Nai lo le moega atoa: Faʻafefea ona e filifilia se sofa mo aso uma moe?

Anonim

E le fiafia tagata atamamai i le faia o le ata moe. Ae o lenei mea e vaivai ai le moe atoa, pe a faʻatusatusa i le leai o se sikuea mita. Ae o isi taimi o le tulaga o loʻo i ai - faʻataʻitaʻiga, pe a oʻo i se potu lua potu e te manaʻomia e faʻaata ai le potu malolo ma saunia se nofoaga e moe ai poʻo ni aiga ua sau.

Nai lo le moega atoa: Faʻafefea ona e filifilia se sofa mo aso uma moe? 10082_1

I ia tulaga, e manaʻomia le foia o le fesili - o fea Sofas e sili mo le faʻaaogaina i aso uma. Mafaufau i le atamai o le filifiliga o foliga, syshat mechanisms, o foliga o le ulagiga ma faʻavave ma foia le mea o loʻo iai - o se faʻataʻitaʻiga lelei.

Ma, e tatau ona i ai meaafale mea nei:

  1. Ia e saʻo - o le mea muamua i le lisi, pe a tatou talanoa i le moe ma le faʻaaogaina i aso uma. A leai, e tatau ona e "Fai tala faatolu" ma le soifua maloloina foi, ua ma le ola maloloina, ua ma, o se iuga, - lelei lelei.
  2. Server mo se taimi umi - aua o le filifilia lea o se faʻataʻitaʻiga ma le talitonuina ma le maualuga le tulaga-tulaga faʻavae faʻavae. Faapolofesa Faapitoa. Ona saoloto lea faʻalemafaufau i le olaga atoa o le olaga, ae e leʻo le "faʻatau atu" ma e le o faʻataʻitaʻia i se isi auala.
  3. Faigofie ona taoto i fafo. Mafaufau o le ae manaʻomia e faʻaaoga ni taumafaiga tau vaʻaiga i aso uma e faʻamalu ai le ata. Laititi.
  4. Gaioiga, poʻo le avanoa o isi filifiliga. Faʻataʻitaʻiga, ie lino pusa poʻo teuina faiga. O nisi taimi i autafa o le itu e fai ai papa, mo se faʻataʻitaʻiga, mo se pa. Poʻo le malutaga - mo tusi poʻo ni mea faigaluega.

O lenei o le a matou auiliiliina nisi mea, o mea e tatau ona ave i ai muamua a o le i faʻatau.

Nai lo le moega atoa: Faʻafefea ona e filifilia se sofa mo aso uma moe? 10082_2
Nai lo le moega atoa: Faʻafefea ona e filifilia se sofa mo aso uma moe? 10082_3

Nai lo le moega atoa: Faʻafefea ona e filifilia se sofa mo aso uma moe? 10082_4

Sofa

Nai lo le moega atoa: Faʻafefea ona e filifilia se sofa mo aso uma moe? 10082_5

Ma i le tatalaina

  • Faʻafefea ona sui le sofa i totonu o le potu malolo ina ia sili atu le manaia ma le aoga: 5 filifiliga

Auala e Filifili ai Se SOFE mo le moe i le tele

Ia lagona le mafanafana, o se nofoaga moe mo le tasi e tatau ona le itiiti ifo 140 cm i le lautele, ma le 200 cm i le uumi. Ma faʻalua faʻataʻitaʻiga - 160 cm i le lautele. Gauai atu i lenei mea pe a filifilia ma siaki pe o le a e faigofie ona taoto i ai i le tulaga e tatalaina.

Mafaufau i se isi taimi e uiga i le tele - pe o le mea i le faitotoa o le a pasi. I mea uma, o oe o le a fai sau mea e avatu e aumai i totonu o le potu.

  • 6 faʻataʻitaʻiga o sofa e leai se faamoemoe

Filifili pepa

O meaafale uma mai lenei vaega e vaevaeina i ni ituaiga e lua: sao ma tulimanu. O le mea moni, o faʻataʻitaʻiga mafai lava ona mafai ona modutua pe, mo se faʻataʻitaʻiga, onosai, ae e le taumateina, ae latou te le mafai ona fetaui ma le sini o loo tatou talanoa i ai i aso nei. O se mamanu sao e le avea ma avanoa tele pe a gagau. E taua tele i le va lapopoa. O loo piilima i luma ma e sau mo ni tagata se toalua.

Faatulaga sone

Faatulaga sone

O le vaega taua o le fuafuaina, ma e tele avanoa i le setete pisi, ae o lenei faʻataʻitaʻiga e sili atu o se sui o le moega - i le sili ona lelei.

Tulimanu sofa

Tulimanu sofa

  • Faʻapefea ona filifilia meaafale o le a umi le umi: 5 delometric faʻailoga

Sofa mechanisms: O le a le mea e sili atu i aso uma?

Mafaufau i metotia faʻavasega ma ina ua maeʻa faia le mea e faʻaaoga e faigofie.

1. "Tusi"

O le sili ona faigofie. Faʻapefea ona galue? O le nofoa o aʻe ma ina ua uma ona toe foʻi i tua faʻatasi ma tua. O le ata e faʻamoemoeina ma talafeagai mo le faʻaaogaina i aso uma, ae e mafai ona faigata ona faʻasolosolo le siisii ​​o le nofoa i aso uma. E le gata i lea, i le va o le iʻa e aliali mai i le auala - ma se le atoatoa, e le aoga le moe.

Nai lo le moega atoa: Faʻafefea ona e filifilia se sofa mo aso uma moe? 10082_11
Nai lo le moega atoa: Faʻafefea ona e filifilia se sofa mo aso uma moe? 10082_12

Nai lo le moega atoa: Faʻafefea ona e filifilia se sofa mo aso uma moe? 10082_13

Tusi

Nai lo le moega atoa: Faʻafefea ona e filifilia se sofa mo aso uma moe? 10082_14

Ma tatalaina

  • Aisea e 'ai ai le sofa ma le mea e fai: 3 auala e foia ai meaafale

2. "Euro bon"

O se faʻasologa o lenei faʻamaumauga muamua o le filifiliga muamua - ua alualu i luma le nofoa, ma peʻa uma ona tau matamuli ma pito i tua. Pei o se tulafono, o loʻo i ai lea o loʻo i ai le pusa mo ie puipui. Ma e oʻo lava mo le gaoia, e le manaʻomia taumafaiga malolosi a le tino.

3. Filifili

E manatu o le sili ona faigofie ile taotoga. E aoga ia faʻavae i lalo, mai lalo o le nofoa, o se vaega faʻaopopo o loʻo uia luma, ma o le tua ua gagau i tua. E aliali mai i luga o se lamolemole luga o le a faigofie ona pepelo.

4. "Aiaiga"

"Oloa" e faia ma se isi module i tua atu o tua o le moega. Ma afai o le nofoa agai i luma, o lenei module o le a decoose faatasi ma le tua. E aliali mai se lamolemole lamolemole.

5. "Dolphin"

O le faʻaʻoleʻole metotia o lenei faʻataʻitaʻiga e tutusa ma le malaga o le Dolphin. Ae peitai, faamasino mo oe lava - o le auala lea e aoga ai le au fai togafiti. E tupu i le tulimanu o itu. Faʻatasi ai - faʻaititia.

  • Faʻafefea ona ia filifilia se sofa i totonu o le umukuka: 6 taua manatu e tatau ona avea ma faʻamatalaga ma aoga aoga

6. "Kiliki-klyak"

O lenei meafale ua iai "apaau" - i autafa o nofoa ma tua, lea ua tatalaina ai. Ma a maeʻa le mamanu e galue i luga o le faʻavae o le masani ai "tusi" - o le nofoa o aʻe ma teena.

7. "Malamalama"

O le mea lea e tasi i luga o le faʻataʻitaʻiga - e na o le a sasaina ai le a ofa. Ae o le lamolemole lamolemole ua mauaina, ma o le a le tele avanoa. Sili mo tamaiti.

Sofa pepa lit.

Sofa pepa "Malamalama"

8. Calmade

I totonu o loʻo iai se mamanu i vae ma le manifinifi mataʻutia. E seasea latou faʻatuatuaina ma fautuaina ae o se filifiliga mo malo - e moe i aso uma o le a le talafeagai.

O lea o le sofa clomshell mata

O lea o le sofa clotmhhell foliga mai i foliga le fuafuaina

O lea, mo le faʻaaogaina tumau ma sui moega, filifili se faʻataʻitaʻiga i fafo, "Aiari", "Dolphin" poʻo le "Europal" poʻo le "Europal" poʻo le "Europal" poʻo le "Europal" poʻo le "Europal" poʻo "

Fautuaga: Afai o le tagata e toatasi o le moe, mai le faʻataʻitaʻiga o le auala e mafai ai ona e musu e le lava le lelei o le lautele. Lea la e mafai ai ona sefe.

O a ni faʻavaʻa o iai?

E pei ona tatou tusia i luga, o meaafale o le a tuʻuina i aso uma i se avega tele - sili atu i le 100 Kg, afai o ni tagata se toʻalua o le a moe ai. O le mea lea, e tatau ona fuafuaina le faʻatulagaina, ae le o le oti ae le faʻatonuina leo. O nei uiga o loʻo iai ni fasi fafie - beech, Bishch, nati ma ok. Ioe, latou te le o taugofie, ae o le a mautinoa o se taimi umi.

Laupapa laupapa

Laupapa laupapa

Vaʻai atu foi i metactic faʻavaʻa, ae o le vaʻaia. Afai e faʻamau mo e modules, latou te amata ai ona faʻamafanafanaina le taimi, ma e tatau ona e mimilo.

Uamea darcass

Uamea darcass

O le a le mea e filifilia ai se sofa mo aso uma moe i luga o le faila?

Vaega o ata eseese e le tatau ona faia i totonu pe a filifilia meaafale. E masani lava ona filifilia le 2 ituaiga: Spring ma Syththetic.

1. Spring poloka

Sports tuuina mai le manaia ma maua uiga orthopestic uiga. Ae, e mafai, e mafai ona fasia, ma ou anapopogi ifo loa ona ou popole i ai, malepe lava pe gagau le ofu i fafo. Peitai e le o se mafuaʻaga lea e te tuʻua ai, e tatau ona e filifilia filifiliga sili ona lelei.

O lea, o poloka oona o loʻo vaevaeina i le faʻalagolago ma tutoatasi.

Faalagolago - filifiliga o paketi. Aisea ua valaauina ai i latou? O le mea moni pe a e oomiina se tasi tautotogo, o le toe vaega o le a sau foi agai i luma. O le autu lea o le faʻailoga o se faʻailoga faʻalagolago - mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai o le tasi tagata ua leva ona moe, ma o le lona lua tasi e pa'ū mulimuli ane, o le a lagona le le mautonu o le tagata. Mo le lava mafuaʻaga e tasi, e mafai e le auvai ona faʻaloaloa, ma fatuina le aafiaga o le "Hammock" - o lona uiga o le tagata na o le "toilalo." Tutoʻatasi o loʻo i ai se sili ona lelei orthokatiki aʻafiaga. E tofu le tautotogo taʻitasi i totonu o se tagavai faʻapipiʻi. Ina ua maeʻa le tautotogo pepa i totonu o fasi ma aoina atoa le poloka. O poloka tutoʻatasi, o le vaitaimi aloaia ua umi, ma e mafai ona latou puʻeina foliga o le tino, e le faʻafefeteina ma tetee. E ui lava, o le mea moni, mo uiga lelei o le a totogi.

Tutoʻatasi Pantont

Tutoʻatasi Pantont

2. Falaolau mai le Bam Ruber, Syttheps ma mea faapena

O le a le mea o loʻo faʻaaogaina e avea ma tagata faʻatau? Ilkone, o le fulufulu mamoe, o le pamu, sythens, tuai. I luga o nofoa muamua e tolu e faigofie - E malu. Ae ui i lea, o le faʻaseseina e masani ona lafoina ma leiloa foliga. E tatau ona e sui. O le mea lea, mo le faagaeetia tumau, e le talafeagai - ona o le sasa, o le faigata oi ai ma le faigata o le a lagona tumau.

E pei o Sinteo

Pe tusa o foliga pei o se synthetic

Ae o le a aoga le taliaina i le pesega - O ia o hypoalilergenic ma taofia le pepa. O le tau o meaafale ma se mea lelei e maualuga.

Uphellyster: Filifili sao

E i ai ie puipui mai mea faitino, fasi pateta ma palugafale.

Pe a filifilia, ua tatou mataala i foliga o mea:

  • E foliga mai o le paʻu ma le faʻaaloalo, a o le a faʻaseʻe le ie puipui o le fale, o lea ua le mafai e moe ai;
  • Afai i le faaoo i le fulufulu manu, o le ie e mafai ona "fefe" - E le manaia foi le moe;
  • O le paluga o ie i lenei fuafuaga e sili atu - o se vaega o pateta ma utoto ma upton fibers, ma o le a leai ni faʻamaʻi le lelei;
  • O velanuru ma lafu o ie faʻapotiona, ae o Aperamo mai tagata faifaipea, e tusa ai ma le 2-3 tausaga o le a siitia;
  • Sa tetee lava Jercan ia Aperane, Burluout o le sili sili filifiliga, ae o le tau e maualuga lava.

E tatau ona tatou amanaia le lanu o le ie. Afai e iai se ata, o le a le vaaia le filogia. Tasi-Phototon Fabric e sili ona pupula mai - nei sili atu le talafeagai ma e mafai ona avea ma se pupula i totonu, ae sili atu foi Martia.

Nai lo le moega atoa: Faʻafefea ona e filifilia se sofa mo aso uma moe? 10082_23
Nai lo le moega atoa: Faʻafefea ona e filifilia se sofa mo aso uma moe? 10082_24

Nai lo le moega atoa: Faʻafefea ona e filifilia se sofa mo aso uma moe? 10082_25

Luga o le luga

Nai lo le moega atoa: Faʻafefea ona e filifilia se sofa mo aso uma moe? 10082_26

  • Lelei le sao: pe faʻapefea ona filifilia se ie mo le sofa

O a nisi filifiliga e sau?

Muamua, pusa teuina. I tua uma, e tatau ona e mauaina se nofoaga mo le teuina o le moega ie linonen - ma atigipusa mo lenei mea e sili atu le mafanafana.

Fale teu oloa

Fale teu oloa

Lona lua, niches i le lima lima. E masani ona latou masani ona teu tusi, isi mea taua. Ma e mafai ona faigofie ona tuu se telefoni feʻaveaʻi. I se faapuupuuga, latou te suia laulau laupapa.

Lona tolu, solo solo teuina pepa - mo se faʻataʻitaʻiga, o se fagu. Peitaʻi, o nei faʻataʻitaʻiga ua faaleaogaina, ma le isi, e matua leai so tatou le aoga mo momoe i aso uma.

O le a le isi mea e tepa i ai i le filifiliga?

Faaaoga nei fautuaga. A iai ni au fagafao, filifili se anti-fundal mea i luga o le galuega. O lea e te sefeina le ata muamua mo se taimi umi. Ae le i faʻatauina, taoto i luga o le sofa. O le a e mautinoa o le a faigofie ona moe. Taumafai e faʻamaliega ma gagau oloa e iloilo ai le faigofie ma le aoga o le auala. Ua ou mafaufau lelei i leo e fai ai le mamanu.

O le fusi e tatau ona lamolemole ma malosi ...

O fusi e tatau ona lamolemole ma malosi

Mafaufau i ato ma puipui. Ia mautinoa latou te lamolemole ma manaia. Aua neʻi galo e uiga i le aʻafia o le pito i tua. Afai e te tuʻuina le mea e le o le mea i le pa, ae i le ogatotonu o le potu - faʻataʻitaʻiga, ia Binhailio le potu - e tatau ona le mafaamatalaina.

Faʻapefea ona faʻataʻitaʻia se sofa mo aso uma moe?

  • Siaki le tele o le potumoe. E tatau ona e malie ae le vavalalata.
  • Ua ou mataala i le fomu - o le a le mea sili o le a fetaui i totonu o lou potu. Afai e laʻititi lava, o le ata saʻo o le a sili ona lelei filifiliga. I totonu o le potu mai le 10 sikuea, e mafai ona e faia meafale o le tulimanu foliga.
  • Filifili ma le faʻatulagaina o galuega - O tagata atamamai ua fautuaina se paʻu, "Aiaiga", "Dolphin", "tusi" poʻo "Euro-Tank".
  • A o le faila - sili atu tutoatasi o le tautotogo poloka pe tuai.
  • O le faʻavaʻa e tatau ona faia i fafie masani poʻo vao uamea.
  • O le Uphelstery o se mataupu o le tofo. Ae o le tala o le tala i lenei aso o le a sili atu.
  • Tutusa, ma isi galuega. Teuina pusa - aoga aoga, ma o isi mea e fuafua i mea e fiafia iai.

  • Matou te filifilia le Stured: 3 fesili e tatau ona e taliina ae le i le faatauina atu

O le a sou manatu: E te manatu o le sofa ma se sui agavaa o se moega atoa ma afai o lea, o le a le mea e le tosina mai ai? Pe ua uma ona faʻaaoga lenei mea ma manaʻo e faʻasoa atu lou poto masani? Tusi i manatu.

Faitau atili