mafai ona galue uma i otometi ma tusi lesona faiga e nafa ma le fufuluina ma vai taumafa.

12 mataupu ma tali e uiga i faapipii faiga 10069_6

  • O le a le mea e fai pe a fai o le faleuila tapon e tafe: 4 masani ona faafitauli ma fofo

3 E i ai se fesoʻotaʻiga i le va o le ata o le ata o le module ma le ituaiga o puipui o fea o le a faʻapipiʻi ai le masini?

I le filifiliga o le autasi module tatau ona "siva" mai le puipui. Ioe, e sili atu le pa o le pamu i le laumua puipui. Peitaʻi, o faʻavaʻataga e lelei, o loʻo fuafuaina mo le faʻapipiʻiina o ni taʻavale o le faʻamafanafanaga, ae faʻapea foi i luga o puipui o pa ma faʻavasegaga (mo le plamboarcppopi poʻo pou poloka).

12 mataupu ma tali e uiga i faapipii faiga 10069_8

4 O le a le eseesega i le va o modules ua fuafuaina mo le faʻapipiʻiina o mea faigaluega i luga o mataitusi tetele ma so-taʻua o puipui pito.

O le modules fuafuaina mo le puipui o pamu (puipui) o se faʻavaʻa e aunoa ma se lagolago pe i luga o le lua lagolago e faʻapipiʻi i le fola, o le pito i luga o le fola. I soo se tulaga, o le module ua mautu i le fa-manatu ma fusi faapitoa. O ia modules faia geberit, o le tiʻetiʻe, le fiafia, Friatherc, vieoga, sant, ma isi mea o le module mo le 5500 10-14 afe o le vaitusi, mo le 10-14 afe.

Mo le faʻapipiʻiina o masini i Vaega Malamalama, Papatusi Papatusi Paʻoto, faʻaleleia lava faʻavaomalo o le lagolagoina faʻavaʻa o loʻo faʻaaogaina i luga o le sili ona malosi lagolago, lea e mausali lava i avega uma. Modules e mafai ona tatalia le avega e oʻo atu i le 400 kilokalama. Ina ua uma ona faʻapipiʻi le module, o le taʻele o le pludm e tuʻu ai i luga, o le flush ki (mo faleuila) o loʻo taulaʻi atu, o le vai o loʻo tapunia i luga o le paʻu, lea ua faʻapipiʻiina ma laupapa.

Faʻavasega mo le nanaina o le faʻapipiʻiina i se laupepa laupepa poʻo isi auala malamalama, a le adcomplaght, tulaga lelei, cyat, vie, vie, vie Latou tau averesi o le 8500-17 000 000.

Faʻapipiʻi faia nofoaga

O mea faʻapipiʻi e fai ai le potu foliga popole, ea. Inisinia modules o eseese maualuga.

5 pe o le faʻavaʻa module e manaʻomia mo le mutiaina o le faʻapipiʻi o le atigi. A maeʻa, e mafai ona faʻasaʻo i luga o le puipui faʻaaogaina puipui?

Muamua faia. Ae a aunoa ma se auivi module, e mafai ai ona faʻasaʻo le magoto i luga o le sili atu. Puipui ma se mamamea e masani ona aofia ai. E masani lava ona latou maua se le-muamua foliga pe e le talafeagai mo lenei ituaiga atigi. A faapipii i luga o puipui, eyeliner tumau (seivagana ua faʻapipiʻiina le siki i se meafale, lea e mafai ona natia). O Rama na te alaala i le vai ma le suavai suavai. O le pito i luga o le faʻavaʻa e mafai ona liua i se fata lelei. O le sagisagi ua tautau i luga o le lua stiletto faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi mausali i ai. O le tau o le atigi e tusa ma le 5 afe o rubles, mo le rait - tusa o le 9 afe rotabs.

O lea atonu o totonu o le & ...

O lea e ono pei o totonu o le aufaʻatau ma ni masini faʻapipiʻi (capsule aoina)

Na avea le Pinged i le mea e tupu ai se malologa i le faletaele o le Heanthing

  • Faʻapipiʻi le faletaele ma ou lava lima: aoga faʻamatalaga mo eseese faʻataʻitaʻiga

6 O le a le auala e alu ai i le taʻavale taʻavale i le tulaga o faʻafitauli?

Tatalaina o le toe teuteuga o le fofo (i le Shill ki), e faigofie ona ulufale i le tane mekninis. E ala i le hatch faamalama e mafai foi ona e mafai ona toe fetuunai le stendinken alatoto, seti ni ausa o le alavai.

7 Afai o le laumua puipui o loʻo mafai ona tauaveina se avega taua, pe a le mafai ona faia e aunoa ma le faʻapipiʻiina?

Ioe, o le laumua puipui e le manaʻomia se avanoa leai. A o le mea moni o le mea lena sa masani tele O iʻuga o lenei faapipiiina mafai ona le amanaʻia, lē taua i le mea moni o lenei galuega o le pefu ma le taimi e alu ai. O le faʻavaʻa module ua aveese ai ni faigata tutusa. O mea uma e te manaʻomia e faʻafesoʻotaʻi ma le laumua o loʻo taofiofia i le puipui e ala i le mauga faʻamatalaga, o le mea e avea ai ma se tagata 'auʻauna ma le masini.

Faatasi ai ma le fesoasoani a inisinia modules m & ...

Faatasi ai ma le fesoasoani a inisinia mogadules, atoatoa faletaele masini masini mafai ona faatinoina. Mo mataupu taʻitasi e iai se fofo

8 Pe a fai o ofu faʻa-masani, e le masani ai tulaga masani ona tupu ai. O ni faʻavaʻa modules na tuʻuina atu e fofo ai i latou?

I le faʻaopopoga i faʻavaʻa o faʻavaʻa, tagata gaosi oloa na atiae ai ni vaega faʻapitoa mo le le-tulaga tulaga. O lea, ua faʻasao mai e Cheret se ata o le Prittebu i luga o le maketi a le Rusia, lea e faʻafaigofie ai le faʻapipiʻi o le faletaele i le paʻu, vevela ma malulu, vevela ma malulu, vevela ma malulu vai, vevela, vevela ma malulu vai ma malulu vai ma malulu vai ma malulu vai ma le vevela vai ma le vevela vai o lo o maua. Pe a fai mai fafo o meaʻai masani, e aofia ai i le tulaga o le nofoaga o le swerws rim, vaʻavaʻaia le faʻapipiʻiina o modules 38, 41, 45 cm lautele (Gem lautele. Afai e le lava le mea i le maualuga, faʻaaogaina faʻapitoa faʻapitoa faʻavaʻa. O loʻo tuʻuina atu i latou, mo se faʻataʻitaʻiga, i le Eco rico rics (fikiga). O lo latou maualuga na o le 63 cm.

Ultrathin WC-Simil Techluex, FRK ...

O le ultra-manifinifi wc tipolo Techluex, fausia i le puipui. O filifiliga uma e natia i tua o le laugutu guyorious laulau.

Manuia

  • Faapipiiina faiga o se tusi teuteuina ua leva ona faia.
  • Faataga oe e fetufaaʻi le fuafuaina o fuafuaga ma faʻafitauli.
  • E maua ai le totoa ma le faigofie o le mauga e aunoa ma le pa ma puipui.
  • E mafai ai ona siitia le faleuila, magoto, fale tifaga ma le faʻamasinoga, faʻapea foi ma le nana o le faleuila i lalo o le falevae.
  • Fai le potu sili atu le faʻamamaina, pei ona aveʻeseina ai le malosi-i-auala avanoa, faʻafaigofie faʻamamaina.
  • Faʻatagaina oe e faia se faʻavasegaina o fola o fola laupapa, faʻataʻitaʻiga, tuʻu mai ata matagofie a atacac.

9 E iai ni faʻapitoa faʻavae moduele mo le nanaina o le masini i le tulimanu?

A faʻaleleia le faletaele e masani ona faʻaaoga e faʻapipiʻi ai le faleuila i le tulimanu. I lea tulaga, e mafai ona e faʻaaogaina ni vaega o inisinia tulimanu (mo se faʻataʻitaʻiga, geberit, vine). O le tane e tutusa ma le trothd ty dris e fetuunai foi e tuʻufaʻatasia i le tulimanu. E mafai ona faʻapipiʻi le masini i se tulimanu e faʻaaoga ai le tutusa masani tulaga faʻapitoa o faʻailoga faʻapitoa o loʻo faaauupegaina i puipui faʻapitoa e tuʻu ai le faʻavaʻa o le 45 ° i puipui.

  • Faʻafefea ona faʻapipiʻi se faletaele Bowl: 3 Faʻamaonia metotia

10 E mafai ona filifili ma faʻasaʻo le maualuga maualuga pe a faʻapipiʻi mea faigaluega?

Ioe. Mo lenei, o le toe faʻaaogaina o vae lagolago o le faʻapipiʻi o le tele o tagata gaosi oloa o loʻo faʻaaogaina i le faʻaaogaina o le tagata lava ia o le faʻaaogaina o le tagata lava ia. O le maualuga o le faʻaogaina o masini e mafai ona suia i totonu o le 200 mm. O le pito i luga o le faleuila poʻo le Bidit e tatau ona i ai i le maualuga o le 400-430 mm mai le tulaga o le muamua fogafale, ma o le vaipuna o le 800-850 mm. Ina ua maeʻa le saoasaoa o le masini e faʻaalia ai, o le masini e tatau ona faʻasaʻo.

Na faigofie le faʻaoʻoina o le Pinged (Calleilant masini), ae manaʻomia foʻi le itiiti ifo le itiiti ifo o le tele o le taimi ma taumafaiga e fufulu le potu

11 Afai e manaʻomia le faʻatusa o le maualuga o le masini pe a uma ona faapipiiina i lalo o manaʻoga taʻitoʻatasi o le aiga uma?

O le asō O loʻo iai ni fomaʻi faʻapitoa e mafai ona tuʻuina atu le maualuga o le masini ma le fanau laiti, ma o latou matua o matua matutua, sui o tausaga pe ma ia faʻafitauli o le Makeculofulmul system. O loʻo matou talanoa e uiga i le viega eco ma modules, o le faʻapitoa foliga o le faʻaaogaina o le maualuga o le masini faʻaaoga le masini masini.

I le oomiina, e mafai ona suia le maualuga o le tuuina o le faleuila i le amataga o le 40-48 cm e aunoa ma se taumafaiga. Ma o le maualuga o le faʻapipiʻiina o le fufulu fufulu o loʻo suia taʻitasi i totonu o le 20 cm, siitia ma faʻaititia le masini mai le 70 i le 90 cm (mai le fola (mai le fola (mai le fola (i le foloa (mai le fola (mai le fola (mai le fola (mai le foloa o le mea). Ia faia lenei mea, kiliki i luga o le faamau e tatala ai le faiga; Fetaomi ou lima i le masini e ala i le faʻatulagaina o le tulaga manaʻomia, ma faʻasaʻo le maualuga i le kiliki i luga o le faʻamau (i le tulaga o le faʻamau). E le tatau ona sili atu i le 70 cm, ma le mass o le 21 kg.

Fufulu fasi vaega e mafai ona liliu & ...

O le fafine pati e mafai ona liliu i totonu o se faletaele o le faletaele.

12 E tatau ona faʻatau se masini ma faʻavaʻa module o le tasi gaosi oloa?

Faʻatau mea uma o loʻo lelei tele. E ui i lea, i Europa, ua leva ua le uma le aufaatasi ma ni oloa o eseese a le aufaitau ma isi.

Faauma teuteu pou. Mont & ...

Faauma teuteu pou. E mafai ona ou lafoina paoa i totonu o se tulimanu e faʻaaogaina uma le tulaga ma faʻapitoa vaega

Numera i luga o se tusi

  1. E i ai le lua ituaiga o mamao i le va o le faʻapipiʻiina o le king pu o conmolle chart bowls ma se idω: 180 ma 230 mm. Mo URIALS MA O atigi e leai ni faatapulaaina - faapipiiina o faiga ua fuafuaina mo latou faʻatagaina oe e tuʻu i luga o studs mo le fusi i soʻo se mamao.
  2. Uma Envigates Modules ua faaauupegaina ma ni auupega e fesoʻotaʻi ai i le Sound Paipa ma se lapoa o 90 ma 110 mm ma le faʻaliliu i le salu. I le faʻapipiʻiina lava ia, o se paipa ma le lapoa o le 90 mm ua faʻaaogaina. Ina ia faʻafesoʻotaʻi le atigi, teugatupe ma uriigalils i le steding com strat, o le a manaʻomia le siphon (pei o se tulafono, faʻatau ese).
  3. O le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina module faʻatagaina oe e fetuunai ai le loloto i le laina o le 125-185 mm pe a faʻapipiʻi le faleuila papa. E tupu lenei mea e moli ai le masini i se nichh po o se vaega o le le mafiafia.

Sergey Kozhevnikov, inisinia

Sergey Kozhevnikov, Technical Faatonu Skist, Geberitit Rus:

Tele o tagata faʻaaogaina manatu e toe faʻaleleia se faleuila o le faleuila - o lona uiga e sui ai le faleuila tuai o loʻo fai lea e tutusa lava, naʻo le fou. Aemaise mai le mea e te fefe ai i se mea e fai ai loʻu paʻu i tulaga o le utiuti avanoa ma le i ai o paipa. O nei fefe e le talafeagai. O le tele o le tele o faʻapipiʻi modules faʻatagaina oe e foia ai ni galuega. O lea, mo le fale mautotogi i se masani o le maualuga o le Rusia tugutu o le sili fofo e mafai ona avea ma mea e mafai ona faapipiiina elemene numera "plattenbou". Faapipii i le puipui i totonu ua umi le umi o le 50 cm, ma i le pito i luga pa, faapitoa faalautele pu e faia. Latou te faʻatagaina oe e puipui le elemene eleʻele i le nofoaga e le faʻalavelave ai le paipa.

Faatasi ai ma le fesoasoani a inisinia modules m & ...

Faatasi ai ma le fesoasoani a inisinia mogadules e mafai ona e mafai ona avea ma avanoa avanoa, faʻapipiʻi masini i soʻo se mea i le faletaele

Taua vaega

O le vaega poʻo le plum button o se vaega taua o le faʻapipiʻiina mo le faleuila. O lenei mea e ono eseese fesuiaiga: ma le "fufulu-taofi" I lea tulaga, o le fālutu e mafai ona toe taofi e ala i le toe faʻafesoʻotaʻi o le koluma; Ma le lua filifiliga mo le fufuluina (tamaoaiga, saunia mo le siiina o le afa o le tane, ma o se masani ma le alavai); Faʻafesoʻotaʻi, o loʻo faʻamalosia e le maua o aveʻese. E mafai e le auvae laupapa ona eseese i mea, lanu ma mamanu, masani lava o se teuteuga moni o le faleuila po o faletaele.

12 mataupu ma tali e uiga i faapipii faiga 10069_19
12 mataupu ma tali e uiga i faapipii faiga 10069_20
12 mataupu ma tali e uiga i faapipii faiga 10069_21
12 mataupu ma tali e uiga i faapipii faiga 10069_22
12 mataupu ma tali e uiga i faapipii faiga 10069_23
12 mataupu ma tali e uiga i faapipii faiga 10069_24

12 mataupu ma tali e uiga i faapipii faiga 10069_25

Faʻapipiʻiina module ma le BACH CTOROFIX (tusa lea o le RABRAS) ma le faleuila Bidit Aqual mara faʻamafanafana (367 500 Ruble)

12 mataupu ma tali e uiga i faapipii faiga 10069_26

Raced Sl faapipii seti mo le nana i luma o le puipui (9285 olo.)

12 mataupu ma tali e uiga i faapipii faiga 10069_27

Faapipiiina module mo le nanaina o le naunau

12 mataupu ma tali e uiga i faapipii faiga 10069_28

Faapipiiina le teuteuina o le addut module

12 mataupu ma tali e uiga i faapipii faiga 10069_29

Faapipiiina module mo le faʻapipiʻiina o le alatoso

12 mataupu ma tali e uiga i faapipii faiga 10069_30

Fufulu ki e lua o le fatu o le flushing, lea e fesoasoani i le tau aoga

  • Usernaʻase Faʻapipiʻi Fua: Tulaga mo poloka ma faʻavaʻa tulaga

Faitau atili