Stylished LOFO i le fale o le potu

Anonim

O se fale mautotogi ma se auala masani, o le tele o puipui o puipui na sologa lelei. O tagata mamanuina "tusi o le tusiata, o se ata tusi, o se potu tele o se potu tele i le potu malolo ma le 'potu' ai. O totonu na fuafuaina i le maualuga o le sitaili.

Stylished LOFO i le fale o le potu 10083_1

Stylished LOFO i le fale o le potu

O le ulugalii faʻaipoipo na mauaina se potu e lua-potu ma se vaega o le 70 m2 i le P-3m potu fale i le fou microdoistro ". O tagata e ona e pei o le auʻaluga i totonu o le LOFD Style, ae e fausia ai se avanoa avanoa e te manaʻomia ai se fale ma se avanoa fua i se avanoa e aveese ai ni vaega. I lea tulaga, e le mafai, aua ua ulaga uma puipui. E ui i lea, e mananaʻo lava tagata e ona le faʻamamafa i le siosiomaga o lona pele pele i se fale fou. Ma le isi, latou te manaʻo e faʻavasega le potu malolo ma 'ai lea o le Seseopo ma Carra foʻisteʻe foi i le leoleo.

I le tuʻuina atu o manaʻoga o le tagata faitau, na faia e tagata leoleo se potu 'ai, o tafe atu i totonu o le satani tele. Ina ia mafai ona faʻalautele le mea mulimuli ma sili ona faʻaleleia o lona uiga, o tusitala o le poloketi na fautuaina e tuʻufaʻatasia le umukuka ma le faapaologa i lalo. O le faamalama faateleina, toe faʻaaogaina i le laulau o le 'aiga o le taeao. O le muamua na tatalaina i le umukuka e le ala nofoaafi na filifili e faataatia. O le iʻuga, i totonu o le umukuka na mafai ona vaneina i fafo le nofoaga mo le fata ma faʻapipiʻi se lua-faitotoʻa pusa.

O le mea na tupu o le mata muamua

O le Trapbar na suia i se tulaga sili ona taua o le tamaoaiga ma le fufuluina masini ma o se mea faigofie. Sa tumau le faletaele e le faletaele. Na tonutia pe anoa le vaega lautele o le fale tele i totonu o le potu malolo ma tuʻu ai le potu faʻatasi (80 cm). O lea, o se nofoaga mo le tuu o le meafale tuu maia i luga o le pa.

Stylished LOFO i le fale o le potu 10083_4

Potu malolo

O ni vaega tele o le lapoʻa ma le mou atu, tutusa ma le penefiti mataupu, faʻatautaia e fetufaaʻi le maualuga, taofia le maualuga o le taualuga ma le faʻaaogaina o moli moli. Talu ai le isi mea, sa lelei ona lūlūina e ala i se fata, o se stūmū o le springsciption o pa, fale tele-itu.

O le Prick Prick Wall e faamamafaina ai le "male" natura o le totonu

O le faautauta "tama" totonu o loʻo toe faʻafoi o le lanu samasama samasama ma laʻau i le taofia o le kapepo, o loʻo i luga o le laulau 'ai. Pa puipui ma se uiga masani masani ma afi i le afi mumū totolo le harsh brick budy stands vali i le lanu uliuli.

O le Chameleon Doors faʻatagaina oe e faʻapipiʻi ...

Ina ia mafai ona suia le leo o le potu o le olaga ua '' ai, o le vaega 'ai e itu i le potu.

I totonu o lenei totonu, o le tusitala e fuafua e faʻaaoga ni pepa (David Kasssan) i le itu i le taulaga, lea i le auala sili ona lelei o le hatuta

Umukuka

O totonu o le totonugalemu o le piliki talafeagai, okeni i le tuʻufaʻatasiga ma le kolisi kolose ma le efuefu vali. O elemene o le aotelega o taʻaloga o le a avea ma paipa o se ea o le ea, bonding o se sili atu o le lautele o le ventkanale, ma lamepa i le agaga o temoni.

O le taofia o le Windows ma Ra & ...

I le taimi lava lea, o uiga o le pule faʻamau, o se siosiomaga o le fale o le fale na faia. E leʻi pei o le potu malolo, i totonu o lenei potu, o le fusifusi i lalo o le leo piliki i se fale o lo o lagolagoina ai, o le fagatuaga o le fata o le fata.

Nude paipa ventkanalov

Potumoe

O le tagata faataʻitaʻi o le "Autu" o le Brick Mason Beats Beats ma i totonu o le potumoe. Ina ia mafai ona teuteu se mea na i ai le mamafa o pa o le potu, o le tasi vaega o le laufanua i le ulu o le moega sa teuteuina i le sitaili o le Rockwell, i luga o le piliki. Tutusa lava le rack - luga o le pito i fafo o le potu o le lalaga ma vaega o le puipui e fesuiai le moega i le laupapa laupapa. Faʻafiafiaina le saua o le totonu o le pupuni o sukalati lanu i luga o le potu faʻamalama ma i totonu o le fale puipui.

O le slot i le ogatotonu o le sd & ...

Faletaele

O elemene laupapa o lo o iai i potu uma. Ina ia aua neʻi solia le faiga lotogatasi, ae o tagata e sui ua tuuina atu le faʻafetai i lenei mea ma i totonu o le faletaele - mai ia te oe o se matala matala ma se vaega ufiufi le faʻapipiʻi.

O le leo puʻupuʻu

Malosiaga o le poloketi

Vaivaiga o le poloketi

E tele nofoaga atofaina.

Potu malolo.

O le umukuka o loʻo vaaia le faʻalauteleina ma le lelei.

Ua faaitiitia le tulaga taua i le 12 cm.

Mafai ona maua ma le manuia le masini fufulu.

I le umukuka, meaafale ma mea faigaluega e faigofie ona tuu.

Stylished LOFO i le fale o le potu 10083_10
Stylished LOFO i le fale o le potu 10083_11
Stylished LOFO i le fale o le potu 10083_12

Stylished LOFO i le fale o le potu 10083_13

O puipui laupapa e teuteuina e tusa ai ma le aotelega ituaiga o le fale mautotogi

Stylished LOFO i le fale o le potu 10083_14

Semi-Transparent tioata e le lalafi ai se fesoʻotaʻiga pe o le faʻapipiʻiina o le faleuila

Stylished LOFO i le fale o le potu 10083_15
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Stylished LOFO i le fale o le potu 10083_16

Designer: Svetlana Alekseeva

Matamata i luga

Faitau atili