6 auala e maua ai se poloketi faapolofesa Poloketi ma sefe

Anonim

E faʻapea e mafai ona faʻaola tomai faʻapitoa. Atonu e foliga mai, o le mafuaʻaga ua toetoe a le faia se mea sese i le inisinia vaega, ma o loʻo fesoasoani pea i le filifilia o le mea saʻo ua maeʻa. Ma i le iʻuga, e leai se tasi na faʻaleaogaina o tupe. Ae faʻapefea pe a faʻatapulaʻaina le paketi 'ma e le lava tupe maua o mea filifilia? Na matou mauaina ni nai auala e fesoasoani ai e foia lenei mataupu.

6 auala e maua ai se poloketi faapolofesa Poloketi ma sefe 10084_1

1 Matamata mo tagata mamanuina i fesoʻotaʻiga lautele

Lesitala i faʻamatalaga o tagata mamanuina i agafesootai (Facebook poʻo le Instagram. Sili ona poto masani tagata faigaluega o le atiaʻeina o latou itulau, ma o nisi ua faamalieina i le "aso tafaoga tafaoga", o loʻo sauni e faʻataunuʻuina le poloketi, mo le poto masani . O nisi tulaga tele e faʻatatau i ulutala faʻapea lava: Ia faʻaleleia tala o le lelei o le fiafia ma le tele o ituaiga faʻamatalaga, ma na faʻasalalau e masani ona faʻaputuputu latou.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o se pou na sau i totonu o le uta ...

Mo se faʻataʻitaʻiga, o se pou na sau mai le tusiata ma le numera o lesitala sili atu nai lo le 100 afe. E mautinoa lava i manatu, o tagata talavou na nonofo ma a latou tagata faatau na maua e le tasi le isi - aisea e te le taumafai ai?

2 Auai i Darks

Ma le tasi le auala e sili atu i le lautele o fesoʻotaʻiga. E masani lava, o mea e moomia ina ia mafai ai ona unaia lau itulau faia au oe lava tautua - o le mea moni, o le poloketi atoa ", e tau le manumalo, ae o le fofoga o le fuafuaina. O nisi taimi e lava le tuʻuina atu o le "peale" o lona lava mataga.

Faʻataʻitaʻiga, i lalo o lenei pou o le mamanu ...

Mo se faʻataʻitaʻiga, i lalo o lenei pou, sa fesiligia ai e le mamanu le tele o 3 tele: vaaia, toe faamemelo ma manatu. Ma ia auai, e lava paga pei

3 Faitau nofoaga i totonu ma mekasini

Lomiga o poloketi faʻatino o se sitepu lea i ou lava. Aemaise pe a e nofo i se fale masani - O le fuafuaina o fale mautotogi ia i latou e tutusa, e mafai ona e mauaina "ma maua ai se faaiuga-faia se faʻataʻitaʻiga o meaafale ma tekinolosi.

Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o la matou 'upega tafaʻilagi i se vaega ...

Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o la matou 'upega tafaʻilagi i le "Toe faʻaleleia" vaega, e mafai ona e sailia ni poloketi e mafai ona e latalata ai

4 alu Forums

E masani lava ma luga o le initaneti mekasini na faʻapaʻiaina i totonu, faʻatupu vai ma lala o talanoaga. O iina e mafai ai ona lafoina lau fesili, talia se tali ma ou te suʻeina se fesoasoani faʻapolofesa - pe a fai o se tagata faipule faʻapitoa, ona le maua fua lea o ana auʻaunaga, ma o le fautuaga mai tagata faʻapitoa.

Se isi faʻataʻitaʻiga mai le matou 'upega tafaʻilagi. N ...

Se isi faʻataʻitaʻiga mai le matou 'upega tafaʻilagi. E alu i lenei vaega, na o le kiliki i luga o le sootaga i le "pulou" - Forum

5 Faʻaaoga i le auʻaunaga o le maeʻa o le toe faʻaleleia

O le mea e sili ona lauiloa ai le toe faaleleia, o fea le ofo o mamanu masani na fetuunai i le tagata faatau fale o le tagata faatau. O nisi tau e faʻalagolago i le fale mautotogi - o le itiiti ifo, o le taugofie (e mafai foi ona e tuʻuina i 20,000 rubles), isi mai le afifi o tautua. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tasi o galuega o le maeʻaeʻa o mea toe fai i Moscow i le 1999 NURBSS / SQ. M. Fautuaina se fuafuaga fua, o se fuafuaga ma meaafale mafuaʻaga, fafo ma le puipui o ata faʻapitoa, faʻapea foʻi ma filifiliga o le faʻasaʻoina o ni tautua.

Lenei, mo se Faʻataʻitaʻiga, Lomiga Faʻavae Mai le Nofoaga '

Lenei, mo se faʻataʻitaʻiga, lolomitusi mai le nofoaga o se tasi o 'auʻaunaga - e mafai ona e filifilia mea o loʻo suʻi oe pe o nisi pa o paketi.

6 orderation o le tele o tautua

Afai e te maua se tofo lelei, e te mautinoa e mafai ona e filifilia le saʻo lanu vaifofo ma le "milo" i le vaega o le dector, e aunoa ma se ata ma matagofie ata. Ile iuga, o le faʻavae lea o se poloketi manuia, ma le filifilia o meafale ma mea e mafai ona aʻoaʻoina ma galue ai lau tofo ma le sitaili.

Faʻataʻitaʻi le ua valaʻau i luga

Faʻataʻitaʻi le Faʻalauiloa "30 Taimi" - Mulimuli i poloketi poloketi ma gaosi ai lou lava tofo. O le mea e lelei ai, nei e toatele na avanoa ni punavai.

Faitau atili