Taʻitaʻi o Chernobol: Iloiloga o Fuataga ma Metotia o Tapu

Anonim

O loʻo matou talanoa e uiga i ata faʻapitoa o le fola o le fola: O mea o loʻo unauina, fetagofino ona tekinolosi, faʻaletonu mea.

Taʻitaʻi o Chernobol: Iloiloga o Fuataga ma Metotia o Tapu 10085_1

Taʻitaʻi o Chernobol: Iloiloga o Fuataga ma Metotia o Tapu

E tatau ona matagofie le fola, ofuina-ono-malosi, mafanafana, tumau, agaalofa, taugofie. Faʻafefea ona 'ausia lenei mea pe a toe faʻatulaga fale mautotogi? I le tau atoa o le toe faaleleia galuega, o le vaega o le masini o se uliuli uliuli o le fola o le 8-17%. O lea, e masani lava ona faʻatalale le tagata faʻatau. Ma le aoga: squaky parquet, olopalaina nofoaga i luga o le linoleum - o mea uma lava o le taunuuga o le mea na faia ai le ata uliuli.

O le a le ata tusia ma le auala e fai ai

Mai le a le fola

Talitonuina o lagolago eseese

Susu ma matutu uliuli fola

Le mautonu mo leo eseese

Vaega o fola eseese

Mai le a le fola

E le faigofie le lisi o manaʻoga, e le faʻafefe, e le sili atu le mama, eco-faʻalelei. Faatino mea uma e le faigofie. O mafuaaga autu mo lenei:

  1. Fuafuaga mamanu. O le a le mea e fesoʻotaʻi ma le mataupu o le "fola" o le mea moni o se tasi o le ufiufi. E mafai ona faʻamalieina ai vaega o manaʻoga lautele. Ae o le toʻatele oi latou e faʻamalosia e meatotino o mea o loʻo i lalo ifo o le taina o le taina.
  2. Faʻafitauli Taulotoga mo le vevela ma toe fausia fale faʻaleleia atili, tele o pe fou, ua le faʻamaonia ni faʻatinoga umi, mea uma.
  3. Le mautonu i le faaupuga. E i ai falaoa i totonu o le fale ma e iai fola. I le va o fola, o loʻo latou faʻatasi. O le faʻafitauli o loʻo vaevaeina i vaega o le mea e taʻu ai.

Snap 2.03.13-88 e le foʻia le faʻafitauli, e le o se faʻauiga o le upu "fola", ae o le lima mulimuli o manatu e le faʻamatalaina. I le siʻosiʻomaga siosiomaga, o isi mataupu o loʻo faʻaogaina: Base, "Uliuli" fola, Baseke, Richern, Taʻalo, Lataau ma le vevela

O lea la, e tatau ona e faamautu le aotelega o le galuega i le toe faaleleia bram. Pe o le a latou faaitiitia na o le mama vaega pe o le mea e tuu ai mea uma ma tuu le aufaatauaina elemene.

O mea taua i luga o le fausiaina o le fola o le fola i le fale mai le 50 i le 95% o le aofaʻi o le tagata faigaluega. Mo se faʻataʻitaʻiga, e faigofie atu ona fai se sima mo le sima fou, ae sili atu ona faigata - fola i uʻamea uʻamea ma peni.

Mo le faafaigofieina o le malamalamaaga o le aano lea, ia manatua o le foloa o se mamanu e aofia ai le "mama" ma "uliuli" tulaga. O loo taoto i luga o le avanoa e ave ai le uta. I le va o fola, o ala fua o le paʻuina o elemene.

O le faatulagaga o le "Black" Tulaga faʻamoemoe e faʻalagolago i manaʻoga masani, o le ituaiga o "mama" creting, faʻavae faʻavae.

A o le i malie i le au fauina, filifili:

  • O le a le manaʻoga mo sone aoga o le fale mautesa;
  • E oʻo i le potu e aveesea mai le oleiʻau maualuga;
  • E i ai ni ou tuaoi leaga;
  • O aitema mamafa: o le tele o le ulo, vevela o le tapuvae, piano, ma le faataulaitu.

Ona faia lea o se poloketi e toe faʻatulaga le fale mautotogi. O le sili atu le faigata au fuafuaga, o le sili sili atu le faʻaeteete mo le tatau ona faʻatinoina.

Taʻitaʻi o Chernobol: Iloiloga o Fuataga ma Metotia o Tapu 10085_3

Talitonuina o lagolago eseese

Overlap e vaevaeina i le utupoto, slab ma monolithic. O le mamanu faʻalagolago i a latou meatotino.

Utupoto

I le umumuta ulo, o le anoanoai o Onosaga O World Wedable: Wooden, namea, na faamalosia ai le sima.

Fafie Utupoto

O Boods Ben e maua i fale tuai o fale. O avanoa i le va o utupoto ua tapunia ma laupapa laupapa. O le "uliuli" vaega o loʻo faia i luga o le gasgs, o loʻo punou i luga o utupoto. Mai le pito i lalo i luga o utupoto, o le taualuga i lalo o le fale mautotogi. Ae paga lea, o le toe faaleleia o laupapa laupapa pe a aunoa ma le faaletonu o le taualuga o tuaoi maualalo tuaoi e le mafai.

Uamea ma faʻamalosi sima utupoto

Metallic ma faʻamalosia sima pipi o le ituaiga poʻo vaega mai fafo na faʻaaogaina i totonu o fale o le Soviet o fale i le luasefulu seneturi. O tomu pito i lalo o le utupoto e mafai ona tuu i le ituaiga o le palasitika mautu poʻo le sima ese o soʻotaga, poʻo le confread. "Uliuli" Paul i lenei tulaga e mafai ona faia i luga o le shapper pe i luga o le ata. Talu ai lava pe a toe faʻaleleia, e le mafai e masani ona faʻatau mai ni mau muamua, latou ua suia i le mosolithc faʻamalosi sima o loʻo pupuea i le potu atoa, lafo i luga o le potu atoa. E pei ona fausia ma faʻamalosia, o loʻo i ai i nisi taimi o loʻo faʻaaogaina le pepa faʻapipiʻi.

I fale o le fausiaina o le Fitugafulu e valu, p - 44, P -4, p-56, p-55 ma o latou fesuiaiga, o loʻo faʻamalosia ai fola sima. E mafai ona i ai se lautele o le 1.2 i le 3.6 m, o le numera umi mai 2.4 i le 6.6 mm. E mafai ona latou faia le "Black" Floors i luga o le lags po o luga o le ata. Tele taimi e masani ona ausia ai le tele o le opeo-faamafanafanaga ma le mafiafia o le 220 mm. O loʻo latou faʻasologa o le aso, mo se faʻataʻitaʻiga, ii - 68, ma i totonu fou: ma le 155. Tuʻu atu le sili atu o le leo i lo le maʻatamaina o papatusi.

Taʻitaʻi o Chernobol: Iloiloga o Fuataga ma Metotia o Tapu 10085_4
Taʻitaʻi o Chernobol: Iloiloga o Fuataga ma Metotia o Tapu 10085_5
Taʻitaʻi o Chernobol: Iloiloga o Fuataga ma Metotia o Tapu 10085_6
Taʻitaʻi o Chernobol: Iloiloga o Fuataga ma Metotia o Tapu 10085_7

Taʻitaʻi o Chernobol: Iloiloga o Fuataga ma Metotia o Tapu 10085_8

Oso mai i luga o laupapa laupapa: 1 - "faamama" fola; 2 - Lag; 3 - Le toilalo; 4 - Suluta le susu; 5 - Tama; 6 - CLY Cloote; 7 - Duncar; 8 - sima; 9 - Matāvili fakaligi; 10 - talipupuni

Taʻitaʻi o Chernobol: Iloiloga o Fuataga ma Metotia o Tapu 10085_9

Overlapping mo uamea utupoto ma faʻapipiʻi papatusi i le pito i lalo o utupoto: 1 - "faamama" fola; 2 - Alateletala; 3 - utu; 4 - Tea nofoaafi nofoaafi; 5. Faatofutotofu; 6 - Plaster grid; 7 - Plaster

Taʻitaʻi o Chernobol: Iloiloga o Fuataga ma Metotia o Tapu 10085_10

Overlapping i uʻamea utupoto ma muamua faʻapipiʻi papatusi i luga o utupoto:  1 - "faʻamamaina" 2 - Alateletala; 3 - Pepa nofoaafi; 4 - Uluma; 5. Faatofutotofu; 6 - piliki; 7 - plaster grid; 8 - Plaster

Taʻitaʻi o Chernobol: Iloiloga o Fuataga ma Metotia o Tapu 10085_11

Ova mai le tele o papatusi i luga o le alavai i le taimi nei: 1 - fola laupapa; 2 - kelu; 3 - Onosai ma se fofo; 4-ata; 5 - r / B Overlapping Plate

Susu ma matutu uliuli fola

"Black" vaega e tusa ma uiga ese o tagata gaosi ua vaevaeina i susu ma mago. A faʻapea o loʻo taʻoto muamua, mea o loʻo faʻaaogaina e faʻapipiʻi e le vai vaega: vai poʻo polymer fofogaina. Latou te manaʻomia se taimi faʻamago, faʻamavasega.

I fola susu e aofia ai:

  • faataapeina e le vai, e pei o sima, sima lea-oneone, SLGAGE SAMATE, PAMAMERTE;
  • Buick, o le faʻaaogaina o le polymer reston e pei o se mea noa (polyrerethane, EPoxy, Polyester).

O le galuega autu o le o loʻo faʻasaʻoina o ni faaletonu: toilalo, sitepu, dispensy, tulaga mata. Faʻaaogaina se laga, e mafai ona e faia se mea faʻapitoa o le laufanua poʻo se laʻasaga i le tuaoi o vaega ma le lua fesoʻotaiga. Ua tapunia ma paipa ma uaea ei ai i lalo o le talau.

Talatalanoa malosi, afi-tetee, ae na ona mafai ona tuu i luga o le fasi tino. O le mea autu - ia i latou e mafai ona e faʻatutuina uma ituaiga o ofu taʻitasi.

O fola mago e aofia ai:

  • Faiaoga i luga o le malutaga;
  • au ma le matutu matuitui;
  • Fetuutuunai.

Le mautonu mo leo eseese

E le gata ile leo ole leo ile tuaoi mai lalo ifo o le latou mautotogi uma o le fale maulalo. Ma afai o le pisa i lalo o le fale ma le falealoa i lalo, e mafai e se tuaoi ona mafua ai ona e faia mea uma e toe fuataina i le Faamasinoga.

O le leo e vaevaeina i ituaiga e lua: Air (tautala, musika, muimui o le vai) ma meaafale (laasaga, meaafale, pasticks i fale o aiga). Sa tau ma i latou i le tele o auala.

Leo o le ea

O le leo o le ea e tuai ai fua. E taua tele le tele o mea. Leo galu le mafai ona eli tele mea. Afai o le tele o le sili atu nai lo le 350 kg / m2 (o le faʻailoga o le mautu palu ma le mafiafia o le 160 mm), o le leo o le ea. A leai, i le faʻataʻitaʻiga o le "uliuli", e manaʻomia le aofia ai ma se maʻa o le leo o leo mai le leaga o mea.

Pisapisao leo

E iai le taua o le leo, e sili le faigata ona feagai ai. Ole tele o mamanu o loʻo i ai foi, ae sili atu le lelei o le faʻaaogaina o tagata fai pisinisi mai mea o le fibrous o le flamis o le ea. Lea, o le malosi o leo o le leo sa masani ona sa galueaina solo paipa ma puipui o le miliona miliona o microchannels.

O faiga masani e faʻaaogaina i fale o le fausiaina o valu tausaga, tulaga fou o le faʻaeteete lea e leʻi aumaia. O le mea lea, i toe faʻaleleia o polokalame, tuai tuai e le toe faia, peitaʻi ona faia ai lea o ni tagata fou. E taua mea e taua, i le nofoaga o lo la nofoaga, ile faiga ole koleni fou. Mo se faʻataʻitaʻiga, e sili atu ona aoga mo leo faʻafofolafia o tagata taʻafiaaʻi, ae i lalo ifo.

Taʻitaʻi o Chernobol: Iloiloga o Fuataga ma Metotia o Tapu 10085_12
Taʻitaʻi o Chernobol: Iloiloga o Fuataga ma Metotia o Tapu 10085_13
Taʻitaʻi o Chernobol: Iloiloga o Fuataga ma Metotia o Tapu 10085_14

Taʻitaʻi o Chernobol: Iloiloga o Fuataga ma Metotia o Tapu 10085_15

Faatasi ai ma le fesoasoani a steel studs, o laps mafai ona siitia i luga o le faavae o le 150-200 mm, tuu se checker poloaiga pe a tatau ai

Taʻitaʻi o Chernobol: Iloiloga o Fuataga ma Metotia o Tapu 10085_16

I lenei auala, e mafai ai ona fausia se avanoa avanoa mo le taʻoto i soʻo se fesoʻotaʻiga - mai le eletise i paipa ma le ea o le ea

Taʻitaʻi o Chernobol: Iloiloga o Fuataga ma Metotia o Tapu 10085_17

I se faʻaopopoga, o loʻo fesoasoani le mamanu e faʻaleleia atili ai le Herrmlul Creves uiga o le maualuga atu, faʻapea foi ma le faʻaopopoina o le ea ma (i se vaega, mineral o loʻo faataapeina le leo

New Suaro Cuslators:

  • "Faapeea";
  • Taofiofi le simisi i le pisa i le valea;
  • O papatusi eseese se lua.
"O le faʻaoʻo" o le maualuga o le sili ona masani ai auala e faʻaseʻe ai leo pisa. O le manatu o le mamanu o le atigi faʻapipiʻi ua tuu i luga o se moega manaia ma e le popole i ai poʻo le faʻavaeina poʻo pa. O le pisa e tele na faʻavaivaia ai.

Auala e Filifiliina ai le Mea o le Fanalator:

  • I lalo o le fusi, o le fala tioata a tioata o ai e taoto i luga o utupoto e aoga, ma ua tupu aʻe foʻi puipui i le tulaga o le mea. Mai i luga o laupepa laupapa po o le laulaufaiva laupapa ua tumu, malosi le oomiina o atua tioata i le puipui;
  • I lalo o le sima, mafiafia mats mai basalt fulufulu po o polythylene slabs, ma luga o puipui - o fasi tioata tioata tino ma le mafiafia o le 20 - 30 mm. I luga o fala ua ufitia i polythylene ata, afifi i luga o puipui, ona sasaina ai se fofo mo le tosoina o se vaifofo.
  • I le tulaga o Ceramracs, o le basalt manifinifi-fiber sporvas vaega 20 - 30 mm ma se sima-oneone fusi ma le mafiafia o le 50 mm.

O le leo faʻaaloalo i le faʻailoga o le faʻauiga o le sima o loʻo faʻaaogaina ma le mafiafia o le 140 mm:

Vaega (mai luga i le pito i lalo) Filifiliga Faatulagaina
tasi 2. 3. fa lima 6.
Parqut laupapa (18mm) i luga ole HM * Maaalu. Maaalu.
Faletalimalo Citit (28mm) i luga o le HM. Maaalu.
Parquet fasi (17mm) i luga o le HM. Maaalu. Maaalu.
Linoleum pvc ma ie faavae (3mm) i luga o le HM. Maaalu.
Fiberboard plate malosi (4mm) i luga o le hm Maaalu. Maaalu. Maaalu.
Ipu fiberboard mautu (4mm) i luga g. ** Maaalu.
Ipu fiberboard selem m1 (212mm) i luga o le HM Maaalu. Maaalu. Maaalu. Maaalu.
Fola laupapa (25mm) Maaalu.
Laga laupapa 8040mm, Laasaga 400mm Maaalu. Maaalu.
Kesi mai le DVP-M1 (12mm) Maaalu. Maaalu.
Ruberoid, 1 vaega i luga o le G.m. (3mm) Maaalu. Maaalu.
Atoa mafiafia e faavae, mm 49. 52. 42. 45. 77. 70.
Luga tele o mamanu, kg / m2 39. 47. tolu sefulu 38. 34. 32.
Ole leo ole ea ole ea expess ondows RW, DB 52. 52. 53. 53. 53. 51.
Faasino Igoa o le faʻaalia leo i lalo o le faʻavae o lnw, DB 65. 65. 65. 65. 65. 66.
FAAMATALAGA: * H.M. - Malulu Mastic; ** G.m.- vevela mastic

Vaega o fola eseese

I luga o lags

Faamatalaga:
  • O le masini o le ata o le fola i luga o le lags o loʻo faʻaogaina pe a e manaʻomia e teuina se fasi maʻi poʻo le laupapa i potu. O le faavae mai PORs ma Pywoodtod e tali mai i se suiga i le vevela ma le le lelei i le auala e pei o le ogaumu, o le vavaeeseina o clalaten, o le vavaeeseina o laupapa ma laupapa;
  • Ua mafai e le faʻatulagaina ona, e aunoa ma se faʻateleina taua o le avega i luga o le faavae ma laititi le taumafaina o mea, maualuga o tulaga faʻatauaina o le maualuga o le 10 cm;
  • O se faʻavae faʻapena e mafai ona faʻatulagaina vave nai lo le susu susu, ma ua faʻatagaina ona taʻoto i le taimi na taʻoto ai le taaiga.

Mimiti:

  • O le itiiti ifo o le mafiafia o le mafiafia o 50 mm, ma i le fale ma le tauaiga 250-65 MM, o le gau o le maualuga o fale o le a le faʻatonuina ia lava;
  • E fefe le mamanu i le vai, ma le tui se lolo, e foliga mai e ono uia, ua mago, ma suia uma o auiliiliga;
  • O le aloalo e manatu o loʻo manatu tele lava le faʻatuatua atu nai lo, faʻataʻitaʻiga, faʻapitoa, e ui lava e faʻafaigofie ona toe faʻaleleia.

Filifili se potu faʻamamago moa: E saʻo lelei, e aunoa ma le sailia o ni tulaga ma faʻaaliga o fua. O mea leaga i luga o na pa e masani lava o sina mea, ae o le tuʻituʻi ma le tuʻinanau i nisi taimi. Afai e le ogia le numera o mea e tuu ai ma ia maua ai ni oloa, o le ono ono sili atu le umi o le taimi o le a amata ona gasolo le foloa. O nisi taimi o mea e amata ai ona e le lava ma amata teisi teisi i le taimi o le faʻapipiʻi faʻagasologa. E le mafai ona le aofia ai le avanoa o le faʻamafanafana ma mulimuli ane - mo se faʻataʻitaʻiga, pe a maeʻa le fesuiaʻiu i le vevela.

O le faʻatuatuaina foʻi e faʻalagolago i le faʻapipiʻiina o tekonolosi. Mo le faʻaputuputu ma le faʻapipiʻi o le lag i luga o laupapa faʻaaoga node o ituaiga eseese ituaiga.

O le laina ma le au- lata mai e talafeagai pe a manaʻomia e le pesgs le siitia o se ipu o le maualuga o le 40 mm. I le taimi lava lea, o le sili sili ona aoga e le ofi o pusa i totonu o le tele o le mafiafia poʻo le taimi o le palasitika o le palasitika: e tutuli e mafai ona e faigofie ona faʻatagaina. O le faʻailoga o le susu o le susu pakecroom e talafeagai, ae e le faigofie le galulue ma latou.

Ae o le laupapa laupapa, tipiina o le fiberboard poʻo le mamago mo le le pipii o le a le fetaui - e mafai ona latou gagau ma alu ese, faʻafefete i lalo ole avega.

Tulafono mo le faila faila i luga o le lags:

  1. A o le i amataina galuega, o vaʻaiga i le va o papatusi e tatau ona faʻaauau ma le faaeteete le fabro-comport fola. Pe a mate, o le faʻavae o le laualuga e sili ona manaʻomia e avea ma faʻapipiʻi ma le pipili polyner plymer primer e faʻaititia ai le ono o le susu o le ea.
  2. Lats ma elemene sa masani ona ogatasi e tatau ona faʻasaʻo lelei. Ae peitai, o le tele ma le numera o le mutia pu e manaʻomia e faʻaititia ai.
  3. O loʻo iai le le mautonu i lalo o uta 150 kgf i luga o le upega tafailagi i le va o lagolago e le tatau ona sili atu i le 2 mm. O lona uiga, faʻatasi ma le siʻitaga o Laʻu (i le tulaga masani e masani ona i ai i le 80 i le 120 cm), e talafeagai le faʻatinoina ma le vaega o le lamepa.
  4. O le taina o le faʻailoga o le faʻailoga e tatau ona faʻaititia nai lo le faʻasolo i latou lava.
  5. O le po i le va o soofaatasi o le plywood pepa e tatau ona ofi ma meaola.

Taʻitaʻi o Chernobol: Iloiloga o Fuataga ma Metotia o Tapu 10085_18
Taʻitaʻi o Chernobol: Iloiloga o Fuataga ma Metotia o Tapu 10085_19
Taʻitaʻi o Chernobol: Iloiloga o Fuataga ma Metotia o Tapu 10085_20
Taʻitaʻi o Chernobol: Iloiloga o Fuataga ma Metotia o Tapu 10085_21

Taʻitaʻi o Chernobol: Iloiloga o Fuataga ma Metotia o Tapu 10085_22

O le ark ribbons faʻapipiʻi i lagas

Taʻitaʻi o Chernobol: Iloiloga o Fuataga ma Metotia o Tapu 10085_23

Faia le galuega o le ostic interlayers ma le fesiitaiga o vibrics mai le plywood basens e ova

Taʻitaʻi o Chernobol: Iloiloga o Fuataga ma Metotia o Tapu 10085_24

Sili ona lelei mea mo se faavae mautu o laina - vai vai plywood

Taʻitaʻi o Chernobol: Iloiloga o Fuataga ma Metotia o Tapu 10085_25

Sili ona tamaoaiga - OPT

Lass e tatau ona mago ma antissapt. E le sili atu nai lo le 12%, ese atu latou te mimilo. E le 'aina i puipui e le 20-30 mm, ua tumu le kilia i le mineraletau o mineral. I luga o le vaega o le root e tatau ona faʻavae i luga o le pito i lalo o le pito i lalo. O lea, latou tuʻuina e se malu o laʻau laʻau o le laufanua, e faʻapea foi ma se nofoaga.

Uma le vevela ma le mautonu le faʻamamaina o le matutu mea e tatau ona fuafua e susunuina ai le ornic inisinoni. I le va o le faʻatumuina ma laupapa laupapa, e tatau ona i ai se avanoa avanoa ma le maualuga o le itiiti ifo o le 20 mm e faʻaalia ai se laʻau. O lenei avanoa e le tatau ona fesoʻotaʻi i le ea ea i totonu o puipui. I tulimanu o potu potu e aoga le faia o fafo, tapunia i latou ma se gū.

Taʻitaʻi o Chernobol: Iloiloga o Fuataga ma Metotia o Tapu 10085_26
Taʻitaʻi o Chernobol: Iloiloga o Fuataga ma Metotia o Tapu 10085_27

Taʻitaʻi o Chernobol: Iloiloga o Fuataga ma Metotia o Tapu 10085_28

Taʻitaʻi o Chernobol: Iloiloga o Fuataga ma Metotia o Tapu 10085_29

Paulo i Lauga i luga o le ata:  1 - "Faamama" Fasima Feusuaiga; 2 - Vaofisazoiner; 3 - Lag; 4 - vevela ma le malosi; 5. Faatofutotofu; 6 - Crrete o lo o tuli

Fola i luga o le au

E le taliaina le faʻatusatusaina o le sima faʻaputuga faʻavae poʻo se tuai o le laʻei, tatagi sima sima sima. Lua mea e ese le solomuli, o lea o le kalapu e feoai ma tafiesea. Rovic mulimuli i polymer couclem sima. Ae o le fou o le siʻosiʻo o loʻo fesoʻotaʻi ma le sima o le urtar, ae e manaʻomia le faia i le taimi mulimuli ane i le 6 itula pe a uma ona faia se fasi. Afai e fuafua e maua le toetoe lava a lamolemole lelei i luga ma se polymer sima, apalai i luga o se fasi, mo le mea e tatau ai ona faʻaaogaina se faʻamalieina sipika o le vasega 15 ma le sima.

Fola i le vevela ma le susu

I le vevela o le tino, e masani lava ona le faʻatupuina ni faʻafitauli, ona o le faʻaputuputuina vevela vevela, ma mea le faʻaletonuina o mea e masani ona lelei. Ua manaʻomia le vai i vai vai: i le umukuka, i potu o le moega, i le potu faʻapitoa. O le mea lea, faalauteleina le faletaele poʻo le umukuka, aua neʻi galo e faʻatulaga le faamalosia o le faamalosia. O mea sese e sili atu ona taatele pe a faʻaaogaina mea laiti. Latou te taugofie, ae o Bitmimen e mafua ona o le malaia i le taimi. O lea, i nofoaga o le mea manogi maualuga, o le ata o bitsumemen e tatau ona faʻaaogaina i ni vaega se lua. O le vai susu e tatau ona i luga o puipui i le maualuga e oo i le 300 mm. A o le i taoto i luga o le tapoleni poʻo le sima o le sima o le oneone, e tatau ona e misia lo latou vevela vevela ma oomiina le fasi mea e faʻapipiʻi ai ma le susu.

Fausiaina o puipui fou ma fogaga nai lo le faatamaia i le taimi o le fausiaina o le teuteuina po o fale, toe faaopoopo e aunoa ma le faauma, O le fetaui lelei e tatau ona faia "obigot". O vaega fou e tatau ona faʻavae i luga o le tumutumu, e tusa ai ma i latou, faʻapea foi i isi fale faʻapitoa ma taualuga, e ala i tamai kesi.

O le faʻatulagaina o fuafuaga o le faavae o le tulaga o le selau o parameters ma faʻatekinolosi, O mea uma o loʻo mafaufau muamua ma faʻamaumauina luga o le pepa o le a sefe ai lau tupe, taimi ma malosi popole.

Faitau atili